Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Bondážne doplnky

Newsletter

Hogtie Kovový konektor so 4 karabínkami, špeciálne na bondage

Tento konektor z nehrdzavejúcej ocele umožňuje rýchlo a jednoducho vytvoriť sofistikované viazacie prostriedky počas bondáže. Robustné reťaze tohto konektora sú také pevné, že ľahko vydržia aj tie najsilnejšie ťahy silných otrokov.

Viac informácií

1805/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Tento konektor z nehrdzavejúcej ocele umožňuje rýchlo a jednoducho vytvoriť sofistikované viazacie prostriedky počas bondáže. Robustné reťaze tohto konektora sú také pevné, že ľahko vydržia aj silnejšie ťahy silných otrokov. K 4 karabínkam možno pripojiť putá na ruky a členky a výrazne obmedziť voľnosť pohybu partnera, takže je im úplne vydaný napospas.

    Výhody:

    • Vysoká stabilita: konektor je vyrobený z robustnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá zaručuje mimoriadnu odolnosť a stabilitu. Robustné reťaze a karabíny ľahko vydržia aj veľké zaťaženie.
    • Jednoduché používanie: Štyri karabíny umožňujú rýchle a jednoduché pripojenie pút na ruky a členky, ktoré sú ideálne na rôzne bondage polohy a techniky, najmä na bondage typu hogtie.
    • Intenzívna kontrola: Silné obmedzenie slobody pohybu vytvára intenzívny pocit dominancie a podriadenosti. Spútaný partner je úplne vydaný na milosť a nemilosť dominantnému partnerovi.


    Hogtie Bondáž je obmedzujúca pozícia v bondáži, pri ktorej sú ruky a nohy osoby zviazané za chrbtom, čo vytvára intenzívny pocit obmedzeného pohybu a kontroly. Spojovací prvok z nehrdzavejúcej ocele so 4 karabínami umožňuje rýchle, bezpečné a efektívne spojenie pút na ruky a členky. Robustné reťaze a karabíny sú navrhnuté tak, aby vydržali aj veľké zaťaženie, a preto zaručujú bezpečné používanie. Konektor so 4 karabínami je vďaka používateľsky prívetivej manipulácii a robustnej konštrukcii obzvlášť vhodný na samoväzbu bez partnera. Štyri karabíny umožňujú rýchle a bezpečné spojenie pút a manžiet na členky, vďaka čomu je samoväzba jednoduchá a účinná. Keďže sa karabíny zacvaknú na miesto len jedným kliknutím, používateľ môže putá nasadiť a uvoľniť samostatne bez toho, aby potreboval pomoc partnera. Okrem toho konektor ponúka prehľadnú a dobre organizovanú štruktúru, ktorá používateľovi umožňuje presné a symetrické nasadenie pút a manžiet na členky. Tým sa minimalizuje riziko nepríjemných pocitov a zabezpečuje sa rovnomerné rozloženie tlaku na zápästia a členky. Vďaka svojej spoľahlivej konštrukcii a jednoduchej manipulácii ponúka konektor bezpečnú možnosť samoväzby, čo vedie k intenzívnejším a uspokojivejším zážitkom. Kovový konektor so 4 karabínkami je nepostrádateľným doplnkom pre každého, kto chce zintenzívniť svoje zážitky z bondáže. Vďaka svojmu robustnému spracovaniu a všestrannému použitiu je tento konektor vhodný pre začiatočníkov aj skúsených fanúšikov BDSM.





    Ďalšie informácie:

    • Hogtie Kovový konektor so 4 karabínkami špeciálne na bondage
    • Materiál: Vysokokvalitná nehrdzavejúca oceľ
    • Karabínkové háčiky: Štyri robustné karabínkové háčiky na bezpečné upevnenie pút na ruky a členky
    • Použitie: Káblové pútko na spútavanie, ktoré sa dá použiť na spútanie: Ideálne na viazanie a iné obmedzujúce techniky viazania
    • Kompatibilita: Ideálne na použitie s našimi koženými putami na ruky a členky
    • Internetový obchod MEO ponúka širokú škálu bondage výrobkov a ďalších BDSM doplnkov pre všetky chute a fantázie. Objavte mnoho tvárí bondage výrobkov a vysokokvalitných BDSM doplnkov v internetovom obchode MEO. Sortiment MEO zahŕňa rôzne druhy bondage pomôcok vrátane kožených pút na ruky a členky, bondage lán, rozperných tyčí a mnohých ďalších, ktoré boli špeciálne vyvinuté pre rôzne potreby a preferencie. Každý bondage výrobok v obchode MEO je navrhnutý tak, aby maximalizoval zmyselný zážitok tým, že poskytuje bezpečné a pohodlné spútanie. Bondážne výrobky MEO sú vhodné pre začiatočníkov aj skúsených fanúšikov BDSM. Ponúkajú nielen pohodlie a bezpečnosť, ale aj možnosť posunúť BDSM sedenie na novú úroveň vďaka inovatívnemu a kvalitnému vybaveniu. Použitie prvotriednych materiálov a starostlivé spracovanie zaručujú dlhú životnosť výrobkov a príjemný pocit počas používania. Okrem bondage doplnkov ponúka internetový obchod širokú škálu ďalších BDSM produktov, ako sú napríklad roubíky, biče, kožené masky a mnoho ďalšieho. Tieto doplnky sú dokonale zladené, aby zabezpečili komplexný a uspokojujúci BDSM zážitok. Internetový obchod MEO kladie veľký dôraz na kvalitu a bezpečnosť, takže každý výrobok spĺňa najvyššie štandardy a zaručuje bezpečné používanie.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Gute Qualität schnell geliefert

    Super verarbeitet , praktisch, sieht gut aus und ist von guter Qualität

    • 0 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Hogtie Kovový konektor so 4 karabínkami, špeciálne na bondage

    Hogtie Kovový konektor so 4 karabínkami, špeciálne na bondage

    Tento konektor z nehrdzavejúcej ocele umožňuje rýchlo a jednoducho vytvoriť sofistikované viazacie prostriedky počas bondáže. Robustné reťaze tohto konektora sú také pevné, že ľahko vydržia aj tie najsilnejšie ťahy silných otrokov.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: