Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug - XXL análny kolík

BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug je ideálny pre skúsených používateľov, ktorí chcú posunúť svoje análne hranice a pridať análnemu strečingu ďalší rozmer. S pôsobivou dĺžkou 15,2 cm a maximálnym priemerom 9,9 cm Cold Blooded Scaled butt plug pre intenzívnu análnu stimuláciu.

Viac informácií

10029/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    BUTTR Cold Blooded Scaled Butt Plug: Pre análnych profesionálov, ktorí hľadajú novú výzvu

    BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug je ideálny pre skúsených používateľov, ktorí chcú posunúť svoje análne hranice a dosiahnuť ďalší rozmer v análnom strečingu. S pôsobivou dĺžkou 15,2 cm a maximálnym priemerom 9,9 cm Cold Blooded Scaled butt plug poskytuje intenzívnu análnu stimuláciu. Textúrovaný povrch Cold Blooded Scaled butt plug zaručuje, že pri pomalom zavádzaní do análneho otvoru intenzívne pocítite každý centimeter. Okrem toho šupinatý povrch Cold Blooded Scaled butt plugbutt plug zabezpečuje, že lubrikant obzvlášť dobre priľne k , čo poskytuje ešte lepší pocit. Pre obzvlášť príjemný zážitok sa odporúča pred použitím naniesť veľké množstvo odporúčaného hybridného lubrikantu MEOGlory Hole Hybridného lubrikantu pred použitím.

    Prečo je BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug dokonalou voľbou?

    • Náročná veľkosť: So zasúvacou dĺžkou 15,2 cm a priemerom 9,9 cm je Cold Blooded Scaled butt plug ideálny pre každého, kto chce vyskúšať väčšie análne kolíky a maximalizovať rozťahovanie análneho otvoru.
    • Nádherný povrch: Špeciálny, šupinatý povrch Cold Blooded Scaled butt plug poskytuje intenzívnu análnu stimuláciu a umožňuje zaznamenať každý pohyb. Butt plug Šupinatý povrch tiež zaisťuje, že lubrikant mimoriadne dobre priľne k .
    • Široká základňa: Široká základňa Cold Blooded Scaled butt plugbutt plug poskytuje nielen stabilitu, ale je tiež ideálna na jazdu.
    • Pre pokročilých používateľov: Na Cold Blooded Scaled butt plug bol špeciálne vyvinutý pre skúsených používateľov, ktorí chcú rozšíriť svoje análne zručnosti a sexuálne hranice.


    Pre análnych profesionálov - Silný dizajn na intenzívnu stimuláciu

    Kolekcia BUTTR bola špeciálne vyvinutá pre análnych profesionálov s vysokými nárokmi a posúva análne potešenie na novú úroveň Backdoor-Play na novú úroveň. Robustný, mužný vzhľad a vojenský dizajn značky BUTTR odrážajú silu a výdrž potrebnú pri používaní sexuálnych hračiek, ako napr Cold Blooded Scaled butt plug sú žiadané. Na stránke Cold Blooded Scaled butt plug je ďalším príkladom toho, ako BUTTR ponúka nezabudnuteľné zážitky, ktoré si vyžadujú odhodlanie a výdrž.

    Používanie, správny lubrikant a čistenie análneho kolíka

    Vždy používajte veľké množstvo odporúčaného Glory Hole Hybridného lubrikantu od MEO pre hladký a príjemný zážitok s Cold Blooded Scaled butt plug. Tento hybridný lubrikant poskytuje dlhotrvajúcu lubrikáciu a je ideálny na intenzívne sedenia. Čistenie Cold Blooded Scaled butt plugVERYCLEAN po použití dôkladne teplou vodou a jemným mydlom alebo použite náš sprej na obzvlášť dôkladné čistenie a optimálnu hygienu.

    Značka BUTTR - kvalita a inovácie z Európy

    BUTTR je európska značka, ktorá sa preslávila ako dodávateľ vysokokvalitných erotických hračiek a lubrikantov. Značka BUTTR, známa svojou robustnou, mužnou estetikou a starostlivo vyvinutým sortimentom výrobkov, sa zameriava špeciálne na mužov a ženy, ktorí hľadajú v sexe nové výzvy Backdoor-Play hľadajú nové výzvy. Každý výrobok z kolekcie BUTTR, od Cold Blooded Scaled butt plug až po špeciálne vyvinuté lubrikanty, je vyrobený podľa najvyšších štandardov bezpečnosti, pohodlia a trvanlivosti. Značka zaujme nielen inovatívnym dizajnom, ale aj použitím materiálov šetrných k telu, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy kvality. S BUTTR zažijete intenzívne, sofistikované potešenie - či už ste začiatočník, alebo skúsený profesionál v oblasti análneho strečingu fisting a análny strečing.

    Ďalšie informácie:

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    This will fill you up

    This bad boy is big not for beginners. I can't get it all the way in yet but hopefully I will sometime but what a feeling it is trying.

      Hodnotenie 

      Optimale Form

      Lieferung und Verpackung waren super! Die Form des Buttplugs ist konisch und im Durchmesser rund. Die Form ist optimal, nicht so steil. Das ist etwas angenehmer beim Herausziehen. Der Abstand zwischen Plugkörper und Fuß ist gut bemessen, damit der Buttplug gut hält. Der Fuß ist gleichzeitig ein Saugnapf und so groß, dass keine Gefahr besteht, dass der Buttplug im Körper verschwindet. Die Verarbeitung ist sehr gut. Keine Nähte oder andere Produktionsfehler. Das Material sieht gut aus, riecht nicht und lässt sich mit etwas wasserlöslichem Gleitgel sehr gut benutzen. Auch die Reinigung ist mit dem Material kein Problem.

        Hodnotenie 

        Alter Schwede !!!

        Ziemlich groß und ziemlich geil. Definitiv nicht für Anfänger geeignet.

          Napíšte vlastnú recenziu

          BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug - XXL análny kolík

          BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug - XXL análny kolík

          BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug je ideálny pre skúsených používateľov, ktorí chcú posunúť svoje análne hranice a pridať análnemu strečingu ďalší rozmer. S pôsobivou dĺžkou 15,2 cm a maximálnym priemerom 9,9 cm Cold Blooded Scaled butt plug pre intenzívnu análnu stimuláciu.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: