Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Ball Stretcher

Newsletter

Dr. Sado's "Fakir" Ball Stretcher - Maximálny zážitok z CBT s hrotmi a lisovacou doskou

ball stretcher Fakír od Dr. Sado nie je len BDSM doplnok, ale aj nástroj na intenzívne mučenie penisu a gule (CBT). Vybavený hrotmi a prítlačnou doskou sa miešok nielen rozťahuje, ale je tiež vystavený lôžku s klincami, ktoré vyvíjajú čoraz väčší tlak prostredníctvom protibežných závitových tyčí guľového naťahovača.

Viac informácií

1647/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

plus náklady na dopravu

K dispozícii čoskoro

    Viac informácií

    Dr. Sado's "Fakir" Ball Stretcher - Dokonalý zážitok z CBT s hrotmi a lisovacou doskou

    Ball stretcher "Fakir" od Dr. Sado nie je len BDSM doplnok, ale aj nástroj na intenzívne mučenie penisu a gule (CBT). Vybavený hrotmi a prítlačnou doskou je miešok nielen natiahnutý na celú dĺžku, ale aj vystavený lôžku s klincami, ktoré vyvíjajú čoraz väčší tlak prostredníctvom protibežných závitových tyčí guľového naťahovača. Zážitok len pre skúsených fanúšikov BDSM, ktorí vedia, čo chcú.

    Maximálne naťahovanie a intenzívny tlak:

    Ball stretcher FAKIR Dr. Sado bol špeciálne vyvinutý na maximálne roztiahnutie mieška. Hneď ako sa dva krúžky guľôčkového naťahovača pomocou imbusového kľúča umiestnia okolo mieška a pevne uzavrú, začne sa príjemné mučenie. Jeho vlastná hmotnosť takmer pol kilogramu okamžite zabezpečí intenzívny ťah smerom nadol. To je však len začiatok: otáčaním matíc na závitových tyčiach možno naťahovanie mieška ešte zvýšiť. Zároveň sa tlak prítlačnej dosky zvyšuje zdola, takže "lôžko s klincami" sa plne dotýka semenníkov. Pocit, ktorý dokonale spája bolesť a potešenie.

    ball stretcher Ako funguje "Fakír" od Dr. Sado?

    Ball stretcher "Fakir" od Dr. Sado je vybavený dvoma pevnými krúžkami z nehrdzavejúcej ocele, ktoré sa umiestnia okolo mieška a bezpečne uzavrú. Protiľahlé závitové tyče umožňujú individuálne ovládať rozťahovanie mieška a tlak na semenníky. Čím viac sa matice otáčajú, tým silnejší je ťah smerom nadol a tým väčší tlak vyvíjajú hroty na semenníky zospodu. To umožňuje prispôsobiť intenzitu sedenia CBT - od jemného naťahovania až po extrémnu stimuláciu.

    ball stretcher Čím je Fakír Dr. Sado taký výnimočný?

    Ball stretcher ball stretcher "Fakír" od Dr. Sado sa líši od všetkých ostatných konvenčných vďaka jedinečnej kombinácii naťahovania mieška a cielenej "stimulácie" semenníkov. Konštrukcia s hrotmi a prítlačnou doskou je ideálna na hardcore zážitky pri CBT. Ball stretcher Vďaka kombinácii napätia a tlaku ponúka intenzívny zážitok, ktorý plne uspokojí všetky sadomasochistické fantázie. Ball stretcher Navyše je vyrobený z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele, vďaka čomu je nielen robustný a odolný, ale aj ľahko čistiteľný a hypoalergénny.

    Ďalšie podrobnosti:

    • "Fakir" od Dr. Sado Ball Stretcher
    • Ball Stretcher od Dr. Sado
    • FAKIR od spoločnosti Dr. Sado Ball Stretcher je dokonalou pomôckou pre skúsených fanúšikov BDSM, ktorí hľadajú extrémnu stimuláciu semenníkov. Vďaka dômyselnej konštrukcii s hrotmi a prítlačnou doskou, spevnenej vlastnou váhou a závitovými tyčami, ponúka tento CBT naťahovač guličiek intenzívne a nezabudnuteľné sedenia.
    • Vnútorný priemer krúžkov: približne 35 mm
    • Minimálna dĺžka naťahovania: 27 mm, keď sú oba krúžky na sebe
    • Materiál: vysokokvalitná antialergická nehrdzavejúca oceľ
    • Hmotnosť: necelých 500 g vlastnej hmotnosti okamžite zabezpečuje intenzívne napnutie
    • Náradie: imbusový kľúč je súčasťou balenia pre jednoduché použitie
    • ball stretcher Pred každým použitím a po ňom odporúčame FAKIR dôkladne vyčistiť čistiacim prostriedkom InstaClean, aby sa zabezpečila maximálna hygiena.
    • Záver: Povinnosť pre zarytých fanúšikov CBT!

     

    Dr. Sado Fakir Ball Stretcher

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Neues lieblings Spielzeug

    Ich kann mich der vorherigen Bewertung nicht anschließen, ich hatte keine Probleme mit den Schrauben, oder das Gefühl, dass irgendwas wackeln würde. Ich empfand das Toy als außerordentlich hochwertig. Es saß bomben fest und man konnte separat die Hoden lang ziehen und die Platte mit den Spikes hoch drehen. Das Toy hält einmal befestigt fest, perfekt für einen ausgedehnten Cbt Abend. Besonders erregend fand ich es mit meinem Partner Sex zu haben während er dieses Toy tragen musste.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Nearly perfect, but...

    This toy meet all of my expectations (and my partners'!), but we all feel the "fit & finish" leaves much to be desired, *especially* at this price. The hinged rings themselves are well made & solid. The screws & holes for closing do not have alignment guides & one has to really work to not strip the screws as they are tightened. Worst, though, is the flimsy feel of the long screws that do the stretching... They need a weld not just at the bottom of the base ring, but also at the top for better stability. And they are too short - ~12cm. The spiked testicle plate is beyond shaky & gets in the way as stretching starts. Finally, the spikes should be pointed. Just my humble opinion. All in all it feels like this is a prototype of a great toy idea

    • 5 z 5 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Dr. Sado's "Fakir" Ball Stretcher - Maximálny zážitok z CBT s hrotmi a lisovacou doskou

    Dr. Sado's "Fakir" Ball Stretcher - Maximálny zážitok z CBT s hrotmi a lisovacou doskou

    ball stretcher Fakír od Dr. Sado nie je len BDSM doplnok, ale aj nástroj na intenzívne mučenie penisu a gule (CBT). Vybavený hrotmi a prítlačnou doskou sa miešok nielen rozťahuje, ale je tiež vystavený lôžku s klincami, ktoré vyvíjajú čoraz väčší tlak prostredníctvom protibežných závitových tyčí guľového naťahovača.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: