Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Kompletná sada s 3 análnymi kolíkmi - ProPleasureTrio - Anal training

Sada na análny tréning ProPleasureTrio od spoločnosti MEO ponúka začiatočníkom aj pokročilým používateľom možnosť bezpečne a postupne sa pripraviť na intenzívnejšie análne zážitky. Nie je to len súprava s 3 análnymi kolíkmi rôznych veľkostí na análne potešenie a análny tréning, ale je ideálna aj na prípravu na prvý análny styk.

Viac informácií

8030/00

39,99 €


-10,00 €

29,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Bestseller: Ideálne trio pre začiatočníkov a pokročilých používateľov análnej erotiky - ideálne na prípravu na prvý análny styk

    Sada na análny tréning ProPleasureTrio od MEO ponúka začiatočníkom aj pokročilým používateľom možnosť bezpečne a postupne sa pripraviť na intenzívnejšie análne zážitky. Nie je to len súprava s 3 análnymi kolíkmi rôznych veľkostí na análne potešenie a análny tréning, ale je ideálna aj na prípravu na prvý análny styk.

    Postupné zväčšovanie pre optimálnu prípravu na prvé použitie

    Táto súprava troch análnych kolíkov je ideálnou voľbou pre každého, kto sa chce pripraviť na svoj prvý análny styk. Príprava sa začína mini análnym kolíkom, ktorý sa jemne zavedie do konečníka a poskytuje počiatočné zoznámenie. S pribúdajúcimi skúsenosťami môžete prejsť na stredný análny kolík, ktorý zintenzívni rozťahovanie konečníka a jemne ho privykne na väčšie výzvy. Napokon análny kolík maxi poskytuje najväčšie roztiahnutie konečníka a optimálne vás pripraví na análny styk. Postupné rozťahovanie jemne rozťahuje tkanivo, čo uľahčuje následnú análnu penetráciu a zvyšuje pohodlie pri análnom styku.

    Mäkký a pohodlný materiál pre bezpečné potešenie

    Všetky tri kolíky sú vyrobené z mäkkého, pružného materiálu, ktorý sa ľahko a pohodlne zavádza do konečníka. Pružný dizajn sa prispôsobí vnútornej anatómii tela, čím sa zabezpečí maximálne pohodlie. Každý análny kolík je vybavený prísavkou, ktorá priľne k hladkým povrchom a umožňuje používanie bez použitia rúk. Vďaka tomu môžete vyskúšať rôzne polohy a situácie bez toho, aby ste museli análny kolík držať.

    Rozmery análneho kolíka:

    • Malý análny kolík: dĺžka 10,5 cm, Ø 1,5-2,5 cm
    • Stredný análny kolík: dĺžka 12 cm, Ø 2,5-3 cm
    • Veľký análny kolík: dĺžka 15,5 cm, Ø 3 - 4 cm


    Tento odstupňovaný rozsah veľkostí umožňuje pomaly zvyšovať análny strečing a análny tréning a postupne si zvykať na intenzívnejšie análne aktivity.

    Použitie a príprava na análny styk

    Začnite tréning s mini análnym kolíkom, aby ste sa zoznámili s análnou stimuláciou. Uistite sa, že používate dostatok lubrikantu, aby bolo zavádzanie jemné a pohodlné. Keď sa budete cítiť sebaisto, môžete prejsť na stredný análny kolík a nakoniec dosiahnuť hlbšie rozťahovanie s maxi análnym kolíkom. Toto postupné zvyšovanie je ideálne na prípravu na prvý análny styk, pretože vaše telo si zvykne na pocit rozťahovania a prenikania.

    Jednoduché čistenie

    Starostlivosť o sadu troch análnych kolíkov je nekomplikovaná: Po použití stačí vyčistiť teplou vodou a jemným mydlom. VERYCLEAN Na dôkladnú dezinfekciu odporúčame sprej od spoločnosti MEO, ktorý bol špeciálne vyvinutý na čistenie erotických hračiek. Vďaka tomu zostane súprava vždy hygienicky čistá a pripravená na použitie.

    Odporúčania týkajúce sa lubrikantov

    Na čo najlepšiu lubrikáciu a maximálne pohodlie odporúčame lubrikačný gél FuckBuddy na vodnej báze alebo silikónový gél EZ2FUCK. Oba lubrikanty boli vyvinuté na uľahčenie zavádzania a maximalizáciu lubrikácie pri análnych hrách.

    Ďalšie informácie:

    • ProPleasureTrio
    • Najpredávanejšie
    • Ideálne trio pre začiatočníkov a pokročilých používateľov análnej erotiky
    • Ideálne na prípravu na prvý análny styk
    • Materiál: PVC, bez ftalátov
    • Rozsah dodávky: 1 x sada 3 análnych kolíkov
    • Vlastnosti Flexibilný, s bezpečnou základňou na použitie bez použitia rúk
    • Táto súprava je ideálna pre každého, kto sa chce pripraviť na svoj prvý análny styk alebo zintenzívniť svoju análnu stimuláciu a potešenie. S touto súpravou môžete cvičiť bezpečne, pohodlne a vlastným tempom.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    parfait

    bon rapport qualité prix, entretien facile. Permet une bonne approche des plaisirs anales. Le moyen est vraiment agréable rapidement, le gros demande un peu plus de dilatation et de préparation. La ventouse est assez efficace.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Leave it in all day

    I just love them I put the middle size in and leave it in all day feel's great

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Kompletná sada s 3 análnymi kolíkmi - ProPleasureTrio - Anal training

    Kompletná sada s 3 análnymi kolíkmi - ProPleasureTrio - Anal training

    Sada na análny tréning ProPleasureTrio od spoločnosti MEO ponúka začiatočníkom aj pokročilým používateľom možnosť bezpečne a postupne sa pripraviť na intenzívnejšie análne zážitky. Nie je to len súprava s 3 análnymi kolíkmi rôznych veľkostí na análne potešenie a análny tréning, ale je ideálna aj na prípravu na prvý análny styk.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: