Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Ball Stretcher

Newsletter

Ball stretcher BDSM z nerezovej ocele

ball stretcher ball stretcher S naším BDSM z nehrdzavejúcej ocele , musíme vopred poslať malé varovanie: naša novinka zaručuje tvrdú erekciu a veľmi, veľmi kypré semenníky! Ball stretcher Zaujímavosť: dajú sa k nemu pripevniť putá na ruky alebo členky - ideálne pre všetkých fanúšikov bondáže.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    ball stretcher BDSM z nehrdzavejúcej ocele - prémiová kvalita pre dokonalý zážitok z bondáže

    Ball stretcher Zažite úplne novú úroveň stimulácie s našou nerezovou oceľou . Ball stretcher Presne frézované CNC a vysoko leštené, čo zaručuje nielen dokonalé prispôsobenie, ale aj výnimočnú kvalitu. Konštrukcia "Made in Germany" je symbolom odolnosti, robustnosti a vysokého komfortu pri nosení - prémiový výrobok, ktorý vás okamžite nadchne.

    ball stretcher Nerezová oceľ BDSM - vysokokvalitný dizajn

    Ball stretcher Nerezová oceľ má dvojdielnu konštrukciu a dá sa bezpečne a pevne upevniť pomocou integrovaných imbusových skrutiek. Vďaka tomu je nielen pohodlný na nosenie, ale aj neuveriteľne pevný, takže ho možno bez váhania používať dlhší čas, a to aj počas intenzívnych BDSM sedení.

    Čo je také výnimočné na sexe s naťahovačom na gule?

    Ball stretcher Nerezová oceľ poskytuje intenzívne rozťahovanie mieška. Výsledok? Neuveriteľne bacuľatý a tvrdý penis, aký ste ešte nikdy nezažili. Kombinácia naťahovania a tlaku vytvára vzrušujúci pocit, ktorý môže zintenzívniť váš orgazmus.

    Ball stretcher Zakaždým, keď potiahnete za semenníky, či už vlastnými pohybmi alebo vonkajšími vplyvmi, pocítite, ako sa rozťahovanie mieška zvyšuje - výsledkom je bezkonkurenčná stimulácia. Tento efekt sa zintenzívni, ak ho budete nosiť počas sexu. Vaše semenníky sú záťažou ťahané smerom nadol, čo nielen posilňuje vašu erekciu, ale poskytuje aj špeciálnu stimuláciu. Pocit, že vaše semenníky sú na hranici medzi bolesťou a rozkošou, robí zážitok intenzívnejším a umožňuje vám prežívať sex ešte vedomejšie.

    ball stretcher Dokonalý kopanec: Pripevnite putá na ruky alebo členky

    Ball stretcher Vrcholom našej nehrdzavejúcej ocele sú vonkajšie putá na oči. Tie ponúkajú možnosť pripevnenia pút na ruky alebo kožených manžiet na členky, čo ešte zvyšuje intenzitu zážitku. Ball stretcher Ak si pripevníte manžety na členky , budete mať pri každom pohybe pocit, že vás niekto pevne ťahá za semenníky. Rozťahovanie mieška a tlak na vaše semenníky sa zvyšuje s každým krokom - ide o bezkonkurenčný zážitok, ktorý má okamžite viditeľné účinky:

    Kožené putá vám tiež ponúkajú vzrušujúce možnosti. Ball stretcher Pripojte putá k a zažite pocit absolútnej kontroly a podriadenosti. Či už sa budete pohybovať sami, alebo sa velenia ujme vaša partnerka, každý pohyb zvýši rozťahovanie vášho mieška a posunie stimuláciu na úplne novú úroveň.

    Dostupné veľkosti a varianty:

    Ball stretcher Naše putá z nehrdzavejúcej ocele sú k dispozícii v rôznych veľkostiach, takže si môžete vybrať presne tú správnu verziu podľa svojich potrieb. Všetky veľkosti majú vnútorný priemer približne 35 mm:

    • ball stretcher ball stretcher Veľkosť S: 20 mm vysoká, 300 gramov - Ideálna pre začiatočníkov, ktorí si chcú pomaly zvykať na používanie .
    • ball stretcher Veľkosť M: 30 mm vysoká, 450 gramov - Pre pokročilých používateľov, ktorí uprednostňujú intenzívnejšie rozťahovanie mieška a vyššiu hmotnosť.
    • ball stretcher Veľkosť L: 40 mm vysoká, 600 gramov - Ideálna pre BDSM profesionálov, ktorí hľadajú maximálne rozťahovanie mieška a mimoriadne intenzívny zážitok.


    Ball stretcher Môžete si vybrať medzi samotnými alebo súpravou s putami na ruky alebo členky.

    Maximálne pohodlie pre používateľa a jednoduché čistenie:

    Ball stretcher Vďaka vysokokvalitnej nehrdzavejúcej oceli je BDSM nielen mimoriadne odolný, ale aj ľahko sa čistí. Nerezová oceľ je hypoalergénna, a preto mimoriadne šetrná k pokožke, vďaka čomu je čistenie jednoduché a hygienické. Ball stretcher S teplou vodou a jemným mydlom zostane nerezová oceľ dlho krásna. INSTACLEAN Z času na čas by ste mali použiť náš sprej.

    Ďalšie informácie:

    • BDSM loptičkový naťahovač z nehrdzavejúcej ocele
    • ball stretcher Zažite vzrušenie a intenzitu, ktorú vám môže ponúknuť len nehrdzavejúca oceľ - dokonalý doplnok pre vaše BDSM sedenia!
    • ball stretcher Na pripevnenie pút na ruky alebo členky k , odporúčame naše malé visiace zámky.
    • Materiál: Nerezová oceľ, frézovaná CNC a vysoko leštená
    • Konštrukcia: Vyrobené v Nemecku, precízne a robustné
    • Veľkosti: S (20 mm), M (30 mm), L (40 mm)
    • Vnútorný priemer: približne 35 mm
    • Špeciálna vlastnosť: Vonkajšie očká na pripevnenie pút alebo kotníkových pút
    • Použitie: Zintenzívňuje erekciu, zvyšuje stimuláciu a potešenie, poskytuje silné roztiahnutie mieška.
    • Starostlivosť: ľahko sa čistí, je hypoalergénny a odolný
    • ball stretcher Okrem našej nehrdzavejúcej ocele , MEO ponúka pestrý program pre všetky preferencie a úrovne skúseností. Či už hľadáte loptičkový naťahovač BDSM, alebo chcete vyskúšať pocit z rôznych materiálov - máme pre vás ideálne riešenie. Ball stretcher V našom sortimente nájdete vyrobené z PE, silikónu, vinylu a samozrejme z nehrdzavejúcej ocele. Na dodatočnú stimuláciu odporúčame naše krúžky na penis, ktoré sa dajú ideálne kombinovať s naťahovačom loptičiek, aby bol zážitok ešte intenzívnejší.



    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Ordentlich Gewicht

    Unterschätzt mir nicht diese schlicht aussehenden Ballstretcher, gerade in den größeren Optionen hat er echt ordentlich Gewicht. An die Schlaufen könnt ihr wie im Bild abgebildet einfach Manschetten verbinden oder mit einer eigenen Fesselung kreativ werde. Ein Traum!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Alles perfekt und noch besser

    Mit der Bestellung war alles perfekt. Der Ballstretcher ist auch in Ordnung und er ist wirklich "multi-funktional". Sehr gut sind die abgerundeten Kanten und die polierten Oberflächen. Alles rostfreier Edelstahl. Die Schrauben passen auch gut. Die mitgelieferten Fesseln haben eine super Verarbeitung mit hohem Tragekomfort.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Diametre interne trop petit

    Je suis très excité par ce produit mais , hélas, j'ai de très grosses couilles et je n'arrive pas à le mettre .
    Serait il possible de m'expliquer comment y arriver de façon simple ?
    Ou y a t'il un modèle avec un trou plus grand ?
    Merci d'avance

      Hodnotenie 

      Der Ober-Hammer

      Verbunden mit Handfesseln, dazu den Humbler und mein Tag ist perfekt !!!!!

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      5 stars

      I unfortunately have small balls, and I do what I can to make them appeal more tp my sex partners.I keep them shaved and when I fuck I wear cock ring and ring around my balls.The ball stretcher really makes my shaved balls standout when hard. I get alot of looks when I wear it in the gym shower room.

      • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Great product

      Just got mine (15oz) and the weight feels great. Extremely high quality too.

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      MADE IN GERMANY

      Very well made. Comfortable and easy to wear. The eyelets are removable for long term wear under clothing. Good weight.

      • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Toy guy

      HOT !!! I found this easy to put on and loved the feel while wearing it. I recommend it be worn commando style so nothing interfere with the extraordinary feel. I have two different sizes. The 1 1/2" and 1 1/5". Thanks!!!

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Awesome

      Product is very good quality.I've been wearing it since it arrived.If your into stretching your scrotum this is surely the way to go.This is surely comfortable for long term wear.

      • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Very good quality materials and construction.

      Product came a day early. Very good quality materials and construction. A little difficult to put on initially. Feels wonderful once on. Must wear loose fitting garments while wearing the weight. MEO is one of my favorite companies!

      • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ball stretcher BDSM z nerezovej ocele

      Ball stretcher BDSM z nerezovej ocele

      ball stretcher ball stretcher S naším BDSM z nehrdzavejúcej ocele , musíme vopred poslať malé varovanie: naša novinka zaručuje tvrdú erekciu a veľmi, veľmi kypré semenníky! Ball stretcher Zaujímavosť: dajú sa k nemu pripevniť putá na ruky alebo členky - ideálne pre všetkých fanúšikov bondáže.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: