Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM paddle

Newsletter

Kožené BDSM pádlo s kovovými kolíkmi

Toto BDSM pádlo z kože s kovovými kolíkmi je absolútnou nevyhnutnosťou pre každého, kto miluje intenzívne výprasky! Vďaka svojmu pocitu a prvotriednemu spracovaniu je to skutočný lichotník do ruky. Vďaka robustnej konštrukcii paddle mEO z Nemecka perfektne padne do ruky a ľahko sa s ňou švihá - na presné a silné výprasky, ktoré vás nadchnú!

Viac informácií

2169/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Kožené BDSM pádlo s kovovými kolíkmi - na tvrdé výprasky

    Toto kožené BDSM pádlo s kovovými cvočkami je absolútnou nevyhnutnosťou pre každého, kto miluje intenzívne výprasky! Vďaka svojmu pocitu a prvotriednemu spracovaniu je to skutočný lichotník do ruky. Vďaka robustnej konštrukcii paddle mEO z Nemecka perfektne padne do ruky a ľahko sa s ním švihá - na presné a silné údery, ktoré určite vzrušia!

    BDSM pádlo z kože: kvalita a spracovanie

    Úspešné BDSM sedenie závisí nielen od interakcie medzi partnermi, ale aj od kvality použitých pomôcok. MEO® spolupracuje výhradne s renomovanými výrobcami, ktorí vyrábajú vysokokvalitné produkty, ako je toto BDSM pádlo, s využitím tradičného remeselného spracovania. Toto BDSM pádlo vyrobené z dvoch vrstiev ťažkej sedlovej kože je dostatočne tuhé, aby umožnilo maximálnu kontrolu a dávkovanie úderov.

    BDSM pádlo z kože: na obzvlášť intenzívny výprask

    Vďaka svojmu špeciálnemu tvaru a veľkosti je BDSM paddle zanecháva nielen trvalý dojem, ale aj viditeľné stopy na pokožke. V závislosti od intenzity úderov sa účinok pohybuje od jemného až po intenzívny a prenikavý - ideálne pre milovníkov silných trestov. Početné kovové nity na paddle slúžia nielen na estetické účely, ale zvyšujú aj intenzitu úderov. Zabezpečujú rovnomernejšie rozloženie úderov na pokožke a zintenzívňujú "záber" pádla, čo vedie k intenzívnejšej stimulácii. Poskytujú tiež BDSM pádlu dodatočnú stabilitu a zaisťujú pevnú a odolnú konštrukciu.

    Ergonomický dizajn

    Vystužená rukoväť pádla BDSM zaisťuje pevné a bezpečné uchopenie, zatiaľ čo starostlivo zaoblené hrany umožňujú jeho pohodlné držanie paddle pohodlné držanie v ruke. Vďaka praktickému remienku na zápästie možno pádlo paddle možné nosiť buď bezpečne na zápästí, alebo ho po BDSM sedení úhľadne zavesiť.

    Odolné a ľahko udržiavateľné BDSM pádlo vyrobené z kože

    Tento klasický trestajúci nástroj zaručuje pri pravidelnej starostlivosti roky potešenia. Ponúka nielen najvyššiu kvalitu, ale aj dokonalú kombináciu funkčnosti a estetiky.

    MEO - celosvetovo známe vysokokvalitnými výrobkami BDSM

    Spoločnosť MEO® je celosvetovo známa výrobou vysokokvalitných BDSM výrobkov, ktoré zaujmú svojou kvalitou a funkčnosťou. Vďaka veľkému výberu bičíkov, pádiel, bičíkov a mnohých ďalších doplnkov je MEO® jednou z popredných značiek na BDSM scéne. Výrobky z kolekcie HURTME sú symbolom prvotriedneho remeselného spracovania a zaručujú nezabudnuteľné zážitky počas každého BDSM sedenia.

    Bezpečné, rozumné a konsenzuálne (SSC)

    Zásady Safe, Sane & Consensual (SSC) by sa mali dodržiavať počas každého BDSM sedenia. To znamená, že všetky akty sa vykonávajú bezpečne, sú kontrolované s jasnou mysľou a sú vždy konsenzuálne. Je dôležité pred každým BDSM sedením uzavrieť jasné dohody, rešpektovať hranice všetkých zúčastnených strán a zabezpečiť, aby sa použité vybavenie, ako napríklad toto BDSM pádlo, používalo zodpovedne, aby sa zabezpečil bezpečný a príjemný zážitok.

    Ďalšie informácie:

    • BDSM pádlo vyrobené z kože s kovovými nitmi
    • Toto BDSM paddle je povinnou výbavou každej dobre zásobenej zbierky BDSM.
    • Ručne vyrobené
    • Dizajn vyrobený v Berlíne
    • Materiál: pravá koža
    • Dĺžka: 39,5 cm
    • Úderná plocha: 23 cm (9,1 palca)
    • Dĺžka rukoväte: 16 cm
    • Šírka: 11 cm (4,3 palca)
    • Pevné, vysokokvalitné spracovanie
    • S popruhom na zápästie pre jednoduchú manipuláciu




     

    Spanking

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    If pain is your game...

    If pain is your game then this is the perfect Item for you.

      Hodnotenie 

      Mit der Qualität des Paddles bin ich sehr zufrieden

      Mit der Qualität des Paddles bin ich sehr zufrieden. Es macht einen stabilen Eindruck. Das Paddel liegt super in der Hand, klatscht richtig schön und erzeugt "wunderbare" Farben. Es schafft also alles, was es soll. Würde dieses Paddle wieder kaufen.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Schlagkräftige Argumente

      Mein Lustsklave muss ab und zu mit ein paar kräftigen Klapsen bestraft werden! Daher ist dieses robuste Paddle das perfekte Accessoire für unsere kleine Machtspielchen. Der handliche Griff ist mit flachen, runden Nieten besetzt und zusätzlich mit einer praktischen Halteschlaufe ausgestattet. Die Schlagfläche ist biegsam und glatt. Das längliche Design eignet sich perfekt, um damit prickelnde Schmerzreize auf der Haut meines Unterworfenen zu hinterlassen. Wenn also mal wieder für Zucht und Ordnung gesorgt werden muss, habe ich mit diesem schlagkräftigen Argument die Oberhand.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Kožené BDSM pádlo s kovovými kolíkmi

        Kožené BDSM pádlo s kovovými kolíkmi

        Toto BDSM pádlo z kože s kovovými kolíkmi je absolútnou nevyhnutnosťou pre každého, kto miluje intenzívne výprasky! Vďaka svojmu pocitu a prvotriednemu spracovaniu je to skutočný lichotník do ruky. Vďaka robustnej konštrukcii paddle mEO z Nemecka perfektne padne do ruky a ľahko sa s ňou švihá - na presné a silné výprasky, ktoré vás nadchnú!

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: