Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM bondage

Newsletter

Bound&Ground™ - Pilier v psom štýle

Chcete mať nad svojím partnerom maximálnu kontrolu? V tom prípade je Bound&Ground™ pillory presne pre vás! Pilier Bound&Ground™ premení sex na psíka na bezkonkurenčný zážitok plný sily, kontroly a čistej vášne. Bound&Ground™ je typ pillory, ktorý bol špeciálne vyvinutý na zväzovanie rúk a nôh.

Viac informácií

3464/00

189,99 €


-40,00 €

149,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Chcete mať nad svojím partnerom maximálnu kontrolu? V tom prípade je Bound&Ground™ pillory presne pre vás! Pilier Bound&Ground™ premení sex na psíka na bezkonkurenčný zážitok plný sily, kontroly a čistej vášne. Bound&Ground™ je druh pillory, všestranný a robustný BDSM doplnok špeciálne navrhnutý na zväzovanie rúk a nôh.

    Závesný pillory umožňuje fixovať partnera v obľúbenej polohe na psíka, čo zaručuje kontrolovaný a intenzívny zážitok počas sexu. V zatvorenom stave možno Bound&Ground™ zaistiť visiacim zámkom, aby bolo spútanie ešte bezpečnejšie a kontrolovanejšie.

    Prečo je sex na psíka taký obľúbený?

    Sex na psí spôsob je jednou z najobľúbenejších a najintenzívnejších sexuálnych polôh, pretože umožňuje veľmi hlboký prienik. Táto poloha ponúka dominantnému partnerovi vynikajúcu kontrolu a prvotriedny prístup k erotogénnym zónam submisívneho partnera, čo maximalizuje pôžitok. S pillory Bound&Ground™ je tento zážitok ešte intenzívnejší, pretože submisívny partner je zafixovaný v dokonalej polohe. Obmedzenie slobody pohybu a úplná kontrola zo strany dominantného partnera umocňujú pocit podriadenosti a odovzdanosti. To vedie k intenzívnejšiemu sexuálnemu zážitku, pretože submisívny partner je úplne vydaný napospas vôli a túžbam dominantného partnera. Pilier Bound&Ground™ premení sex na psíka na bezkonkurenčný zážitok plný moci, kontroly a čistej vášne.

    Vyskúšajte magický účinok pillory Bound&Ground™, ktorý úchvatným spôsobom zvýrazní submisivitu vášho partnera!

    Konštrukcia Bound&Ground™ zaisťuje, že ruky aj nohy sú pevne držané na mieste a nútia vášho partnera k submisívnej polohe. Možnosť zabezpečiť Bound&Ground™ visiacim zámkom umožňuje dominantnému partnerovi prevziať úplnú kontrolu nad situáciou, zatiaľ čo submisívny partner je bezpečne pripútaný. Robustná konštrukcia z kvalitného dreva, ocele a plastu zaručuje odolnosť a stabilitu aj pri intenzívnom používaní. Bound&Ground™ môžu používať muži aj ženy, čo z neho robí univerzálny a nepostrádateľný doplnok v každom repertoári BDSM.

    Zážitok, ktorý si nesmiete nechať ujsť!

    Výnimočnou vlastnosťou pomôcky Bound&Ground™ je obmedzená voľnosť pohybu. Nie je možné sa postaviť, stáť ani chodiť. V tejto submisívnej, kľačiacej polohe v štýle psíka je partner úplne vydaný na milosť a nemilosť dominantnému partnerovi. To zintenzívňuje dynamiku moci medzi partnermi a umožňuje hlboké emocionálne a fyzické zážitky.

    Preto je Bound&Ground™ nevyhnutnosťou pre každého fanúšika BDSM:

    Rovnako príťažlivé môže byť použitie Bound&Ground™ pillory v kombinácii s jedným z našich erotických strojčekov alebo práca na penise, semenníkoch, análnom otvore či vagíne s masážnym strojčekom od DOXY na prácu na nich. Obzvlášť vzrušujúce je, keď dominantná milenka cvičí pegging a rozmaznáva svojho submisívneho partnera pomocou strap-on vibrátora. Vďaka tejto všestrannosti je Bound&Ground™ povinnou výbavou každého fanúšika BDSM. Pilier Bound&Ground™ sa vďaka jednoduchej manipulácii ľahko nasadzuje a vyzlieka, takže je vhodný pre začiatočníkov aj skúsených fanúšikov BDSM.

    Chcete mať nad svojím pasívnym partnerom maximálnu kontrolu? Potom je Bound&Ground™ pillory práve pre vás!

    Pilier Bound&Ground™ je mimoriadne obľúbený vďaka svojej schopnosti umožniť klasické a intenzívne BDSM polohy bezpečným a kontrolovaným spôsobom. Fixácia rúk a nôh v polohe na psíka umožňuje zdôrazniť moc a kontrolu dominantného partnera a zároveň výrazne obmedziť voľnosť pohybu submisívneho partnera.

    Táto vlastnosť robí z pillory Bound&Ground™ veľmi účinný nástroj na demonštráciu moci, kontroly a ponižovania. Ak to zhrnieme, pillory Bound&Ground™ je nepostrádateľnou pomôckou pre každého, kto chce intenzívne zažiť životný štýl BDSM. Ponúka nielen možnosť fyzickej kontroly, ale aj ponižovania, vďaka čomu je mimoriadne účinnou a obľúbenou BDSM sexuálnou hračkou. Zažite dokonalú kontrolu a poníženie s pillory Bound&Ground™ a objavte mnohé možnosti tejto inovatívnej BDSM sexuálnej hračky.

    Ďalšie informácie:

    • Bound&Ground™ pillory
    • Závesný: Pilier Bound&Ground™ sa ľahko otvára a zatvára, čo uľahčuje jeho používanie.
    • Fixácia rúk a nôh: Konštrukcia zaisťuje pevnú fixáciu rúk aj nôh, čím udržiava partnera v ohnutej submisívnej polohe na psíka.
    • Mechanizmus uzamykania: V zatvorenom stave sa dá poduška zaistiť visiacim zámkom na zvýšenie bezpečnosti a kontroly.
    • Všestrannosť: Môže sa používať pre mužov aj ženy.
    • Materiál: Vysokokvalitné drevo, oceľ a plast zaručujú odolnú a stabilnú konštrukciu

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Wow - Schönes Gefühl

    Hätte nicht gedacht, dass das Ding so viel Spaß macht. Wenn wir es benutzen ist es ein absolutes Highlight. Ich kann es nur empfehlen. Qualität und Preis sind echt unschlagbar.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Bound&Ground™ - Pilier v psom štýle

      Bound&Ground™ - Pilier v psom štýle

      Chcete mať nad svojím partnerom maximálnu kontrolu? V tom prípade je Bound&Ground™ pillory presne pre vás! Pilier Bound&Ground™ premení sex na psíka na bezkonkurenčný zážitok plný sily, kontroly a čistej vášne. Bound&Ground™ je typ pillory, ktorý bol špeciálne vyvinutý na zväzovanie rúk a nôh.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: