Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM Wax Play - Masážne sviečky

Newsletter

BDSM Wax Play - Shunga Masážna sviečka - okvetné lístky ruží

Nový Ponuka
  • Shunga Masážna sviečka - okvetné lístky ruží

Objavte vzrušujúci pocit medzi bolesťou a rozkošou so sviečkou BDSM od spoločnosti Shunga: masážna sviečka od Shunga ponúka romantický a zmyselný masážny zážitok, ktorý dráždi zmysly. Luxusná vôňa čerstvých okvetných lístkov ruží vytvára upokojujúcu a zároveň zvodnú atmosféru, ktorá je ideálna na intímne večery.

Viac informácií

10009/00

26,99 €


-7,00 €

19,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Objavte vzrušujúci pocit medzi bolesťou a rozkošou so sviečkou BDSM od spoločnosti Shunga: Masážne sviečky už dávno nie sú len romantickým doplnkom - v kontexte BDSM majú mimoriadne intenzívny účinok a ponúkajú jedinečnú príležitosť zažiť dominanciu a podriadenie zmyselným spôsobom.

    Spájajú erotickú hru s teplotou, dotykom a kontrolou a vytvárajú atmosféru, v ktorej sa harmonicky spája rozkoš a bolesť. masážna sviečka odShunga ponúka romantický a zmyselný masážny zážitok, ktorý dráždi zmysly. Luxusná vôňa čerstvých okvetných lístkov ruží vytvára upokojujúcu a zároveň zvodnú atmosféru, ktorá je ideálna na intímne večery. Pri topení sa ružová masážna sviečka mení na teplý, vyživujúci olej, ktorý rozmaznáva pokožku a zanecháva ju hodvábne jemnú. Táto masážna sviečka na báze sóje je ideálnou voľbou pre každého, kto miluje nadčasovú, romantickú vôňu okvetných lístkov ruží a túži po nezabudnuteľnom, zmyselnom zážitku.

    Masážne sviečky od Shunga - exotické zvádzanie a čistá zmyselnosť

    Shunga je značka, ktorá má hlboké korene v japonskej tradícii a kultúre. Názov Shunga je odvodený od klasických japonských erotických obrazov, ktoré oslavujú krásu a zmyselnosť ľudského tela. Táto filozofia sa odráža v Shunga Masážnych sviečkach, ktoré boli vyvinuté na zintenzívnenie a zdokonalenie milovania.

    Shunga Masážne sviečky ponúkajú jedinečnú zmes vysokokvalitných prírodných ingrediencií, ktoré sa nielen starajú o pokožku, ale aj stimulujú zmysly. Teplý olej, ktorý vzniká pri zapálení sviečky, je ideálny na zmyselnú masáž, ktorá hlboko uvoľňuje a znovu rozpaľuje vášeň.

    Exotické vône ako ylang-ylang, lotosový kvet alebo zelený čaj, ktoré sa uvoľňujú počas masáže, vás prenesú do sveta zvádzania a dajú vám zabudnúť na každodenný život. Zvláštnosťou masážnych sviečok odShunga masážnych sviečok je ich dlhý čas horenia a vysoká kvalita oleja, ktorý vzniká pri ich roztavení. Rovnomerne sa rozotiera po pokožke a zanecháva hodvábny, luxusný pocit. Shunga masážna sviečka od stojí za erotickým zážitkom, ktorý pôsobí na všetky zmysly a mení umenie masáže na intímny rituál.

    Ďalšie podrobnosti:

    • Shunga Masážna sviečka
    • Dokonalý zlepšovač nálady! Táto ľahko voňajúca masážna sviečka na báze sóje poskytuje tú správnu atmosféru aj teplý olej, ktorý je ideálny na erotickú masáž.
    • 100 % prírodné oleje
    • Pri dotyku vytvára vlažný olej
    • Horí až 40 hodín
    • Jemná a decentná vôňa
    • Zanecháva pokožku jemnú a hodvábnu
    • Použitie: Zapáľte sviečku a nechajte ju horieť približne 20 minút, kým sa celý povrch neskvapalní. Zhasnite plameň a nalejte malé množstvo do dlane. Masážny olej rozotrite po celom tele na zmyselnú masáž.
    • Nie je jedlý. Len na vonkajšie použitie.
    • Obsah: 170 ml (5,75 uncí)
    • Zloženie (INCI): Hydrogenovaný sójový olej/Huile de soja hydrogénée, kokosový olej/Huile de noix de coco (Cocos nucifera oil), parfum (Parfum), olej zo sladkých mandlí/Huile d'amande douce (Prunus amygdalus dulcis oil), svetlicový olej/Huile de carthame (Carthamus tinctorius seed oil), Avokádový olej/Huile d'avocat (Persea gratissima oil), Sezamový olej/Huile de sésame (Sesamum indicum seed oil), Olej z hroznových jadier/Huile de pépin de raisin (Vitis vinifera seed oil), Vitamín/Vitamín E (Tokoferol) ; Benzylalkohol, benzylbenzoát, benzylsalicylát, škoricový alkohol, kumarín, eugenol, geraniol, linalool, hydroxycitronellal, a-izomethylionone.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Sehr zufrieden

    Ich bin so froh, dass ich mich für diesen Artikel entschieden habe. Er wurde schnell versendet und kam auch unbeschadet bei mir an. Ich bin sehr zufrieden mit dem Artikel und hier stimmt die Qualität zu 100 %! Ich freue mich schon darauf, wieder etwas in diesem Shop zu kaufen.

      Hodnotenie 

      Shunga Massagekerze

      Wir haben nun schon viele dieser wunderbaren Kerzen bei MEO gekauft und freuen uns immer wieder aufs Neue, wenn wir sie anzünden. Diese Kerzen duften wunderbar und etwas intensiver, aber man möchte sie ja auch wahrnehmen und genießen. Der Duft ist wirklich betörend und entfaltet sich wunderbar in der Nase. Das Massageöl lässt sich sehr angenehm anwenden und ist schön leicht und nicht so fettig wie andere Massageöle oder Kokosfett.

        Napíšte vlastnú recenziu

        BDSM Wax Play - Shunga Masážna sviečka - okvetné lístky ruží

        BDSM Wax Play - Shunga Masážna sviečka - okvetné lístky ruží

        Objavte vzrušujúci pocit medzi bolesťou a rozkošou so sviečkou BDSM od spoločnosti Shunga: masážna sviečka od Shunga ponúka romantický a zmyselný masážny zážitok, ktorý dráždi zmysly. Luxusná vôňa čerstvých okvetných lístkov ruží vytvára upokojujúcu a zároveň zvodnú atmosféru, ktorá je ideálna na intímne večery.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        18 ostatné položky v rovnakej kategórii: