Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled - XXL análny kolík

butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled je ideálny pre skúsených používateľov, ktorí chcú posunúť svoje análne hranice a pridať análnemu strečingu ďalší rozmer. Butt plug S pôsobivou dĺžkou 15,2 cm a maximálnym priemerom 9,9 cm poskytuje Cold Blooded Scaled intenzívnu análnu stimuláciu.

Viac informácií

10029/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    BUTTR Cold Blooded Scaled Butt Plug: Pre análnych profesionálov, ktorí hľadajú novú výzvu

    Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled je ideálny pre skúsených používateľov, ktorí chcú posunúť svoje análne hranice a dosiahnuť ďalší rozmer v análnom strečingu. Butt plug S pôsobivou dĺžkou na zasunutie 15,2 cm a maximálnym priemerom 9,9 cm poskytuje Cold Blooded Scaled intenzívnu análnu stimuláciu. Butt plug Textúrovaný povrch Cold Blooded Scaled zaručuje, že pri pomalom zavádzaní do análu možno intenzívne cítiť každý centimeter. Butt plug butt plug Okrem toho šupinatý povrch Cold Blooded Scaled zabezpečuje, že lubrikant obzvlášť dobre priľne k , čo poskytuje ešte lepší pocit. Pre obzvlášť príjemný zážitok sa odporúča pred použitím naniesť veľké množstvo hybridného lubrikantu odporúčaného spoločnosťou MEOGlory Hole Hybridný lubrikant odporúčaný spoločnosťou MEO pred použitím.

    butt plug Prečo je BUTTR Cold Blooded Scaled ideálnou voľbou?

    • butt plug Náročná veľkosť: S dĺžkou na zasunutie 15,2 cm a priemerom 9,9 cm je Cold Blooded Scaled ideálny pre tých, ktorí si chcú trúfnuť na väčšie análny kolík a maximalizovať jeho roztiahnutie.
    • butt plug Nádherný povrch: Špeciálny, šupinatý povrch kolíka Cold Blooded Scaled poskytuje intenzívnu análnu stimuláciu a umožňuje zaznamenať každý pohyb. Butt plug Šupinatý povrch tiež zaisťuje, že lubrikant mimoriadne dobre priľne k .
    • butt plug butt plug Široká základňa: Široká základňa Cold Blooded Scaled poskytuje nielen stabilitu, ale je tiež ideálna na jazdenie.
    • butt plug Pre pokročilých používateľov: Cold Blooded Scaled bol špeciálne vyvinutý pre skúsených používateľov, ktorí chcú rozšíriť svoje análne zručnosti a sexuálne hranice.


    Pre análnych profesionálov - Silný dizajn na intenzívnu stimuláciu

    Kolekcia BUTTR bola špeciálne vyvinutá pre análnych profesionálov s vysokými nárokmi a posúva backdoor hrátky na novú úroveň. Butt plug Robustný, mužný vzhľad a vojenský dizajn značky BUTTR odrážajú silu a výdrž potrebnú pri používaní sexuálnych hračiek, ako je Cold Blooded Scaled . Butt plug Cold Blooded Scaled je ďalším príkladom toho, ako BUTTR ponúka nezabudnuteľné zážitky, ktoré si vyžadujú odhodlanie a výdrž.

    Používanie, správny lubrikant a čistenie análneho kolíka

    Vždy používajte veľké množstvo odporúčaného Glory Holebutt plug Hybridného lubrikantu od MEO pre hladký a príjemný zážitok s Cold Blooded Scaled . Tento hybridný lubrikant ponúka dlhotrvajúcu lubrikačnú schopnosť a je ideálny na intenzívne sedenia. Butt plug VERYCLEAN Po použití Cold Blooded Scaled dôkladne vyčistite teplou vodou a jemným mydlom alebo použite náš sprej na mimoriadne dôkladné čistenie a optimálnu hygienu.

    Značka BUTTR - kvalita a inovácie z Európy

    BUTTR je európska značka, ktorá sa preslávila ako dodávateľ vysokokvalitných erotických hračiek a lubrikantov. Značka BUTTR, známa svojou robustnou, mužnou estetikou a starostlivo vyvinutým sortimentom výrobkov, je zameraná špeciálne na mužov a ženy, ktorí hľadajú nové výzvy v oblasti zadných hrátok. Butt plug Každý výrobok z kolekcie BUTTR, od Cold Blooded Scaled až po špeciálne vyvinuté lubrikanty, je vyrobený podľa najvyšších štandardov bezpečnosti, pohodlia a trvanlivosti. Značka zaujme nielen inovatívnym dizajnom, ale aj použitím materiálov šetrných k telu, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy kvality. S BUTTR zažijete intenzívne, sofistikované potešenie - či už ste začiatočník alebo skúsený profesionál v oblasti análneho strečingufisting a análny strečing.

    Ďalšie informácie:

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Optimale Form

    Lieferung und Verpackung waren super! Die Form des Buttplugs ist konisch und im Durchmesser rund. Die Form ist optimal, nicht so steil. Das ist etwas angenehmer beim Herausziehen. Der Abstand zwischen Plugkörper und Fuß ist gut bemessen, damit der Buttplug gut hält. Der Fuß ist gleichzeitig ein Saugnapf und so groß, dass keine Gefahr besteht, dass der Buttplug im Körper verschwindet. Die Verarbeitung ist sehr gut. Keine Nähte oder andere Produktionsfehler. Das Material sieht gut aus, riecht nicht und lässt sich mit etwas wasserlöslichem Gleitgel sehr gut benutzen. Auch die Reinigung ist mit dem Material kein Problem.

      Hodnotenie 

      Alter Schwede !!!

      Ziemlich groß und ziemlich geil. Definitiv nicht für Anfänger geeignet.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled - XXL análny kolík

        Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled - XXL análny kolík

        butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled je ideálny pre skúsených používateľov, ktorí chcú posunúť svoje análne hranice a pridať análnemu strečingu ďalší rozmer. Butt plug S pôsobivou dĺžkou 15,2 cm a maximálnym priemerom 9,9 cm poskytuje Cold Blooded Scaled intenzívnu análnu stimuláciu.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: