Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne sprchy

Newsletter

30 cm dlhá análna sprcha - Deep Dick Diver - Realistický vibrátor ako análny výplach na dôkladnú intímnu hygienu

Stránka Deep Dick Diver od spoločnosti MEO ponúka to najlepšie z oboch svetov: Kombinuje dlhé, realistické dildo s mimoriadne účinnou análnou sprcha. Vďaka tomu si môžete vychutnať veľmi hlbokú análnu stimuláciu a zároveň dôkladné čistenie konečníka a ritného otvoru.

Viac informácií

10016/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    30 cm dlhá análna sprcha - Deep Dick Diver - Realistický vibrátor ako análny výplach na dôkladnú intímnu hygienu

    Na stránke Deep Dick Diver od MEO ponúka to najlepšie z oboch svetov: Kombinuje dlhé realistické dildo s mimoriadne účinnou análnou sprcha. To znamená, že si môžete vychutnať veľmi hlbokú análnu stimuláciu a zároveň dôkladne vyčistiť análny otvor a konečník.

    S Deep Dick Diver si môžete vychutnať pôžitok z intenzívnej penetrácie a dôkladnej intímnej hygieny v jednom univerzálnom výrobku:

    S týmto Deep Dick Diver Análnou sprcha od MEO - ktorú ponúkame v troch pôsobivých dĺžkach: 30 cm, 39 cm a dychberúcich 49 cm - si uvedomíte, že intímna hygiena môže byť aj skutočne horúca. Táto jedinečná análna sprcha je realistické dildo, ktoré vyzerá ako skutočný, obrovský penis! Na stránke Deep Dick Diver Análny dúšok zabezpečuje nielen mimoriadne dôkladnú intímnu hygienu, ale predovšetkým poskytuje intenzívne chvíle rozkoše v sprche.

    Čo robí Deep Dick Diver Análna sprcha taká výnimočná?

    • Realistický dizajn: Máte radi veľké dildá? Táto mimoriadne dlhá análna sprcha je vytvorená podľa skutočného, pôsobivo veľkého penisu. Realistický vzhľad drieku a žaluďa penisu poskytuje veľmi zvláštny pocit pri oplachovaní konečníka a ritného otvoru. Máte pocit, akoby vo vás niekto ejakuloval!
    • Prémiový silikón: Vyrobený z prémiového silikónu šetrného k telu, ktorý neobsahuje ftaláty, je zamatovo jemný a zároveň bezpečný a hygienický. S trochou lubrikantu na vodnej báze sa dá kompletná análna sprcha zaviesť do konečníka!
    • Pripravené na okamžité použitie: Adaptér na spodnej strane análnej dúšky sa hodí na väčšinu štandardných sprchových hadíc, takže si môžete užívať análnu intímnu hygienu a, samozrejme, potešenie priamo v sprche bez toho, aby ste museli robiť nepríjemné prestavby. Vychutnajte si neuveriteľnú rozkoš, zatiaľ čo si oplachujete análny otvor a konečník a zároveň pociťujete mimoriadne dlhý vibrátor hlboko vo svojom vnútri.


    Spojte príjemné s užitočným!

    Stránka Deep Dick Diver nie je len análny výplach - je to dlhé dildo na hlboké, prenikavé potešenie A dôkladnú intímnu hygienu. Realistický dizajn s realistickým drieku penisu, skvelým žilkovaním a vypuklým žaluďom posunie vaše erotické dobrodružstvá v sprche na úplne novú úroveň. Zamatový prémiový silikón je nielen bezpečný a prirodzene neobsahuje ftaláty, ale je aj neuveriteľne príjemný na dotyk. V sprche Deep Dick Diver možno ľahko naskrutkovať na sprchovú hadicu, takže môžete pohodlne regulovať množstvo vody prostredníctvom sprchového kohútika.

    Ako používať Deep Dick Diver na:

    Naskrutkujte Deep Dick Diver pevne na sprchovú hadicu. Na žaluď natrite trochu lubrikantu na vodnej báze, napr. obľúbený FuckBuddy od MEO, kým nebude lesklý a hladký, a pomaly zasuňte vibrátor do análu. Pocit, keď do vás vniká dlhé dildo, je bezkonkurenčný - ale to je len začiatok. Pridajte viac lubrikantu a zasuňte vibrátor ešte hlbšie, zatiaľ čo necháte tiecť vodu. Zvyšujúca sa náplň a vnútorný tlak vám spôsobia intenzívny pocit, až kým dildo nakoniec nevytiahnete a voda z vás nevytečie v oslobodzujúcom výtoku. Nechajte pustiť vodu v sprche, aby ste všetko opláchli, a keď skončíte, naneste na vibrátor ešte trochu lubrikantu a začnite znova.

    Aké dôležité je používať análnu sprchu pred análnym sexom a po ňom:

    Používanie análnej sprchy pred a po análnom sexe je veľmi dôležité pre príjemný a hygienický zážitok. Pred análnym stykom análna sprcha zabezpečí dôkladné očistenie a pripraví vás na bezstarostný zážitok tým, že odstráni prípadné nečistoty. Po análnom styku análna sprcha pomáha znovu očistiť konečník a konečník a zabezpečiť, aby po ňom nezostali žiadne zvyšky. To podporuje nielen čistotu, ale aj pohodu a zdravie, takže sa môžete plne sústrediť na pôžitok zo sexu.

    Ďalšie informácie:

    • Dlhá análna sprcha - Deep Dick Diver
    • Realistický vibrátor ako análna sprcha pre veľmi zvláštny análny pôžitok a dôkladnú intímnu hygienu
    • Celková dĺžka: 30 cm
    • Vkladacia dĺžka: 29 cm
    • Maximálny zasúvací priemer: 3,8 cm
    • Optimálny tlak a teplota vody: Pri použití Deep Dick Diver je dôležité používať správny tlak a teplotu vody, aby sa zabezpečil bezpečný a pohodlný zážitok. Používajte mierny tlak vody, ktorý je dostatočne jemný na to, aby zabezpečil pohodlné čistenie bez podráždenia konečníka alebo citlivých vnútorných oblastí. Uistite sa tiež, že voda má príjemnú, vlažnú teplotu - nie príliš horúcu ani príliš studenú. Vďaka tomu bude čistenie dôkladné a príjemné, zatiaľ čo vy si budete môcť naplno vychutnať pôžitok z Deep Dick Diver hlboko vo vašom vnútri.
    • Materiál: Vibrátor z vysokokvalitného silikónu, adaptér zo zinkovej zliatiny, zátka z gumy.
    • Lubrikant: Na dosiahnutie najlepších výsledkov používajte len lubrikant na vodnej báze, napr. lubrikant FuckBuddy od MEO.
    • Poznámka: Vyobrazená sprchová hadica nie je súčasťou dodávky.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Great product

    This product works great. I inserted it before attaching it to the shower just to see if it would fit all the way, it did! Cleans you out completely. Used it also after the clean out and it was a great feeling.

      Hodnotenie 

      Duschaufsatz-Dildo

      Ich bin total begeistert von diesem Duschaufsatz-Dildo! Er lässt sich super einfach anstelle des Standard-Duschkopfes aufschrauben. Das Material ist sehr flexibel, aber dennoch stabil. Mit etwas Gleitgel kann er ohne Weiteres eingeführt werden. Für mich gibt es nichts zu beanstanden, deshalb gebe ich alle fünf Sterne!

        Hodnotenie 

        Empfehlung

        Dieses Produkt ist wirklich super! Es ist von sehr guter Qualität und richtig gut verarbeitet. Das Material ist angenehm und fühlt sich toll an. Mit ein bisschen Gleitgel lässt es sich auch ganz leicht einführen. Es passt an jeden normalen Schlauch von der Dusche, weshalb man sich die passende Wassermenge problemlos für die Reinigung verabreichen kann. Ich habe nichts zu beanstanden und kann es nur empfehlen!

          Napíšte vlastnú recenziu

          30 cm dlhá análna sprcha - Deep Dick Diver - Realistický vibrátor ako análny výplach na dôkladnú intímnu hygienu

          30 cm dlhá análna sprcha - Deep Dick Diver - Realistický vibrátor ako análny výplach na dôkladnú intímnu hygienu

          Stránka Deep Dick Diver od spoločnosti MEO ponúka to najlepšie z oboch svetov: Kombinuje dlhé, realistické dildo s mimoriadne účinnou análnou sprcha. Vďaka tomu si môžete vychutnať veľmi hlbokú análnu stimuláciu a zároveň dôkladné čistenie konečníka a ritného otvoru.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: