Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análny lubrikant

Newsletter

Analforte - Viac potešenia a menej bolesti - análny lubrikant pre uvoľnený análny sex

Revolučný lubrikant pre väčšie potešenie pri análnom sexe! Už žiadne obavy, že by jeho penis alebo vaše dildo mohli byť príliš veľké. Analforte S análnym lubrikantom je všetko bez námahy. Ideálny na análny sex alebo sólo sex s veľkými erotickými hračkami bez toho, aby úplne znecitlivel. Ideálny pre začiatočníkov.

Viac informácií

16,99 €


-4,00 €

12,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Revolučný lubrikant pre väčšie potešenie pri análnom sexe! Už žiadne obavy, že by jeho penis alebo vaše dildo mohli byť príliš veľké. Analforte S análnym lubrikantom je všetko bez námahy. Ideálny na análny sex alebo sólo sex s veľkými erotickými hračkami bez toho, aby úplne znecitlivel.

    Analforte Ideálny pre začiatočníkov. vyzýva k experimentovaniu a zbavuje strachu z análneho sexu, pretože špeciálne zloženie uvoľňuje zvieračové svalstvo a uľahčuje prienik do konečníka. Vďaka tomu si môžete análny sex užiť úplne príjemným spôsobom bez nepríjemných pocitov. Analforte Či už to robíte prvýkrát, alebo už máte skúsenosti, zaručuje príjemný a slastný zážitok.

    S Analforte® zažijete análny sex úplne novým spôsobom:

    Análny lubrikant na báze silikónu má nielen špeciálne dlhodobé lubrikačné vlastnosti, ale aj špeciálne zloženie, ktoré uľahčuje roztiahnutie konečníka. Analforte Vďaka tomu je ideálny na análnu penetráciu, ale možno ho použiť aj vaginálne.

    Analforte - Viac rozkoše a menej bolesti:

    Analforte mEO je análny lubrikant s certifikátom CE, ktorý bol špeciálne vyvinutý na análny styk. Lubrikant na báze silikónu, ako je tento, znižuje bolesť pri análnom sexe, pretože poskytuje dlhotrvajúcu lubrikáciu, minimalizuje trenie a udržiava pokožku pružnú. Vďaka tomu je prienik do análneho otvoru jemnejší a príjemnejší bez znecitlivenia. ponúka obzvlášť dlhotrvajúci účinok a optimálnu lubrikáciu. Na rozdiel od mnohých iných análnych lubrikantov prirodzene uvoľňuje svalstvo zvierača bez toho, aby spôsobil úplnú stratu citlivosti počas análneho sexu. Analforte Analforte Analforte

    Revolučný lubrikant pre väčšie potešenie počas análneho sexu:

    • Ideálny pre začiatočníkov: Už sa nemusíte starať o veľkosť svojho penisu alebo vibrátora. Analforte So všetkým je to bez námahy. Ideálny na análny sex alebo sólo sex s veľkými erotickými hračkami bez toho, aby úplne znecitlivel.
    • Analforte Uvoľňujúci účinok: Uvoľňuje zvierač prirodzeným spôsobom, uľahčuje penetráciu a nevedie k úplnej strate citlivosti počas análneho sexu.
    • Dlhotrvajúce lubrikačné vlastnosti: Lubrikant je vyvinutý na silikónovej báze a ponúka mimoriadne dlhotrvajúce klzné vlastnosti a optimálnu hladkosť.
    • Univerzálny: Ideálny na análnu penetráciu, ale možno ho použiť aj vaginálne. Vhodný pre väčšie vibrátory a análny kolík.
    • Analforte Vyrobené v Nemecku: Ide o výrobok s certifikátom CE, ktorý sa vyrába výlučne v Nemecku z vysokokvalitných certifikovaných zložiek.
    • Bezpečný a kompatibilný: Dermatologicky testovaný na znášanlivosť s pokožkou a sliznicami, bez tuku, bez farby, zápachu a chuti. Kompatibilný s latexom a ľahko zmývateľný vodou a mydlom.
    • Úsporný a ekonomický: Veľmi úsporný na používanie, lubrikant sa dá odstrániť len mydlom a vodou.
    • Bez anestetických prísad: Bez lidokaínu a benzokaínu, preto je šetrný a prirodzený.


    Analforte Análny lubrikant je veľmi úsporný, a preto je jeho používanie ekonomické.

    Analforte Lubrikant je absolútne dlhotrvajúci a možno ho odstrániť len mydlom a vodou. je úspešný análny lubrikant na báze silikónu a zaručuje bezpečné a ľahké kĺzanie. Analforte Lubrikant je špeciálne vyvinutý na análny styk, umožňuje optimálne roztiahnutie konečníka. Má pôsobivý účinok a poskytuje veľmi dlhotrvajúcu lubrikáciu. Analforte Náš análny lubrikant je kompatibilný s latexom a dodáva pokožke pocit zamatovej hebkosti.



    Analforte Bol dermatologicky testovaný na zlučiteľnosť s pokožkou a sliznicou, neobsahuje olej, je bezfarebný, bez zápachu a chuti.Použitie: Naneste malé množstvo lubrikantu na prst a vmasírujte do/do konečníka. Výsledný účinok je uvoľňujúci a upokojujúci a podporuje ľahký prienik. Analforte Odporúčame tiež náš análny relaxačný sprej, ktorý vám zážitok ešte viac spríjemní a dosiahnete maximálne uvoľnenie počas análneho sexu.

    Ďalšie informácie:

    • Analforte
    • Lubrikant na báze silikónu
    • Analforte™ je lubrikant na báze silikónu bez oleja, tuku a vône, ktorý nezanecháva zvyšky a je bez zápachu. Aplikujte na penis, análny otvor alebo vagínu podľa potreby. Analforte™ je kompatibilný s latexom a dá sa ľahko zmyť vodou a mydlom. Skladujte na chladnom mieste mimo dosahu detí. Vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu a po použití nádobku pevne uzavrite.
    • Obsah: 30 ml (1,01 fl. oz.), 100 ml (3,38 fl. oz.)
    • Zloženie (INCI): Dimetikón, dimetikonol, cyklometikón, laureth-9.
    • Nikdy nepoužívajte lubrikant na otvorené rany alebo zapálenú pokožku.
    • Pokiaľ ide o kvalitu a bezpečnosť našich výrobkov, nerobíme žiadne kompromisy. V spoločnosti MEO pracujeme každý deň na neustálom zlepšovaní kvality a na prvom mieste je vaša spokojnosť. Vyrábame výhradne v Nemecku z vysokokvalitných certifikovaných zložiek, ktoré sú absolútne bezpečné pre váš sexuálny život.
    • Zloženie a použitie: V zložení Analforte™ sa spoliehame na výber vysokokvalitných zložiek, ktoré vám zaručia bezpečný a príjemný zážitok. Podrobné informácie o zložkách nájdete na obale a v tomto popise výrobku. Zákazníkom s citlivou pokožkou alebo so známymi alergiami odporúčame pred prvým použitím prípravok otestovať na malej ploche pokožky, aby sa vylúčila možná intolerancia. Ak si nie ste istí zložkami alebo ich účinkami, poraďte sa s lekárom alebo lekárnikom.
    • Analforte MEO a sú registrované ochranné známky spoločnosti MEO Vertriebs GmbH. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov. Uvedenie názvov značiek alebo ochranných známok slúži len na referenčné účely a neznamená žiadne prepojenie alebo partnerstvo.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Tiefer

    Ich habe in den letzten Jahren viele Gleitmittel ausprobiert, aber mit Analforte habe ich bisher am meisten Spaß. Es gleitet tiefer und leichter als alle anderen Gleitmittel, die ich bisher benutzt habe.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Ottimo

    Ottimo per il sesso anale, non si secca come quelli a base di acqua

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Worth the money and now I can’t walk!

    Always been a little sensitive in the rear, which is surprising considering I’ve been gay my whole life. Now my husband can pound away for hours without giving me any problems. Worth the money.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Produit au top

    Qu'il s'agisse des effets anesthésiants ou bien de la qualité du produit en lui-même, rien n'est à redire. Ce produit est au top, je le recommande les yeux fermés!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Absolut angenehm

    Ich bin absolut begeistert von diesem Gleitgel auf Silikonbasis. Es bietet eine außergewöhnlich langanhaltende Gleitfähigkeit, die andere Gleitgele bei weitem übertrifft. Die Textur ist samtig und hinterlässt ein wunderbar geschmeidiges Gefühl auf der Haut, ohne klebrig zu werden. Auch nach längerem Gebrauch bleibt die Gleiteigenschaft konstant, sodass Nachtragen selten nötig ist.

    Ein weiterer Pluspunkt ist die Hautverträglichkeit. Ich habe empfindliche Haut und hatte noch nie Probleme oder Irritationen bei der Verwendung dieses Produkts. Zudem ist es geruchsneutral, was ich als sehr angenehm empfinde.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Geht so

    Geht so. Es ist wirklich ein Ass Relaxer der extrem gut funktioniert aber ich finde die Handhabung nicht wirklich praktisch.

      Hodnotenie 

      Klein aber ohoooooo

      Meine Freundin liebt es jetzt von hinten! Das Zeugs verspricht "More pleasure - less pain", also sowas wie mehr Vergnügen und weniger Schmerzen und das Versprochen wird definitiv gehalten. Besonders hervorheben möchten wir, dass das Gel im Gegensatz zu vielen anderen Anal-Gleitmitteln den Schließmuskel auf natürliche Weise entspannt, ohne dass es zu einem Gefühlsverlust kommt. Das hat unsere Erfahrungen beim Analsex, vor allem für meine Freunding als "Anfängerin", absolut revolutioniert. Wenn man auf der Suche nach einem zuverlässigen, langanhaltenden Gleitgel ist, das speziell für den Analsex entwickelt wurde, ist das Zeugs hier definitiv die beste Wahl.

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Ottimo

      Finora il migliore che ho mai provato per ogni suo uso, anche il prezzo per quello rispetto agli ialtri è molto competitivo. L'unica cosa che vorrei è avere confezioni piu grandi ;)

      • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Lubrficante Analforte

      Ottimo, sicuramente il migliore che abbia provato! Bellissima sensazione, nessuna irritazione e non unge; di certo lo acquisterò ancora

      • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Pas mal mais contenant ridicule

      Ce produit est excellent pour les sensations et son efficacité. Par contre le contenant est ridicule et est très vite épuisé. Le rapport qualité prix est donc très faible

      • 5 z 5 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Bel prodotto consigliato e funzionale al 100%

      Bel prodotto consigliato e funzionale al 100%

      • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Endlich kann ich es genießen

      Endlich kann ich es genießen und mich richtig beim Analsex gehen lassen. Vorher war ich immer schmerzhaft verkrampft, aber dieses kleine Zauberfläschchen hat mir so sehr geholfen, daß ich mich jetzt voll der Lust hingeben kann. Ich bin wirklich sehr dankbar für dieses Produkt und kann es nur weiterempfehlen.

      • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      She loved!!!

      This is an awesome product.My wife never let me fuck her in her ass.But with this she love anal sex.Now if I don't fuck her ass she is mad with me I recommend.She loved!!!

      • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      c'est le meilleur que j'ai essayer !

      Vraiment le meilleur aucune douleure il peut chauffer une petite minutes mais ca passe très vite c'est le meilleur que j'ai essayer !

      • 5 z 5 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      AMAZING

      By far the best lubricant that we have used! It doesn't goop up or get sticky, it feels very natural. We would definitely recommend this to other people!

      • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Intensiv und ausdauernd

      Wer es intensiv und ausdauernd mag, der hat hier genau das richtige Gleitgel angeklickt. Gerade Analverkehr über mehrere Stunden hinweg, ist ja ultimativ geil, aber kann auch anstrengend werden. Manchmal verkrampft dann einfach alles und der Spaß ist vorbei. Anders mit diesem Gleitgel. Wir sind begeistert! Entspannt ohne zu betäuben und man will einfach mehr, mehr, mehr.. Ist super ergiebig und lässt sich gut dosieren. Ist aus unserem Nachttisch nicht mehr wegzudenken. Volle Punktzahl.

      • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Analforte - Viac potešenia a menej bolesti - análny lubrikant pre uvoľnený análny sex

      Analforte - Viac potešenia a menej bolesti - análny lubrikant pre uvoľnený análny sex

      Revolučný lubrikant pre väčšie potešenie pri análnom sexe! Už žiadne obavy, že by jeho penis alebo vaše dildo mohli byť príliš veľké. Analforte S análnym lubrikantom je všetko bez námahy. Ideálny na análny sex alebo sólo sex s veľkými erotickými hračkami bez toho, aby úplne znecitlivel. Ideálny pre začiatočníkov.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      26 ostatné položky v rovnakej kategórii: