Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Butt plug BUTTR Victory Double Finger - Veľký análny kolík s prísavkou

Čo je lepšie ako prst v zadku? Dva obrovské prsty v zadku! Butt plug Dvojitý prst BUTTR Victory ponúka úplne nový rozmer análnej stimulácie. Butt plug Vďaka svojej mimoriadnej veľkosti a realistickému dizajnu zdvojnásobuje potešenie. Akonáhle sa doň vložia oba prsty, roztiahnu sa!

Viac informácií

10065/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    butt plug BUTTR Victory Double Finger - dvakrát tak dobrý, dvakrát tak intenzívny

    Čo je lepšie ako prst v zadku? Dva obrovské prsty v zadku! Butt plug BUTTR Victory Double Finger ponúka úplne nový rozmer análnej stimulácie. Butt plug Vďaka svojej mimoriadnej veľkosti a realistickému dizajnu zdvojnásobuje potešenie. Dva prsty poskytujú veľmi špeciálny druh stimulácie, pretože akonáhle sú oba prsty vložené, roztiahnu sa! Nielen veľkosť (dĺžka 27 cm a priemer 2 x 5 cm = 10 cm), ale aj detaily týchto prstov sú pôsobivé - každá línia a obrys sú realisticky vymodelované a zaručujú mimoriadne intenzívny zážitok. Naši zákazníci si môžu prsty zaviesť análne aj vaginálne alebo sa rozhodnúť pre dvojitú penetráciu - jeden prst do análneho otvoru, druhý do vagíny.

    Dvojprstový análny kolík Victory: jedinečný dizajn pre maximálne potešenie

    Butt plug BUTTR Victory Double Finger má realistický tvar a povrch vymodelovaný podľa skutočnej ruky, čo poskytuje dodatočnú stimuláciu počas zavádzania. Pevná, stabilná základňa drží análny kolík bezpečne na mieste bez ohľadu na to, aké intenzívne je sedenie. Silná prísavka umožňuje aj používanie bez použitia rúk - pripevnite análny kolík napríklad na nástenné zrkadlo a sledujte, ako do vás tieto dva prsty pomaly prenikajú.

    butt plug Prečo je BUTTR Victory Double Finger dokonalý análny kolík:

    • Realistický dizajn: vysoko detailný análny kolík je vymodelovaný podľa ľudskej ruky a poskytuje intenzívny, realistický pocit.
    • Všestranné použitie: Prsty možno použiť na análnu alebo vaginálnu stimuláciu alebo na zdvojnásobenie rozkoše prostredníctvom súčasného prieniku.
    • butt plug Stabilná základňa a prísavka: Stabilná základňa a silná prísavka zaisťujú, že kolík zostane pevne na mieste a nebude sa šmýkať. Butt plug Pripevnite Victory Double Finger k zrkadlu alebo inému hladkému povrchu pre potešenie bez použitia rúk.
    • butt plug Materiál: Vyrobený z vysokokvalitného vinylu, ktorý je šetrný k telu, je pevný a zároveň dostatočne pružný, aby sa dokonale prispôsobil vnútornej anatómii.


    Použitie, správny lubrikant a čistenie análneho kolíka

    Vždy používajte veľké množstvo odporúčaného Glory Holebutt plug Hybridného lubrikantu od MEO pre obzvlášť príjemný zážitok s Victory Double Finger . Tento hybridný lubrikant ponúka dlhotrvajúcu lubrikačnú schopnosť a je ideálny na intenzívne sedenia. Butt plug VERYCLEAN Po použití dôkladne vyčistite Victory Double Finger teplou vodou a jemným mydlom alebo použite náš sprej na obzvlášť dôkladné čistenie a optimálnu hygienu.


    Značka BUTTR - kvalita a inovácie z Európy

    BUTTR je európska značka, ktorá sa preslávila ako dodávateľ vysokokvalitných erotických hračiek a lubrikantov. Značka BUTTR, známa svojou robustnou, mužnou estetikou a starostlivo vyvinutým sortimentom výrobkov, sa zameriava najmä na mužov a ženy, ktorí hľadajú nové výzvy v oblasti zadných hrátok. Butt plug Každý výrobok z kolekcie BUTTR, od Victory Double Finger až po špeciálne vyvinuté lubrikanty, je vyrobený podľa najvyšších štandardov bezpečnosti, pohodlia a odolnosti. Značka zaujme nielen inovatívnym dizajnom, ale aj použitím materiálov šetrných k telu, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy kvality. S BUTTR zažijete intenzívne, sofistikované potešenie - či už ste začiatočník alebo skúsený profesionál v oblasti análneho sexu,fisting alebo análny strečing.

    Ďalšie informácie:

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Fühlt sich sehr geil an

    Das große Butt Plug hat keinen unangenehmen Geruch wie viele andere. Es fühlt sich sehr geil an wenn er drin ist und sich dann die beiden Finger spreizen. Hammer wenn man ihn dann noch bewegt, rein und raus und drehen. Die Größe und vor allem die Dicke ist ideal um auch wirklich Spaß damit zu haben. Der Saugnapf ist stark und hält sehr gut an glatten Oberflächen.

      Hodnotenie 

      Correcto

      Todo bien

        Hodnotenie 

        Esta bien

        Era un regalo, y de momento, le ha gustado

          Napíšte vlastnú recenziu

          Butt plug BUTTR Victory Double Finger - Veľký análny kolík s prísavkou

          Butt plug BUTTR Victory Double Finger - Veľký análny kolík s prísavkou

          Čo je lepšie ako prst v zadku? Dva obrovské prsty v zadku! Butt plug Dvojitý prst BUTTR Victory ponúka úplne nový rozmer análnej stimulácie. Butt plug Vďaka svojej mimoriadnej veľkosti a realistickému dizajnu zdvojnásobuje potešenie. Akonáhle sa doň vložia oba prsty, roztiahnu sa!

          Napíšte vlastnú recenziu

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: