Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Valerius silikónový análny kolík - análny kolík pre mužov

Nový Ponuka

Tento análny kolík je absolútnou nevyhnutnosťou pre každého muža bez ohľadu na to, koľko má skúseností. Ponúka jedinečnú možnosť cielenej stimulácie prostaty, ktorá vedie k intenzívnejším orgazmom a úplne novým, dychberúcim pocitom rozkoše.

Viac informácií

3955/00

19,99 €


-3,00 €

16,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Zažite intenzívnu stimuláciu konečníka a prostaty s našimi novými silikónovými kolíkmi:

    Tento análny kolík je absolútnou nevyhnutnosťou pre každého muža bez ohľadu na to, koľko má skúseností. Ponúka jedinečnú možnosť cielenej stimulácie prostaty, ktorá vedie k intenzívnejším orgazmom a úplne novým, dychberúcim pocitom rozkoše. Premyslený tvar zaručuje pohodlné zavedenie a bezpečné držanie v konečníku, zatiaľ čo silná prísavka umožňuje používanie bez použitia rúk - jednoducho geniálne!

    Butt plug butt plug V kombinácii s nami odporúčanými lubrikantmi a čistiacimi prostriedkami ponúka tento análny kolík neuveriteľne pohodlný a hygienický zážitok, ktorý poteší každého muža. Náš nový rad silikónových análnych kolíkov, ktorý pozostáva z kolíka Maximus , Valerius a legionárskeho kolíka, ponúka jedinečnú príležitosť stimulovať análny otvor a prostatu na najvyššej úrovni. Každý análny kolík bol starostlivo navrhnutý tak, aby poskytoval maximálne potešenie a pôžitok začiatočníkom aj skúseným používateľom.

    Intenzívna stimulácia konečníka:

    Špeciálne vyvinuté tvary našich análnych kolíkov poskytujú intenzívnu a vzrušujúcu stimuláciu konečníka. Rôzne veľkosti a prevedenia umožňujú prispôsobiť si zážitok na mieru. Hladká povrchová štruktúra poskytuje dodatočné vzrušenie pri každom zasunutí a vytiahnutí.

    Cielená masáž prostaty:

    Jedinečný tvar našich análnych kolíkov umožňuje cielenú stimuláciu prostaty. Cielený tlak a jemná masáž prostaty vedú k intenzívnejším orgazmom a väčšej rozkoši.

    Výhody prísavky:

    Všetky naše análne kolíky sú vybavené silnou prísavkou, ktorá zaisťuje bezpečné uchytenie na všetkých hladkých povrchoch. To umožňuje používanie bez použitia rúk a otvára mnoho vzrušujúcich spôsobov hry. Prísavka zaisťuje, že análny kolík bezpečne sedí v análnom otvore, takže sa môžete plne sústrediť na svoje potešenie.

    Jednoduché používanie:

    Na dosiahnutie najlepších zážitkov odporúčame použiť náš lubrikačný gél Aquameo na vodnej báze a sprej Extremeo Anal Relax. Tieto výrobky zabezpečia jemné a príjemné zavedenie do konečníka a uvoľnia vaše análne svaly. VERYCLEAN

    Po použití môžete análne kolíky ľahko vyčistiť teplou vodou, jemným mydlom a naším špeciálnym sprejom. Zažite revolučnú stimuláciu konečníka a prostaty s našimi novými silikónovými análnymi kolíkmi a objavte nové výšky rozkoše a pôžitku. Objavte svojho osobného favorita a užite si intenzívne, nezabudnuteľné chvíle.

    Ďalšie informácie:

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Analplug für den Mann

    Der Analplug ist der absolute Hammer, wenn man als Anfänger einmal in die Thematik reinschnuppern möchte. Er ist super einfach einzuführen und die Größe ist perfekt für Anfänger. Wenn er mal sitzt, merkt man ihn deutlich, aber er ist überhaupt nicht nervig – ein Traum!

      Hodnotenie 

      Toll für Anfänger

      Dieser Traum von einem Dildo ist wirklich unglaublich leicht und angenehm zu tragen. Du kannst ihn auch drinnen behalten, wenn du zur Arbeit gehst oder unterwegs bist. Einfach ein fantastisches Toy, das auch meine Freundin ganz begeistert ist. Ich kann es nur empfehlen, besonders für Anfänger, die noch nicht so viel Größe vertragen können oder erst anfangen möchten.

        Hodnotenie 

        Bien

        Bien pour débuter en douceur !
        Super plug je recommande

          Napíšte vlastnú recenziu

          Valerius silikónový análny kolík - análny kolík pre mužov

          Valerius silikónový análny kolík - análny kolík pre mužov

          Tento análny kolík je absolútnou nevyhnutnosťou pre každého muža bez ohľadu na to, koľko má skúseností. Ponúka jedinečnú možnosť cielenej stimulácie prostaty, ktorá vedie k intenzívnejším orgazmom a úplne novým, dychberúcim pocitom rozkoše.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: