Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

MEO-XTRM - čierna AromaPlay™ Plug

Táto výnimočná vôňa poteší a nadchne každého otroka! Na AromaPlay™ Plug prenáša najintímnejšiu telesnú vôňu dominantného partnera priamo do nosa submisívneho partnera.

Viac informácií

3832/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Táto výnimočná vôňa poteší a nadchne každého otroka! Na AromaPlay™ Plug prenáša najintímnejšiu telesnú vôňu dominantného partnera priamo do nosa submisívneho partnera. A to najlepšie na nej je AromaPlay™ Plug dá sa použiť análne aj vaginálne.

    Tento výnimočný BDSM produkt umožňuje extrémne precítiť intímne vône dominantného partnera a zaručuje bezkonkurenčnú úroveň podriadenosti. derAromaPlay™ Plug spája koncept podriadenosti a dominancie jedinečným spôsobom. Integrovaný kanál v AromaPlay™ Plug smeruje análny alebo vaginálny pach cez hadičku priamo do plynovej masky, čím umocňuje pocit kontroly a odovzdanosti počas BDSM sedenia.

    MEO-XTRM - AromaPlay™ Plug - Jedinečné zážitky BDSM

    • Jedinečné vnímanie pachov: tzv AromaPlay™ Plug umožňuje intenzívne vnímanie partnerovej vône prostredníctvom integrovaného vnútorného kanála. Pripojením AromaPlay™ Plug k hadici plynovej masky, ktorá je pripojená k plynovej maske, možno vôňu prenášať ešte intenzívnejšie, akonáhle sa zátka na konci AromaPlay™ Plug je odstránená.
    • Všestranné použitie: Na AromaPlay™ Plug je vhodný na análne aj vaginálne použitie, čo z neho robí univerzálny a nevyhnutný doplnok v každej BDSM zbierke. Inovatívny dizajn vám umožní objavovať nové úrovne zmyslov a posúvať svoje hranice.
    • Dostupné farby: Dostupné farby: The AromaPlay™ Plug je k dispozícii v troch žiarivých farbách (červená, žltá a čierna).
    • Vysokokvalitný materiál: The AromaPlay™ Plug je vyrobená z bezpečného a odolného plastu. Materiál sa ľahko čistí, vďaka čomu sa AromaPlay™ Plug ideálny na časté používanie.
    • Jednoduchá manipulácia: S AromaPlay™ Plug možno pripojiť k plynovej maske pomocou hadice plynovej masky alebo k inej kukle pomocou gumovej hadice.


    Stránka AromaPlay™ Plug je úplne nový BDSM výrobok, ktorý zaujme schopnosťou prenášať vôňu a svojou univerzálnosťou na análne aj vaginálne použitie. Ideálny na objavovanie nových zmyslových úrovní a zintenzívnenie BDSM zážitkov. Tento jedinečný doplnok ponúka vzrušujúce možnosti a prekvapenia s úplne novým rozmerom intimity, dominancie a podriadenia.

    Ďalšie podrobnosti:

    • MEO-XTRM - AromaPlay™ Plug
    • Materiál: plast
    • Rozmery: Celková dĺžka 13,5 cm, zasúvacia dĺžka 10,5 cm, priemer 1,4 cm až 3,5 cm
    • Stránka AromaPlay™ Plug je k dispozícii v troch rôznych farbách, takže si každý príde na svoje a neporovnateľný zážitok je zaručený.
    • Vhodné príslušenstvo: hadica na plynovú masku, plynová maska atď (nie je súčasťou balenia, objednajte si ju samostatne).

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Geile Erfindung

    Genau das richtige Teil für den sehr devoten Sklaven der den M....Duft ganz tief einatmen muss. Mit dem richtigen Zubehörteilen von hier absolut top

      Napíšte vlastnú recenziu

      MEO-XTRM - čierna AromaPlay™ Plug

      MEO-XTRM - čierna AromaPlay™ Plug

      Táto výnimočná vôňa poteší a nadchne každého otroka! Na AromaPlay™ Plug prenáša najintímnejšiu telesnú vôňu dominantného partnera priamo do nosa submisívneho partnera.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: