Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Bezpečné pásy cudnosti

Newsletter

Pás cudnosti - NoPacha Eternal Lock - Originál od MEO Nemecko

NoPacha™ Eternal Lock Je jedným z najlepších pásov cudnosti pre dlhodobú cudnosť a jedným z najobľúbenejších produktov v BDSM komunite na celom svete. Vďaka svojim vynikajúcim vlastnostiam z hľadiska bezpečnosti, pohodlia a estetiky bol špeciálne vyvinutý na mesiace cudnosti - bez kompromisov v oblasti pohodlia alebo hygieny.

Viac informácií

3829/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Jeden z najlepších pásov cudnosti pre dlhodobú cudnosť

    NoPacha™ Eternal Lock Chastity Belt je jedným z najlepších pásov cudnosti pre dlhodobú cudnosť a jedným z najobľúbenejších produktov v BDSM komunite na celom svete. Vďaka svojim vynikajúcim vlastnostiam z hľadiska bezpečnosti, pohodlia a estetiky bol špeciálne vyvinutý na mesiace cudnosti - bez kompromisov v oblasti pohodlia alebo hygieny.

    NoPacha™ Eternal Lock Pás cudnosti: bezpečnosť a prispôsobivosť

    Špeciálna vlastnosť NoPacha™ Eternal Lock Je nastaviteľný krúžok na penis, ktorého priemer sa dá nastaviť od 32 mm do 50 mm. Je upevnený špeciálnym zatláčacím kolíkom, ktorý sa dá otvoriť len pomocou príslušného kľúča. Bočné vetracie štrbiny pozdĺž drieku penisu, ako aj ďalšie vetracie otvory a štrbina v oblasti žaluďa penisu zabezpečujú optimálnu hygienu a pohodlie - s pásom cudnosti nie je problém ani močenie.

    Pás cudnosti s anatomicky dokonalým strihom a vynikajúcim dizajnom

    Vďaka anatomicky dokonalému prispôsobeniu a hmotnosti iba 265 gramov je NoPacha™ Eternal Lock Z vysokokvalitného pochrómovaného kovu stanovuje nové štandardy kvality a dizajnu. Krúžok na penis a klietka sú k sebe pevne pripojené, čo zaručuje jednoduchú manipuláciu a bezpečné uchytenie.

    Kvalita a estetika značky NoPacha

    NoPacha™ Eternal Lock je príkladom tradičnej nemeckej značky NoPacha a zaujme nielen svojou funkčnosťou, ale aj estetickým dizajnom. Tento pás cudnosti spája bezpečnosť, pohodlie a estetiku na najvyššej úrovni.

    Jednoduché čistenie a používanie pásu cudnosti

    Vďaka premyslenému dizajnu NoPacha™ Eternal Lock Nie je potrebné pás cudnosti odnímať kvôli čisteniu. S pásom cudnosti sa môžete bez problémov sprchovať - stačí ho dôkladne opláchnuť a nechať dobre uschnúť. INSTACLEAN Keď pás cudnosti nenosíte, odporúčame ho pre maximálnu hygienu vyčistiť naším sprejom. Na starostlivosť o penis počas nosenia je vhodný náš gél PlowBoy, ktorý je obohatený o vitamín D a aloe vera a poskytuje jemnú starostlivosť o pokožku.

    Ďalšie informácie:

    • NoPacha Eternal Lock
    • Kovový pás cudnosti.
    • Pás cudnosti pre mužov.
    • Rozmery: Vnútorný priemer klietky na penis 35 mm a 43 mm, vonkajší priemer 40 mm a 48 mm. Vnútorná dĺžka klietky na penis 69 mm. Celková dĺžka 92 mm, nastaviteľný vnútorný priemer krúžku na penis 32 až 50 mm.
    • Hmotnosť: približne 265 gramov
    • Materiál: vysokokvalitný kov, pochrómovaný povrch.
    • NoPacha™ Eternal Lock Pás cudnosti je nielen vysokokvalitná pomôcka cudnosti pre mužov, ale aj estetický doplnok, ktorý pôsobí na zmysly a podnecuje predstavivosť.
    • Sofistikovaný dizajn pásu cudnosti z neho robí ideálny BDSM doplnok na hranie rolí, pri ktorom sa do popredia dostáva moc a podriadenie. Slúži ako záruka mužskej cudnosti a je symbolom oddanosti partnerke. Nositeľ NoPacha™ Eternal Lock sa ocitá vo svete, v ktorom sa vzdáva kontroly a obmedzuje žiadostivosť - zmyselná výzva, ktorá môže posilniť citové puto medzi partnermi.
    • V praxi pás cudnosti ponúka dokonalú rovnováhu medzi prísnosťou a pohodlím vďaka presným možnostiam nastavenia a robustnej, ale anatomickej konštrukcii. NoPacha™ Eternal Lock Je všestranne použiteľný doma aj na podujatiach komunity BDSM, kde priťahuje pozornosť a je miestom rozhovorov.
    • Scenáre cudnosti získajú s pásom NoPacha™ nový estetický rozmer Eternal Lock dodáva nový rozmer estetiky a bezpečnosti. Či už ide o krátkodobé scenáre alebo súčasť dlhodobých mocenských hier, tento pás cudnosti bol vyvinutý tak, aby spĺňal požiadavky náročných milovníkov BDSM. S NoPacha™ Eternal Lock si vyberáte pás cudnosti, ktorý nielenže odráža vaše preferencie, ale zameriava sa aj na odolnosť a kvalitu.
    • Objavte aj náš exkluzívny rad CUMELOT, špeciálne navrhnutý na intenzívnu stimuláciu prostaty a privádzajúci pasívnych mužov k bezkonkurenčnému vynútenému orgazmu bez erekcie. Keyholder Povinnosť pre všetkých dominantných, ktorí chcú mať všetko pod kontrolou.
    • MEO, Cumelot, NoPacha a PlowBoy sú registrované ochranné známky spoločnosti MEO z Nemecka. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.


    NoPacha™ Eternal Lock

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Secure

    It is very secure, comfterable to wear and easy to put on

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Ausgezeichnet

    Sehr schnittig, das Gewicht ist gut und der Verschluss leichtgängig. Insgesamt sehr gut gemacht.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Great

    So far this Eternal Lock has been great for me, it is a very comfortable fit for the day. I wear this regularly to work and when I'm out and about.However the wife is out of town for the weekend and took the keys with her so we will see how it feels when she gets back!

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Very discreet underneath clothes

    Fits great with a good weight. Very discreet underneath clothes

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Pás cudnosti - NoPacha Eternal Lock - Originál od MEO Nemecko

    Pás cudnosti - NoPacha Eternal Lock - Originál od MEO Nemecko

    NoPacha™ Eternal Lock Je jedným z najlepších pásov cudnosti pre dlhodobú cudnosť a jedným z najobľúbenejších produktov v BDSM komunite na celom svete. Vďaka svojim vynikajúcim vlastnostiam z hľadiska bezpečnosti, pohodlia a estetiky bol špeciálne vyvinutý na mesiace cudnosti - bez kompromisov v oblasti pohodlia alebo hygieny.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    29 ostatné položky v rovnakej kategórii: