Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne korálky

Newsletter

Butt plug PleasureBeads™ - Vaše análne potešenie po celý deň!

butt plug Objavte dokonalú kombináciu análneho kolíka a análnych korálikov s našimi jedinečnými PleasureBeads™. Tento inovatívny výrobok spája výhody oboch svetov a ponúka vám výnimočný zážitok, ktorý si zaslúžite.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    butt plug Objavte dokonalú kombináciu análneho kolíka a análnych korálikov s našimi jedinečnými PleasureBeads™. Tento inovatívny výrobok spája výhody oboch svetov a ponúka vám mimoriadny zážitok, ktorý si zaslúžite. Butt plug Či už ste začiatočník, alebo análny expert, naše PleasureBeads™ sa dokonale prispôsobia vašim potrebám. Butt plug Ideálna kombinácia análnych korálikov a ponúka vám diskrétne potešenie po celý deň. Vyberte si zo štyroch veľkostí s priemerom od 2,5 cm do 4,7 cm a dĺžkou od 15 cm do 32 cm a nájdite si ideálnu veľkosť pre vás. Vyrobené z mäkkého, k telu šetrného silikónu, ktorý je príjemný na dotyk a ľahko sa čistí. Špeciálne vyvinutá, anatomicky tvarovaná základňa bezpečne zapadá medzi zadok a zaisťuje, že análny kolík pevne drží v konečníku.

    Butt plug Prípravok PleasureBeads™ je vhodný pre mužov aj ženy a poskytuje intenzívnu stimuláciu a bezkonkurenčné zmyselné zážitky po zasunutí do konečníka aj po vytiahnutí. Dômyselný dizajn a rôzne veľkosti korálikov umožňujú individuálnu variáciu pocitov a nezabudnuteľný zážitok rozkoše, vďaka ktorému je každý okamih vzrušujúci a jedinečný.

    Výhody na prvý pohľad:

    • vhodné 24 hodín denne, 7 dní v týždni: Butt plug Ideálna kombinácia análnych korálikov a poskytuje potešenie po celý deň, 24 hodín denne a dokonca aj počas spánku.
    • Rôzne veľkosti: Vyberte si zo štyroch veľkostí s priemerom od 2,5 cm do 4,7 cm a dĺžkou od 15 cm do 32 cm pre dokonalé prispôsobenie.
    • Vysokokvalitný materiál: Vyrobený z mäkkého silikónu príjemného na telo, ktorý je príjemný na dotyk a ľahko sa čistí.
    • butt plug Anatomicky tvarovaná základňa: Špeciálne navrhnutá základňa bezpečne zapadá medzi zadok a zabezpečuje optimálne držanie v konečníku.


    Pre najlepší zážitok odporúčame lubrikant na vodnej báze Aquameo a náš análny relaxačný sprej Extremeo. Butt plug VERYCLEAN Po použití môžete hlavice PleasureBeads™ ľahko vyčistiť teplou vodou, jemným mydlom a naším špeciálnym sprejom.

    butt plug PleasureBeads™ sú k dispozícii v rôznych veľkostiach:

    • Veľkosť S (pre začiatočníkov) pozostáva z troch korálikov s priemerom 2,5 cm, 3 cm a 3,5 cm a dĺžkou približne 150 mm.
    • Veľkosť M (pre pokročilých) pozostáva zo štyroch guličiek s priemerom 2,5 cm, 3 cm, 3,5 cm a 3,8 cm a dĺžkou približne 180 mm.
    • Veľkosť L (pokročilá) pozostáva z piatich loptičiek s priemermi 2,5 cm, 3 cm, 3,5 cm, 3,8 cm a 4,2 cm a dĺžkou približne 240 mm.
    • Veľkosť XL (análni profesionáli) pozostáva zo šiestich loptičiek s priemermi 2,5 cm, 3 cm, 3,5 cm, 3,8 cm, 4,2 cm a 4,7 cm a dĺžkou približne 320 mm.


    Ďalšie podrobnosti:

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Heaven

    So I love the stretch the big ones (L and XL) gives me. It's pretty firm so I can only get three beads in. But the little one is prostate heaven. Tilt it forward so it's hitting your prostate and FUCK YOURSELF silly. I was screaming and spraying juice everywhere. Heaven!

      Hodnotenie 

      Absolut super verarbeitet!

      Diese Analplug-Analkugeln-Kombi ist wirklich super verarbeitet! Die Oberfläche ist schön glatt und es gibt keinen unangenehmen Geruch. Die Kugeln sind angenehm fest, ebenso wie die Verbindung dazwischen. Das ermöglicht, dass der Analplug tief eingeführt werden kann. Gleichzeitig ist er flexibel genug, um diesen "kleinen Begleiter" den ganzen Tag in sich herumzutragen, ohne dass es unangenehm wird – einfach perfekt!

        Hodnotenie 

        Perfekt für langes Tragen

        Lässt sich gut lange tragen kein unangenehmer Geruch nur die letzte Kugel reinzubekommen ist etwas schwierig aber wenn sie erst mal drin ist möchte man sie nie wieder rausziehen.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Butt plug PleasureBeads™ - Vaše análne potešenie po celý deň!

          Butt plug PleasureBeads™ - Vaše análne potešenie po celý deň!

          butt plug Objavte dokonalú kombináciu análneho kolíka a análnych korálikov s našimi jedinečnými PleasureBeads™. Tento inovatívny výrobok spája výhody oboch svetov a ponúka vám výnimočný zážitok, ktorý si zaslúžite.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          26 ostatné položky v rovnakej kategórii: