Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM paddle

Newsletter

BDSM-Paddle de Luxe - Dve strany moci

Toto luxusné BDSM pádlo možno použiť na rôzne vzrušujúce variácie výpraskov - od jemných až po veľmi intenzívne, v závislosti od nálady dominantného partnera. V rukách prísneho pána alebo nezbednej milenky sa toto BDSM pádlo stane dokonalým doplnkom pre nezabudnuteľné výprasky.

Viac informácií

1625/00

119,99 €


-30,00 €

89,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    BDSM pádlo de luxe - Dve strany moci

    Toto luxusné BDSM pádlo možno použiť na rôzne vzrušujúce variácie výpraskov - od jemných až po veľmi intenzívne, v závislosti od nálady dominantného partnera. V rukách prísneho pána alebo nezbednej milenky sa toto BDSM pádlo stane dokonalým doplnkom na nezabudnuteľné výprasky.

    Dva rôzne povrchyn pre dvojnásobné potešenie

    Jedna strana pádla má dobre polstrovanú výplň, ideálnu na zahriatie a na jemnejšie údery, ktoré pripravia pokožku a zvýšia prietok krvi. Druhá strana má tvrdší povrch, ktorý prináša poriadny úder a rozžiari váš zadok. S paddleSub z obľúbenej série HURTME môžete ukázať svoju silu na oboch stranách.

    Dokonalé spracovanie na dlhé sedenia

    Stránka paddle zaujme kvalitnou rukoväťou z nehrdzavejúcej ocele, ktorá sa mimoriadne pohodlne drží v ruke. Prechod z úderovej plochy na rukoväť je vystužený štyrmi vrstvami najjemnejšej sedlárskej kože a bezpečne priskrutkovaný, čo poskytuje dodatočnú stabilitu. Kožené pútko na rukoväti umožňuje bezpečnú manipuláciu a upevnenie na opasok. Vďaka vyváženému rozloženiu hmotnosti medzi rukoväťou a paddle rukoväťou možno tento nádherný BDSM doplnok používať aj dlhší čas bez toho, aby sa unavilo zápästie.

    Prečo komunita BDSM miluje De Luxe paddle od spoločnosti MEO

    BDSM komunita miluje BDSM pádlo od MEO vďaka jeho všestrannosti a kvalitnému spracovaniu. Vďaka jednému polstrovanému a jednému pevnému povrchu umožňuje jemné aj tvrdé údery, čo umožňuje pestré spankingové sedenia. Vďaka kombinácii robustnej kože a ergonomickej rukoväte z nehrdzavejúcej ocele je pádlo BDSM odolné a pohodlné na používanie, ideálne na dlhšie sedenia. Ako súčasť obľúbenej série HURTME je symbolom kvality a ponúka začiatočníkom aj profesionálom intenzívny a kontrolovaný zážitok z výprasku.

    Ďalšie podrobnosti:

    • Ušľachtilé, polstrované BDSM pádlo zo série MEO® HURTME
    • Tento De Luxe paddle nielen sľubuje dokonalú bolesť, ale ju aj zaručuje - ideálne pre skúsených mužov a ženy, ktorí vedia, ako ovládať silu.
    • Dve strany: polstrovaný povrch na mäkké údery a normálny povrch na tvrdé údery
    • Široký povrch na intenzívne údery
    • Len pre zodpovedných dospelých
    • Vysokokvalitné BDSM pádlo vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a kože
    • S koženým pútkom na bezpečnú manipuláciu alebo na pripevnenie k opasku
    • Celková dĺžka: 45 cm (17,7 palca)
    • Dĺžka rukoväte: 18 cm (7,1 palca)
    • Priemer rukoväte: 4 cm (1,6 palca)
    • Šírka: 11 cm (4,3 palca)
    • Materiál: nehrdzavejúca oceľ, koža
    • Súčasť obľúbenej série HURTME: Séria MEO HURTME je na BDSM scéne známa svojou prvotriednou kvalitou a prepracovaným dizajnom. Toto pádlo do tejto série bez problémov zapadá a rýchlo si získalo meno spoľahlivého a všestranného BDSM doplnku.
    • Bezpečné, rozumné a konsenzuálne (SSC): Pri každom použití BDSM pádla by sa mali dodržiavať zásady bezpečného, rozumného a konsenzuálneho používania. Uistite sa, že všetky zúčastnené strany vopred uzavreli jasné dohody, používajú BDSM pádlo bezpečne a zodpovedne a že všetky činnosti sú konsenzuálne.





    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Fantastische Klatsche

    Sie sieht noch genauso aus wie am ersten Tag. Wirklich äußerst robust gefertigt. Keinerlei optischer Fehler. Perfekt ausbalanciert. Sie macht genau das, was Ihr Name sagt. Sie KLATSCHT und das sogar gewaltig. Wer also Wert auf Schmerz UND Akustik legt, ist mit dieser fantastischen Klatsche von MEO sehr gut bedient.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    BDSM-Paddle de Luxe - Dve strany moci

    BDSM-Paddle de Luxe - Dve strany moci

    Toto luxusné BDSM pádlo možno použiť na rôzne vzrušujúce variácie výpraskov - od jemných až po veľmi intenzívne, v závislosti od nálady dominantného partnera. V rukách prísneho pána alebo nezbednej milenky sa toto BDSM pádlo stane dokonalým doplnkom pre nezabudnuteľné výprasky.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: