Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM Wax Play - Masážne sviečky

Newsletter

BDSM Wax Play - Shunga Masážna sviečka - Exotic Green Tea

Nový Ponuka
  • Shunga Masážna sviečka - Exotic Green Tea

Objavte vzrušujúci pocit medzi bolesťou a rozkošou so sviečkou BDSM od spoločnosti Shunga: masážna sviečka Shunga Exotic Green Tea ponúka exotický masážny zážitok, ktorý stimuluje zmysly a zároveň uvoľňuje. Táto ľahko voňavá sviečka na báze sóje je dokonalou náladou, ktorá vytvára upokojujúcu atmosféru aj teplý olej na intímnu masáž.

Viac informácií

10006/00

26,99 €


-7,00 €

19,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Objavte vzrušujúci pocit medzi bolesťou a rozkošou so sviečkou BDSM od spoločnosti Shunga: Masážne sviečky už dávno nie sú len romantickým doplnkom - v kontexte BDSM majú mimoriadne intenzívny účinok a ponúkajú jedinečnú príležitosť zažiť dominanciu a podriadenie zmyselným spôsobom.

    Spájajú erotickú hru s teplotou, dotykom a kontrolou a vytvárajú atmosféru, v ktorej sa harmonicky spája rozkoš a bolesť. masážna sviečkaShunga Exotic Green Tea ponúka exotický masážny zážitok, ktorý stimuluje zmysly a zároveň uvoľňuje. Táto ľahko voňajúca sviečka na báze sóje je dokonalým náladovým prostriedkom, ktorý vytvára upokojujúcu atmosféru aj teplý olej na intímnu masáž. Svieža, povzbudzujúca vôňa zeleného čaju vytvára uvoľňujúcu atmosféru, ideálnu na masáže, ktorých prioritou je relaxácia a omladenie. Teplý olej, ktorý vzniká pri roztopení masážnej sviečky Green Tea, vyživuje pokožku a zanecháva ju príjemne hebkú. Táto masážna sviečka je ideálnou voľbou pre každého, kto túži po sviežej a revitalizačnej vôni.

    Masážne sviečky od Shunga - exotické zvádzanie a čistá zmyselnosť

    Shunga je značka, ktorá má hlboké korene v japonskej tradícii a kultúre. Názov Shunga je odvodený od klasických japonských erotických obrazov, ktoré oslavujú krásu a zmyselnosť ľudského tela. Táto filozofia sa odráža v Shunga Masážnych sviečkach, ktoré boli vyvinuté na zintenzívnenie a zdokonalenie milovania.

    Shunga Masážne sviečky ponúkajú jedinečnú zmes vysokokvalitných prírodných ingrediencií, ktoré sa starajú nielen o pokožku, ale aj stimulujú zmysly. Teplý olej, ktorý vzniká pri zapálení sviečky, je ideálny na zmyselnú masáž, ktorá hlboko uvoľňuje a znovu rozpaľuje vášeň.

    Exotické vône ako ylang-ylang, lotosový kvet alebo zelený čaj, ktoré sa uvoľňujú počas masáže, vás prenesú do sveta zvádzania a dajú vám zabudnúť na každodenný život. Zvláštnosťou masážnych sviečok odShunga masážnych sviečok je ich dlhý čas horenia a vysoká kvalita oleja, ktorý vzniká pri ich roztavení. Rovnomerne sa rozotiera po pokožke a zanecháva hodvábny, luxusný pocit. Shunga masážna sviečka od stojí za erotickým zážitkom, ktorý pôsobí na všetky zmysly a mení umenie masáže na intímny rituál.

    Ďalšie podrobnosti:

    • Shunga Masážne sviečky
    • Dokonalý zlepšovač nálady! Táto ľahko voňajúca masážna sviečka na báze sóje poskytuje tú správnu atmosféru aj teplý olej, ktorý je ideálny na erotickú masáž.
    • 100 % prírodné oleje
    • Pri dotyku vytvára vlažný olej
    • Horí až 40 hodín
    • Jemná a decentná vôňa
    • Zanecháva pokožku jemnú a hodvábnu
    • Použitie: Zapáľte sviečku a nechajte ju horieť približne 20 minút, kým sa celý povrch neskvapalní. Zhasnite plameň a nalejte malé množstvo do dlane. Masážny olej rozotrite po celom tele na zmyselnú masáž.
    • Nie je jedlý. Len na vonkajšie použitie.
    • Obsah: 170 ml (5,75 uncí)
    • Zloženie (INCI): Hydrogenovaný sójový olej/Huile de soja hydrogénée, kokosový olej/Huile de noix de coco (Cocos nucifera oil), parfum (Parfum), olej zo sladkých mandlí/Huile damande douce (Prunus amygdalus dulcis oil), Svetlicový olej/Huile de carthame (Carthamus tinctorius oil), avokádový olej/Huile davocat (Persea gratissima oil), sezamový olej/Huile de sésame (Sesamun indicum oil), Olej z hroznových jadierok/Huile de pépin de raisin (olej zo semienok Vitis vinifera), vitamín/vitamín E (tokoferol), benzylalkohol, škoricový alkohol, citral, amylcinnamylalkohol, eugenol, izoeugenol, Benzylsalicylát, škoricový olej, kumarín, D-limonén, geraniol, benzylcinamát, lilial, linalool, benzylbenzoát, alfa-izometyljonón, metyl-2-oktynoát, farnesol, repkový olej / Huile de canola.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Bougie de massage très agréable

    J'avais déja eu plusieurs bougies de massages et celle la est la meilleur de loin. Ne brule pas la peau lorsqu'on la met sur le corps ou les mains. Huile qui reste très longtemps pas besoin d'en remettre. Pour des massages du visage, des mains ou du dos c'est la meilleur bougie que j'ai acheté

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Wir sind einfach hin und weg von diesem Produkt!

    Wir sind einfach hin und weg von diesem Produkt! Die Kerze duftet himmlisch und das Massageöl ist einfach super. Es ist so sensibel zur Haut und ein wirklich tolles Produkt. Und auch als kinky Geschenk ist es einfach perfekt.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    BDSM Wax Play - Shunga Masážna sviečka - Exotic Green Tea

    BDSM Wax Play - Shunga Masážna sviečka - Exotic Green Tea

    Objavte vzrušujúci pocit medzi bolesťou a rozkošou so sviečkou BDSM od spoločnosti Shunga: masážna sviečka Shunga Exotic Green Tea ponúka exotický masážny zážitok, ktorý stimuluje zmysly a zároveň uvoľňuje. Táto ľahko voňavá sviečka na báze sóje je dokonalou náladou, ktorá vytvára upokojujúcu atmosféru aj teplý olej na intímnu masáž.

    Napíšte vlastnú recenziu

    18 ostatné položky v rovnakej kategórii: