Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Ústny roubík

Newsletter

Krúžkový prepínač - prepínač s O-krúžkom

Krúžkový roubík plní niekoľko špeciálnych funkcií: Zastavuje tok reči, vedie k nekontrolovateľnému slineniu a zabraňuje submisívnemu partnerovi zavrieť ústa a pery.

Viac informácií

5255/40

18,99 €


-2,00 €

16,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    V sortimente BDSM obchodu MEO nájdete krúžkový roubík, ktorý je mimoriadne erotickou a funkčnou voľbou medzi ústnymi roubíkmi. Krúžkový roubík s O-krúžkom má nielen atraktívnu cenu, ale je aj nepostrádateľným doplnkom pri každom BDSM sedení. Krúžkový roubík plní niekoľko špeciálnych funkcií:

    Krúžkový roubík od MEO® spoľahlivo zabezpečí, že submisívny partner bude mlčať a zároveň bude neustále orálne prístupný. Vďaka mäkkému remienku na hlavu z pravej kože je krúžkový roubík mimoriadne pohodlný na nosenie a nezarezáva sa do kútikov úst. Popruh možno pomocou pracky presne prispôsobiť obvodu hlavy, čím sa zabezpečí bezpečné a pohodlné nosenie.

    Tento roubík je vynikajúcim BDSM doplnkom, ktorý sa dá použiť rôznymi nápaditými spôsobmi pri každom bondage sedení, a preto je nevyhnutnou súčasťou každého BDSM sortimentu. Krúžkový roubík z obchodu MEO sa vyznačuje kvalitou a prepracovaným dizajnom. Krúžkový roubík nielenže poskytuje účinnú kontrolu a prístup k ústam submisívneho partnera, ale je aj pohodlný na nosenie, takže je ideálnou pomôckou pri každom bondage sedení. Krúžkový roubík je výsledkom skúseností a odborných znalostí, ktoré sú súčasťou každého výrobku MEO.

    Ďalšie podrobnosti:

    • Krúžkový roubík pre bondage otrokov: ideálny na úplné ovládanie submisívneho partnera a zdôraznenie dominancie.
    • Krúžok potiahnutý kožou: Krúžok krúžkového roubíka možno umiestniť pred alebo za zuby, aby bolo počas používania naďalej možné dýchať a prehĺtať.
    • Materiál: Vyrobený z pravej kože, ktorá je pevná a pohodlná na nosenie.
    • Rozmery: Vnútorný priemer krúžku je približne 40 mm.
    • Odporúčaný doplnok: Užitočným doplnkom môže byť náš sprej EZ2SUCK, ktorý potláča dávivý reflex pri nosení krúžkového roubíka (alebo počas fajčenia).
    • Bezpečnostné hľadisko: Pri používaní krúžkových roubíkov treba vždy dbať na to, aby nedošlo k narušeniu dýchania.
    • Úspešný model: Tento kožený krúžkový roubík sa považuje za jeden z najlepších na BDSM scéne a v obchode MEO BDSM sa ho predalo už tisíce kusov.
    • Dizajn vyrobený v Nemecku: Skvelý dizajn, vyrobený podľa najvyšších štandardov kvality.
    • Kúpte si gagy v obchode BDSM: Okrem univerzálneho krúžkového gagu ponúka obchod MEO široký výber ďalších vysokokvalitných gagov na prispôsobenie a zintenzívnenie každého BDSM sedenia. Nájdete tu roubíky pre najrôznejšie potreby a preferencie, pričom v popredí stojí kvalita, pohodlie a účinnosť. Guľôčkové roubíky v obchode MEO sa vyznačujú jednoduchou manipuláciou a účinným pôsobením. Pevné silikónové alebo gumové guľôčky spoľahlivo zabránia akejkoľvek verbálnej komunikácii, zatiaľ čo nastaviteľné popruhy sa postarajú o pevné uchytenie. Gagy so vzduchovými otvormi ponúkajú bezpečnú a pohodlnú možnosť, pretože malé otvory uľahčujú dýchanie a zároveň nebránia toku slín. Ideálna voľba na intenzívnejšie BDSM sedenia. Tieto roubíky sú hypoalergénne, ľahko sa čistia a sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a štýloch, aby vyhovovali začiatočníkom aj pokročilým používateľom. Obchod MEO ponúka aj rôzne modely krúžkových roubíkov, ktoré držia ústa otvorené a umožňujú voľný prístup, ideálne na rôzne rolové hry. Ústne roubíky úplne vypĺňajú ústa a zabraňujú akémukoľvek pohybu jazyka, čo je ideálne pre scenáre, ktoré vyžadujú maximálnu kontrolu a podriadenie sa. Snaffle gagy, inšpirované jazdeckými doplnkami, ponúkajú špeciálnu estetiku a funkčnosť. Veľký výber roubíkov v obchode MEO zaručuje, že sa nájde vhodný model pre každý vkus a úroveň skúseností. Či už ide o guľôčkové gagy, gagy so vzduchovým otvorom, silikónové gagy, krúžkové gagy, ústne gagy alebo gagy na hryzadlá - každý výrobok je starostlivo vyrobený tak, aby spĺňal najvyššie štandardy bezpečnosti, pohodlia a účinnosti. Objavte rozmanitosť kolekcie roubíkov v obchode MEO a obohaťte svoje sedenie BDSM o vysokokvalitné, štýlové a účinné doplnky.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    soddisfatto

    Il materiale è molto bello ed è stato soddisfacente.

      Hodnotenie 

      Un excellent accessoire BDSM

      Le bâillon en anneau garantit de manière fiable que l'esclave reste silencieux et est accessible oralement à tout moment. Grâce à la lanière souple en cuir véritable, le bâillon est particulièrement confortable à porter et ne coupe pas les coins de la bouche. La sangle peut être ajustée de façon optimale à n'importe quel périmètre crânien grâce à une boucle. Un excellent accessoire BDSM que tu peux utiliser de manière imaginative dans chaque séance de bondage.

        Hodnotenie 

        Bavaglio O-ring Gag

        La gag ad anello di MEO assicura in modo affidabile che lo schiavo rimanga in silenzio e sia accessibile per via orale in qualsiasi momento. Grazie al morbido cinturino in vera pelle, il bavaglio è molto comodo da indossare e non taglia gli angoli della bocca. Il cinturino può essere regolato in modo ottimale su qualsiasi circonferenza della testa mediante una fibbia. Un grande accessorio BDSM che si può usare in modo fantasioso in ogni sessione di bondage.

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Praktischer Knebel

        Für alle Freunde der BDSM-Erotik, kann ich diesen Knebel nur empfehlen. Der Knebel sitzt gut und hält den Mund schön weit offen.

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Bonne qualité

        Très bonne qualité et résistant

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        O Ring Gag

        The O-Ring has leather straps with a rubber coated metal ring- comfort, durability and control all in one!

        • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Die zunge geht gut durch

        Schnelle und diskrete lieferung. der knebel an sich ist gut verarbeitet. Der O-Ring könnte manchen etwas zu klein sein aber das ist geschmackssache. Die zunge geht gut durch und das sieht dann ziemlich geil aus.

          Hodnotenie 

          Awesome

          Your tongue can flick in and out, but there's no way in hell your mouth is closing and it's impossible to push the gag out. You're stuck.

          • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Krúžkový prepínač - prepínač s O-krúžkom

          Krúžkový prepínač - prepínač s O-krúžkom

          Krúžkový roubík plní niekoľko špeciálnych funkcií: Zastavuje tok reči, vedie k nekontrolovateľnému slineniu a zabraňuje submisívnemu partnerovi zavrieť ústa a pery.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: