Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Ball Stretcher

Newsletter

Cock Lock ball stretcher DeLuxe - a krúžok na penis v jednom

Cock Lock ball stretcher DeLuxe je vysokokvalitná kombinácia krúžku na penis z leštenej ocele. Ponúka maximálnu kontrolu nad genitáliami, vysoký komfort pri nosení a je ideálny na BDSM sedenia, dlhodobé používanie alebo diskrétne každodenné používanie.

Viac informácií

5481/50

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Cock Lock ball stretcher DeLuxe - Dokonalá kombinácia krúžku na penis

    Cock Lock ball stretcher DeLuxe je inovatívna kombinácia erekčného krúžku a krúžku na penis, navrhnutá pre maximálnu kontrolu nad genitáliami a zároveň pohodlné nosenie. Táto nádherná erotická pomôcka pre mužov inšpiruje BDSM komunitu už desaťročia. Skladá sa z dvoch dokonale zladených častí a dá sa pevne a bezpečne uzavrieť pomocou imbusových skrutiek, vďaka čomu je skutočným vysokobezpečnostným krídlom pre mužské genitálie. Cock Lock

    Cock Lock Ručne vyrobené, zaoblené a niekoľkokrát leštené krídlo DeLuxe ponúka nielen bezpečnosť, ale aj mimoriadne pohodlné nosenie - ideálne na dlhšie BDSM sedenia. Krídlo DeLuxe je ergonomicky navrhnuté tak, aby sa dalo nosiť aj v každodennom živote bez toho, aby nositeľovi príliš prekážalo. Vďaka svojmu diskrétnemu tvaru zostáva takmer neviditeľný pod o niečo širšími nohavicami, takže si svoje sexi tajomstvo môžete užívať po celý deň.

    Maximálne pohodlie, kontrola a bezpečnosť:

    Cock Lock ball stretcher V kontexte BDSM slúži DeLuxe nielen ako krúžok na penis, ale aj ako symbol kontroly a podriadenosti. Bezpečný uzamykací mechanizmus s imbusovými skrutkami poskytuje nositeľovi absolútnu kontrolu nad svojimi genitáliami, čím sa zintenzívňuje súhra medzi podriadením a disciplínou. Krúžok je vyrobený z vysoko leštenej nehrdzavejúcej ocele a predstavuje výrazné vizuálne vyjadrenie, ktoré sa dokonale hodí do každého sedenia BDSM. Cock Lock Vďaka svojej robustnej konštrukcii a ergonomickému tvaru je DeLuxe vhodný aj na dlhodobé používanie, ideálny pre submisívnych mužov, ktorí chcú svoje podriadenie prežívať dlhší čas.

    Masturbácia s lubrikantom STROKE 2.0 pre intenzívny sex edging

    Cock Lock Pre tých, ktorí chcú posunúť BDSM sedenie na vyššiu úroveň, je DeLuxe v kombinácii s lubrikantom STROKE 2.0 tou najlepšou voľbou. Lubrikant STROKE 2.0 bol špeciálne vyvinutý na dlhé sedenia aedging umenie odďaľovania orgazmu na zvýšenie intenzity vyvrcholenia. Cock Lock Tease Denial S DeLuxe okolo penisu a semenníkov možno zintenzívniť praktiky ako &, zatiaľ čo lubrikant STROKE 2.0 zaručuje dlhotrvajúce potešenie.edgingCock Lock sexuálny zážitok ešte nikdy nebol taký vzrušujúci, uspokojujúci a zároveň tak kontrolovaný - DeLuxe absolútne mení pravidlá hry!

    Cock Lock Prečo je DeLuxe dokonalou voľbou:

    • ball stretcher Kombinácia krúžku na penis: dva v jednom - pre intenzívne a dlhotrvajúce potešenie.
    • Bezpečné uzatváranie: Pevne uzavretý imbusovými skrutkami pre absolútnu kontrolu a bezpečnosť.
    • Vhodný na BDSM: Ideálny na BDSM sedenia, pri ktorých je dôležitá kontrola a podriadenie sa. Ideálne na dlhodobé používanie.
    • Vysokokvalitná chirurgická oceľ: Vyrobené z antialergickej, robustnej a viacnásobne leštenej chirurgickej ocele.
    • Pohodlný aj počas dlhodobého používania: Ručne vyrobený ergonomický tvar zaručuje maximálne pohodlie aj počas dlhodobého používania.


    Čistenie a starostlivosť

    Cock Lock Odporúčame dôkladne vyčistiť DeLuxe po každom použití, aby sa zabezpečila maximálna hygiena a dlhá životnosť. INSTACLEAN Cock Lock Pomocou nášho spreja ho možno ľahko a účinne dezinfikovať a rýchlo pripraviť na ďalšie použitie.

    Ďalšie informácie:

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Macht was es soll,

    zieht an den Eiern. Rutscht sicher auch nicht ab, Jedoch schneidet das Teil am Sack ein weil es hier nicht genug verundet ist. Aber was solls, ein bischen Schmerzen dürfen doch sein!

    • 5 z 5 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    TOTAL GEIL

    Das hohe Gewicht hängt schon ziemich geil zwischen den Beinen. Vielleicht etwas schwer, wenn man es länger (24/7) auch im Alltag tragen will aber für ein paar stunden null problem. Sehr gut verarbeitet, schön glatt poliert, keine scharfen Kanten, die Öffnungen sitzen da wo sie sollen und passen gut, so wie man es von MEO kennt. Kurz und gut das wirklich tragbare DeLuxe Cock Lock ist eine echte Kaufempfehlung.

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    TOTAL GEIL

    In den ersten Tagen hatte ich kleinere Probleme beim Anlegen, doch das hat sich jetzt von selbst erledigt. Übung macht den Meister und jetzt ist es TOTAL GEIL

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Fun to put on

    Very heavy (fun to put on!) then great fun for the wearer

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Makes by balls really tight and shiny!

    I received it and put in on as soon as I could. It took awhile to get the ring on, my balls are quite large. As soon as I was able to get my balls through the ring I was able to get the rest of it on. I really like it!

    • 5 z 5 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Awesome

    Awesome peice,a little hard to get on but the feeling is great. highly recommend.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Thanks MEO!

    A little small, but once on, feels great and really wouldn't want it too much larger as you would loose it's great sensations. Thanks MEO!

    • 6 z 6 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Cock Lock ball stretcher DeLuxe - a krúžok na penis v jednom

    Cock Lock ball stretcher DeLuxe - a krúžok na penis v jednom

    Cock Lock ball stretcher DeLuxe je vysokokvalitná kombinácia krúžku na penis z leštenej ocele. Ponúka maximálnu kontrolu nad genitáliami, vysoký komfort pri nosení a je ideálny na BDSM sedenia, dlhodobé používanie alebo diskrétne každodenné používanie.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: