Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Análny kolík s tunelom - AssServant™

Náš legendárny AssServant™ je medzi našimi zákazníkmi obľúbený, a to z dobrého dôvodu. Pocit, že máte neustále otvorený análny otvor, vytvára intenzívny pocit straty kontroly a podriadenia sa análnemu otvoru. Tento análny kolík ďaleko presahuje jednoduchú análnu stimuláciu a ponúka hlboký zážitok, ktorý kombinuje potešenie, stratu kontroly a podriadenosť análneho otvoru.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Náš legendárny AssServant™ je medzi našimi zákazníkmi obľúbený, a to z dobrého dôvodu. Pocit, že máte neustále otvorený análny otvor, vytvára intenzívny pocit straty kontroly a podriadenia sa análnemu otvoru. Tento análny kolík ďaleko presahuje jednoduchú análnu stimuláciu a ponúka hlboký zážitok, ktorý kombinuje potešenie, stratu kontroly a podriadenosť análneho otvoru. Je to hra s hranicami, ktorá prebúdza vzrušenie z nepoznaného a túžbu po nečakanom.

    Ste pripravení na dokonalé análne dobrodružstvo?

    Náš análny kolík AssServant™ je dokonalá sexuálna hračka pre každého, kto hľadá dokonalú análnu stimuláciu. Tento análny kolík je vyrobený z vysokokvalitného silikónu a neobsahuje ftaláty, má anatomicky tvarovaný dizajn, ktorý je vhodný pre začiatočníkov aj profesionálov.

    AssServant™ je k dispozícii v troch veľkostiach a dokonale sa prispôsobí anatómii análneho otvoru. Každý análny kolík je vybavený špeciálne tvarovanou základňou, ktorá zaisťuje optimálnu podporu a stabilitu.

    Premyslený tvar, ktorý sa smerom k špičke mierne zužuje, uľahčuje zavádzanie análneho kolíka a zaisťuje, že zostane bezpečne v konečníku aj pri cestovaní a pri dlhodobom nosení (napr. na noc a pri cestovaní). Náš análny kolík AssServant™ je skutočnou špičkou! Vďaka jeho otvoru po celej dĺžke môžete experimentovať do sýtosti a objavovať nové, vzrušujúce spôsoby hry. Či už chcete zasunúť tenké dildo alebo klystírnu hadičku - s inovatívnym análnym kolíkom AssServant™ sa vašej fantázii medze nekladú! A ak chcete mať istotu, môžete AssServant™ kedykoľvek uzavrieť pomocou priloženej tesniacej zátky.

    K dispozícii v 3 veľkostiach od S po L:

    • S = začiatočník: celková dĺžka 9 cm, zasúvacia dĺžka 7 cm, priemer 3 až 4,4 cm, vnútorný priemer 2,6 cm.
    • M = pokročilý: celková dĺžka 11,5 cm, zasúvacia dĺžka 9,5 cm, priemer 3,4 až 5,9 cm, vnútorný priemer 2,9 cm
    • L = Anal pro: celková dĺžka 13,5 cm, zasúvacia dĺžka 11,5 cm, priemer 4,3 až 6,5 cm, vnútorný priemer 3,3 cm


    Ponorte sa do sveta análnej stimulácie mimo normy a objavte novú úroveň potešenia a uspokojenia s naším análnym strojčekom AssServant™. Ste pripravení prekročiť svoje hranice?

    Presvedčivý dizajn:

    Stabilná základňa a optimálne dimenzovaný krk análneho kolíka ponúkajú niekoľko výhod. Po prvé, stabilná základňa zaisťuje, že análny kolík je počas používania umiestnený bezpečne a stabilne, čím sa znižuje riziko jeho neúmyselného vykĺznutia z análu. To je dôležité najmä pri dlhšom používaní alebo počas pohlavného styku. Po druhé, optimálne dimenzovaný krk análneho kolíka zaisťuje pohodlné a bezpečné uloženie v konečníku bez toho, aby spôsoboval nepríjemný tlak alebo nepohodlie. Vďaka tomu sa pohodlne nosí a pomáha uvoľňovať análne svaly. Celkovo stabilná základňa a dokonale dimenzovaný krčok pomáhajú zvyšovať bezpečnosť, pohodlie a pôžitok z používania análneho kolíka.

    Správny lubrikant a optimálne čistenie:

    Pre čo najlepší zážitok z našich análnych kolíkov odporúčame používať náš lubrikačný gél na vodnej báze Aquameo. Tento špeciálne vyvinutý lubrikant ponúka optimálnu lubrikačnú schopnosť a dlhotrvajúci účinok, ktorý uľahčuje zavedenie análneho kolíka a zabezpečuje príjemný pocit.

    Kolík do zadku by sa nikdy nemal používať s lubrikantmi na báze silikónu. Po použití je dôležité kolík do zadku dôkladne vyčistiť, aby sa zabezpečila hygiena a predĺžila trvanlivosť výrobku. VERYCLEAN Použite teplú vodu, jemné mydlo a náš špeciálny čistiaci sprej, aby bol análny kolík vždy čistý a pripravený na ďalšie použitie.

    Ďalšie informácie:

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Awesome

    Master bought the big one, it took some time to train my ass to open that wide, but amazingly it did not collapse when in. He loves to see me walk around with it in, seeing my open ass.

      Hodnotenie 

      Love it

      Everything about this AssServant is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

        Hodnotenie 

        If you love a serious butt plug look here!

        Work your way up to this and you will be delighted by its performance

          Hodnotenie 

          Top

          A porter toute la journée sans problème et a retiré le soir par votre chérie avant de faire des câlins par derrière que du bonheur.sensation de dilatation extrême.. qualités au top.

          • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
          Hodnotenie 

          Perfekter Plug

          Ein perfekter Plug zum schlafen oder ähnliches..er hat eine super glatte Oberfläche und Form, die super gleitet und sehr hygienisch ist..ganz zu schweigen davon, dass dieses Teil einfach geil aussieht..bin richtig stolz darauf, meinen zu haben..man merkt auch generell, aber vor allem bei jedem Schritt, was man da hinten drin hat, weil das Teil einfach so super schön groß ist :)

            Napíšte vlastnú recenziu

            Análny kolík s tunelom - AssServant™

            Análny kolík s tunelom - AssServant™

            Náš legendárny AssServant™ je medzi našimi zákazníkmi obľúbený, a to z dobrého dôvodu. Pocit, že máte neustále otvorený análny otvor, vytvára intenzívny pocit straty kontroly a podriadenia sa análnemu otvoru. Tento análny kolík ďaleko presahuje jednoduchú análnu stimuláciu a ponúka hlboký zážitok, ktorý kombinuje potešenie, stratu kontroly a podriadenosť análneho otvoru.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Ostatní zákazníci tiež kúpili:

            30 ostatné položky v rovnakej kategórii: