Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM Wax Play - Masážne sviečky

Newsletter

BDSM Wax Play - BDSM sviečky od Dr. Sado - BDSM vosk

Zažite neuveriteľné potešenie z BDSM Wax Play s touto sadou 3 BDSM sviečok od Dr. Sado. Vychutnajte si vzrušujúcu zmes rozkoše a bolesti s kvalitnými BDSM sviečkami od Dr. Sado. Tieto sviečky sú úplne dokonalé, pretože horia horúcejšie ako bežné masážne sviečky a poskytujú mimoriadne intenzívne pocity počas zmyselných hier s horúcim voskom.

Viac informácií

9662/00

12,99 €


-3,00 €

9,99 €

3,33 €/kus

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    BDSM Wax Play - BDSM sviečky Dr Sado - BDSM vosk

    Zažite neuveriteľné potešenie BDSM Wax Play s touto sadou 3 BDSM sviečok od Dr Sado. Vychutnajte si vzrušujúcu zmes rozkoše a bolesti s vysokokvalitnými BDSM sviečkami od Dr Sado. Tieto sviečky sú úplne dokonalé, pretože horia horúcejšie ako bežné masážne sviečky a poskytujú mimoriadne intenzívne pocity počas zmyselných hier s horúcim voskom. Ideálne pre páry, ktoré chcú preskúmať hranice bolesti a zmyselnosti. Teplo kvapiek dráždi pokožku a zintenzívňuje erotický zážitok, zatiaľ čo vy sa úplne odovzdáte okamihu - absolútne potešenie!

    Aké by to bolo potešenie bez trochy bolesti?

    Tak ako čokoláda s chilli alebo karamel s morskou soľou, protiklady sú pre ľudí zvláštnym potešením. Rovnako je to aj s BDSM sviečkami od Dr. Sado by MEO®. Rozmaznávajte alebo trestajte svojho partnera horúcim voskom, ktorý bolí len krátko a rýchlo opäť vychladne. Zanecháva za sebou citlivú pokožku, ktorá oveľa intenzívnejšie reaguje na najmenší dotyk.

    Mali by ste to vziať do BDSM Wax Play to vziať do úvahy:

    Vosk BDSM kvapkajte na pokožku vždy z výšky aspoň 50 cm, aby ste zabezpečili dobrú znášanlivosť teploty.

    Ak je váš partner stále príliš horúci, kvapkajte BDSM vosk na telo z väčšej vzdialenosti. BDSM sviečky Dr. Sado horia pri vyššej teplote ako bežné masážne sviečky a sú navrhnuté tak, aby vytvárali intenzívne teplo na hry plné rozkoše a bolesti. Tieto sviečky môžu spôsobiť začervenanie pokožky, ktoré ustúpi do 12 až 24 hodín.

    Masážne sviečky a BDSM hry s voskom:

    Na sklade máme aj BDSM Wax Play Príslušenstvo od iných značiek, ako sú masážne sviečky od Shungakama Sutra a Petits Joujoux. Objavte vzrušujúci pocit medzi bolesťou a rozkošou s týmito vysokokvalitnými BDSM sviečkami: Masážne sviečky už dávno nie sú len romantickým doplnkom - v kontexte BDSM majú obzvlášť intenzívny účinok a ponúkajú jedinečnú príležitosť zažiť dominanciu a podriadenie zmyselným spôsobom. Spájajú erotickú hru s teplotou, dotykom a kontrolou a vytvárajú atmosféru, v ktorej sa harmonicky spája potešenie a bolesť.

    Ďalšie informácie:

    • BDSM Wax Play
    • Sada 3 sviečok na vzrušujúce BDSM hry s horúcim voskom.
    • Len pre zodpovedných dospelých.
    • Horúcejšie ako masážne sviečky, na špeciálne BDSM zážitky
    • Sviečky majú nižší bod topenia ako bežné sviečky, takže nevyhoria tak rýchlo ako bežné sviečky.
    • Rozmery: 17,5 cm dlhé a približne 1,3 cm široké
    • zmiešané 3 farby
    • Teplé svetlo vytvára romantickú atmosféru
    • Sviečky BDSM nenechávajte horieť bez dozoru a nepoužívajte ich v blízkosti horľavých materiálov.
    • Bez ohľadu na to, ako sa BDSM Way Play praktizuje, panuje všeobecná zhoda, že kľúčovým základom erotických BDSM praktík je zásada absolútnej bezpečnosti, zdravého rozumu a konsenzuálnosti (Safe, Sane, Consensual).



    BDSM Wax Play - Zmyselná stimulácia pomocou sviečok BDSM

    BDSM Wax Play je fascinujúca a zmyselná praktika, ktorá bezkonkurenčne spája hru s rozkošou a bolesťou. Horúci vosk BDSM sviečok, ktorý jemne kvapká na pokožku, vytvára intenzívne pocity, ktoré prehlbujú erotický zážitok a zvyšujú vzrušenie. My v MEO sme pre vás pripravili niekoľko možností použitia a tipov, aby ste mohli BDSM Wax Play

    bezpečné a príjemné BDSM sviečky. Predtým, ako začnete sBDSM Wax Play sviečkami je dôležité pripraviť si miesto, kde sa bude vosk aplikovať. Pokožka by mala byť čistá a suchá.

    K pohodlnejšiemu zážitku môže prispieť oholenie, pretože odstraňovanie vosku z chĺpkov môže byť bolestivé. Vyberte si vhodný povrch na vosk, najlepšie taký, ktorý sa dá ľahko odstrániťBDSM Wax Playnajlepšie taký, ktorý sa ľahko čistí, a rozložte naň uteráky alebo umývateľný povrch, na ktorom sa zachytí vosk zo sviečok BDSM.

    Uistite sa, že je priestor dobre vetraný, aby ste zabránili prípadným výparom zo sviečok BDSM. Nie každá sviečka je vhodná na BDSM hru s voskom. Špeciálne BDSM sviečky, ako napríklad sviečky od Dr. Sado,Shungakama Sutra alebo Petits Joujoux sú ideálne, pretože sa topia pri inej teplote ako bežné sviečky.

    Vďaka tomu sú BDSM sviečky bezpečnejšie na použitie na pokožke a poskytujú intenzívne, ale kontrolovateľné pocity. Session začnite držaním BDSM sviečky v bezpečnej vzdialenosti (približne 15 až 30 cm) nad telom partnera. Nechajte vosk zo sviečky BDSM pomaly kvapkať na pokožku.

    Môžete začať s malými, cielenými kvapkami a pomaly zvyšovať pocity zmenou vzdialenosti alebo nanášaním vosku na väčšiu plochu BDSM Wax Play

    so sviečkami BDSM existujú určité oblasti tela, ktoré reagujú na teplo vosku obzvlášť citlivo, a preto ponúkajú obzvlášť intenzívne zážitky: Bradavky: Jednou z najobľúbenejších oblastí pre sviečky BDSM sú bradavkyBDSM Wax Play.

    Bradavky sú mimoriadne citlivé a horúci vosk zo sviečok BDSM vytvára ostrý kontrast medzi teplom a brniacou bolesťou, čo môže výrazne zvýšiť pocit rozkoše. Vnútorné stehná: Táto oblasť je veľmi citlivá a blízkosť genitálií spôsobuje, že nanášanie vosku pomocou sviečok BDSM je mimoriadne erotické.

    Mierna bolesť z horúceho vosku môže zvýšiť vzrušenie a vyvolať intenzívny pocit mravčenia. Zadok: Zadok ponúka väčšiu plochu na nanášanie vosku so sviečkami BDSM.

    Môžete tu pracovať s väčšími kvapkami, aby ste menili úroveň bolesti a vytvorili príjemné napätie medzi rozkošou a bolesťou. Spodná časť chrbta: Spodná časť chrbta je ďalším obľúbeným miestom preBDSM Wax Playnajmä pre partnerov, ktorí majú radi intenzívne a dlhotrvajúce pocity.

    Vosk BDSM sviečok tu chladne pomalšie, a tak zintenzívňuje pocit tepla. Pubická oblasť: S opatrnosťou možno BDSM sviečky použiť aj v pubickej oblasti, ak sa použijú špeciálne vyvinuté BDSM sviečky, aby sa predišlo popáleninám alebo zraneniam. Blízkosť genitálií môže maximalizovať vzrušenie a poskytnúť hlboký zmyselný zážitok. Masážne sviečky odShungakama Sutra alebo Petits Joujoux.

    Kombinácia BDSM sviečok s inými BDSM praktikami

    BDSM Wax Play bDSM sviečky možno dokonale kombinovať s ďalšími BDSM pomôckami. Pútka, pásky cez oči alebo roubíky môžu zintenzívniť zážitok tým, že zvýšia partnerove zmysly a dovedú ho k hlbšiemu podriadeniu.

    Napätie a očakávanie ďalšej horúcej kvapky sa zvýši, ak váš partner nevidí, kedy a kam dopadá vosk zo sviečky BDSM BDSM Wax Play je dôležité dôkladne čistiť a starať sa o pokožku. Nechajte vosk zo sviečky BDSM úplne vychladnúť a potom ho opatrne odstráňte z pokožky. Vyhnite sa strhávaniu vosku, aby ste zabránili podráždeniu pokožky.

    Teplá sprcha alebo jemný čistiaci prostriedok môžu pomôcť odstrániť zvyšky BDSM sviečky. Potom použite upokojujúce pleťové mlieko alebo výživný olej na hydratáciu a upokojenie pokožky. Uistite sa, že sa o pokožku v nasledujúcich dňoch dobre staráte, aby ste minimalizovali akékoľvek podráždenie spôsobené BDSM sviečkami.

    .

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Intense

    Using it on my husband's ass, cock and balls was an absolutely electrifying experience. Each drop of wax, especially from the recommended height, created a unique sensation that had him writhing in a mixture of pleasure and anticipation.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Ein Muss für jeden, der das Hot Wax Play ausprobieren möchte!

    Ein Muss für jeden, der das Hot Wax Play ausprobieren möchte!

    Vor kurzem habe ich mich an das faszinierende Hot Wax Play herangewagt und mich für die Kerzen von Dr. Sado entschieden. Was für eine herausragende Wahl! Die Kerzen brennen bei genau der richtigen Temperatur - heiß genug, um diesen erregenden Schmerz zu spüren, aber nicht zu heiß, dass man sich Sorgen um Verbrennungen machen muss.

    Die drei Farben im Set verleihen dem Spiel nicht nur eine sinnliche Note, sondern auch eine ästhetische. Es war unglaublich erregend, die bunten Wachsmuster auf der Haut meiner Partnerin zu sehen. Das warme Licht der Kerzen schuf außerdem eine unglaublich intime Atmosphäre, die unsere Session nur noch intensiver machte.

    Besonders beeindruckt war ich von der Sicherheitsempfehlung, das Wachs aus einer Höhe von 50 cm zu tropfen. Diese Empfehlung war perfekt, um den besten Genuss aus den Kerzen herauszuholen.

    Für alle, die sich in die prickelnde Welt des Hot Wax Play wagen möchten, kann ich Dr. Sado's Kerzen wärmstens empfehlen. Sie sind ein unverzichtbares Accessoire für jede BDSM-Sammlung und bieten eine perfekte Kombination aus Lust und Schmerz.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Set aus 3 Kerzen, perfekt für Anfänger und Experten

    Heißes Wachs kann auf vielen Körperteilen verwendet werden, von den Brustwarzen, über den Bauch, bis hin zu den Oberschenkeln und dem Rücken. Jede Zone bietet unterschiedliche Empfindungen. Auf den Brustwarzen oder dem Inneren des Oberschenkels kann das Wachs von Dr. Sado intensiver wirken, während der Rücken eine größere Fläche für breitflächige Spiele bietet.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Set di candele carine da usare con il mio partner.

    Fornisce un piacevole stimolo grazie al dolore, ma non troppo forte.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Ottimo

    Grandi candele per principianti se stai considerando il gioco della cera. Sono belli e sono più lunghi di quanto mi aspettassi. Che è un punto a favore. Aerare la stanza quando si usano le candele. Soprattutto quando contiene molto cherosene. Le candele si scaldano, ma non troppo. Dà una sensazione piacevole, a condizione che le candele gocciolino abbastanza lontano dalla pelle!

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    SM Kerzen

    Jetzt beginnt sie ja wieder, die dunkle Jahreszeit – Zeit für ein paar Kerzen..;)
    Super gut für heisse Spiele..auch für nicht ganz so harte Masochisten geeignet. Die unterschiedlichen Farben laden dazu ein, der eigenen Kreativität freien Lauf zu lassen. Wirklich gute BDSM Kerzen!

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Parfait

    Génial, Brule bien, coule correctement mais pas trop et est assez durable.
    Produit top pour le prix.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Tried these

    Not too bad, good for playing. Little more experience is needed. A good product In my humble opinion. Decently priced.

    • 4 z 5 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    BDSM-Anfänger

    Für BDSM-Anfänger sehr gut geeignet. Ich habe eine sehr empfindliche Haut. Ich hatte nur leichte sporadische Rötungen. Mehr nicht. Gerne mehr davon. :)

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    HOT

    These candles are HOT-temperature wise. Way hotter than the average candle which is weird because they're supposed to be less painful. Anyway, if you can't handle ordinary wax, I'd steer clear of these.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    I will be definitely buying this product again

    I've not used candles before. As a first time experience, I found it was very shocking how much it hurt, but it was for a short amount. Then the heat softens, and I was left with a tingly sensation. It leaves a small red mark, but it soon fades away.

    To get a really good experience, I would recommend being blindfolded and tied up at the same time. It's very exciting.

    I think this product has lasted me a long time, I will be definitely buying this product again.

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Sehr angenehm beim spielen

    Sehr angenehm beim spielen, da das Wachs nicht so heiß wird, dass es Verbrennungen gibt. Auch bei kleinem Abstand sind keine bleibenden Spuren zu sehen, nur leichte Rötungen, die nach kurzer Zeit wieder verschwinden.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Funktioniert super

    Funktioniert sehr super. Auch für Anfänger super geeignet. Funktioniert so wie beschrieben und auch gute Qualität.

      Hodnotenie 

      Sensual Hot Wax Candles

      These two candles last a fair while, yes they are on the hotter side of temp play but I liked this. Value for money.

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      I love them

      After longing for low temp taper candles, these candles are a dream come true. They don't burn at all. They only feel warm and delightful on your skin. Perfect to add to our rope bondage, this is one product that I'm sure to order over and over again

      • 4 z 6 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      BDSM Wax Play - BDSM sviečky od Dr. Sado - BDSM vosk

      BDSM Wax Play - BDSM sviečky od Dr. Sado - BDSM vosk

      Zažite neuveriteľné potešenie z BDSM Wax Play s touto sadou 3 BDSM sviečok od Dr. Sado. Vychutnajte si vzrušujúcu zmes rozkoše a bolesti s kvalitnými BDSM sviečkami od Dr. Sado. Tieto sviečky sú úplne dokonalé, pretože horia horúcejšie ako bežné masážne sviečky a poskytujú mimoriadne intenzívne pocity počas zmyselných hier s horúcim voskom.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      18 ostatné položky v rovnakej kategórii: