Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Biče a flogger

Newsletter

BDSM flogger vyrobené z čiernej/červenej kože

Pre jemné alebo tvrdé riasy! Tento flogger od MEO si získala srdcia BDSM komunity. Je vyrobená z kvalitnej kože a ponúka nielen dokonalý pocit, ale zaujme aj prvotriednym spracovaním.

Viac informácií

2174/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    BDSM flogger vyrobené z čiernej/červenej kože

    Na jemné alebo tvrdé bičovanie! Tento flogger od MEO si získal srdcia BDSM komunity. Je vyrobený z kvalitnej kože a ponúka nielen dokonalý pocit, ale zaujme aj prvotriednym spracovaním. Vďaka svojej robustnej konštrukcii a premyslenému dizajnu je tento flogger prináša presne to, čo mnohé iné BDSM produkty iba sľubujú - silné, kontrolované údery, ktoré potešia začiatočníkov aj profesionálov.

    Kvalita vďaka tradičnému remeselnému spracovaniu

    Naša filozofia v spoločnosti MEO® sa odráža aj v našich bičíkoch, pádlach a bičíkoch: spolupracujeme výhradne so skúsenými výrobcami bičov, ktorí vyrábajú prvotriedne produkty s použitím tradičných výrobných postupov.

    Dokonalý úder vďaka 24 koženým remienkom

    24 kožených remienkov nášho bičíka, z ktorých každý je opletený cez polovicu svojej dĺžky, zabezpečuje vysoký odpor vzduchu a vytvára charakteristický zvuk biča pri údere na zadok alebo chrbát flogger.

    A flogger so širokým spektrom použitia

    Naše flogger z kože sa používa na zahriatie postihnutých častí tela, aby sa podporil lepší krvný obeh, a tým sa znížilo riziko zranenia, ako aj na jemné pohladenie alebo silné údery. Remienok na ruku zaisťuje dobré uchopenie a s dĺžkou 70 cm flogger dokonale uložený. Stručne povedané: tento flogger je povinnou výbavou pre všetkých milovníkov výpraskov.

    Vysokokvalitný BDSM doplnok od MEO

    Spoločnosť MEO je celosvetovo známa svojím vysokokvalitným výberom BDSM doplnkov a s kolekciou HURTME stanovuje nové štandardy. Táto exkluzívna séria spája prvotriedne remeselné spracovanie s prepracovaným dizajnom a ponúka nováčikom aj skúseným fanúšikom BDSM intenzívne zážitky. Či už ide o flogger, paddle alebo bičík - každý výrobok z kolekcie HURTME je vyrobený z najlepších materiálov a zaručuje dokonalú rovnováhu medzi eleganciou, funkčnosťou a tou istou bolesťou, ktorá robí výprask takým vzrušujúcim.

    Ďalšie informácie:

    • flogger zo série HURTME.
    • Ručne vyrobené z najlepšej kože.
    • Celková dĺžka: približne 68 cm
    • Dĺžka rukoväte: približne 22 cm
    • Hrúbka rukoväte: 2,5 cm
    • 24 kožených remienkov
    • Vhodné pre začiatočníkov BDSM aj pre profesionálov BDSM.
    • Sexuálne potešenie prostredníctvom bičovania: Bičovanie je obľúbená sexuálna praktika na vytváranie sexuálneho potešenia. Takzvané bičovanie je jednou zo sexuálnych odrôd BDSM.
    • Zodpovedné používanie bičíka: Používanie sexuálnych hračiek BDSM, ako sú napr flogger si vždy vyžaduje zmysel pre zodpovednosť a vzájomný rešpekt medzi účastníkmi. Vždy dodržiavajte zásady bezpečného, rozumného a konsenzuálneho zaobchádzania (SSC)!
    • Používajte iba flogger len vtedy, ak ste oboznámení s manipuláciou s ním. Vyhnite sa citlivým oblastiam tela, najmä tvári, krku a oblasti obličiek. Predtým môže byť nápomocný nácvik na vankúši alebo podobnej podložke, aby ste získali cit pre flogger získať cit pre jeho používanie.
    • BDSM aktivity by sa mali vždy vykonávať s jasnou mysľou. Vyhnite sa používaniu flogger ak ste pod vplyvom alkoholu, drog alebo silných liekov. Vždy venujte pozornosť fyzickému a psychickému stavu svojho partnera.
    • S partnerom sa otvorene a úprimne porozprávajte o svojich hraniciach a túžbach. Dohodnite sa na jasnom Safewordaby sa aktivita mohla kedykoľvek ukončiť, ak sa jeden z účastníkov cíti nepríjemne.
    • BDSM je intímny vzťah, v ktorom je najdôležitejšia dôvera a komunikácia. Používajte naše flogger s rešpektom a zodpovednosťou, aby ste zabezpečili bezpečný a príjemný zážitok pre všetkých zúčastnených.

     

     

    MEO BDSM SHOP

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Materiale di qualità!

    Ho preso questo frustino per provare nuove cose con la mia ragazza, e devo dire che ci troviamo molto bene. Il materiale è ottimo, se usata bene provata molto piacere senza lasciare segni o lividi.

      Hodnotenie 

      Sehr edle Peitsche.

      Ich habe dieses Modell von meiner Domina empfohlen bekommen und es war eine sehr guter Kauf. Die Vearbeitung ist sehr edel und das Leder ist ein Traum.

        Napíšte vlastnú recenziu

        BDSM flogger vyrobené z čiernej/červenej kože

        BDSM flogger vyrobené z čiernej/červenej kože

        Pre jemné alebo tvrdé riasy! Tento flogger od MEO si získala srdcia BDSM komunity. Je vyrobená z kvalitnej kože a ponúka nielen dokonalý pocit, ale zaujme aj prvotriednym spracovaním.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        26 ostatné položky v rovnakej kategórii: