Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Crackstuffers

Newsletter

Crackstuffers The Bulb - butt plug Najlepšie na extrémne natiahnutie análneho otvoru

Crackstuffers predstavuje Crackstuffers The Bulb - butt plug pre všetkých, ktorí chcú preskúmať svoje análne hranice! Butt plug Je ideálny pre všetkých, ktorí chcú zažiť extrémnejšie a intenzívnejšie análny strečing ako kedykoľvek predtým. S Crackstuffers The Bulb posúva análny tréning na ďalšiu úroveň - pre absolútne jedinečný zážitok!

Viac informácií

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Crackstuffers The Bulb - butt plug Najlepšie na extrémne natiahnutie análneho otvoru

    Crackstuffers predstavuje Crackstuffers The Bulb - butt plug pre všetkých, ktorí chcú preskúmať svoje análne hranice! Butt plug Je ideálny pre všetkých, ktorí chcú zažiť extrémnejšie a intenzívnejšie rozťahovanie análneho otvoru ako kedykoľvek predtým. S Crackstuffers The Bulb posúva análny tréning na ďalšiu úroveň - pre absolútne jedinečný zážitok!

    Dômyselný tvar pre maximálne rozťahovanie análneho otvoru

    Stránka Crackstuffers The Bulb butt plug bol špeciálne vyvinutý na pomalé, jemné análne naťahovanie, ktoré vedie k lepším a výrazne intenzívnejším výsledkom. Butt plug Vďaka svojmu dômyselnému tvaru sa Crackstuffers pomaly rozťahuje v análnom otvore, aby poskytol análne uvoľnenie po prvom úspešnom kroku pred prechodom do ďalšej fázy, ktorá od vás bude vyžadovať všetko.

    Ideálny na hranie osamote alebo s partnerom:

    Crackstuffers The Bulbbutt plug je všestranný, ktorý možno používať samostatne aj s partnerom. Butt plug Vďaka dokonalému materiálu sa Crackstuffers rýchlo zahreje na príjemnú telesnú teplotu a ponúka veľmi intenzívny, ale príjemný zážitok.

    Rozmery Crackstuffer The Bulb:

    • Malé: dĺžka 26 cm, priemer 7 cm
    • Stredná: dĺžka 27 cm, priemer 8,5 cm
    • Veľká: dĺžka 28 cm, priemer 10,5 cm


    Bez ohľadu na to, akú veľkosť si vyberiete Crackstuffers The Bulb ponúka pôsobivú kombináciu dĺžky a priemeru na hlboké a intenzívne análny strečing.

    Dokonalá lubrikácia pre bezkonkurenčné potešenie:

    Ďalšou výhodou Crackstuffers The Bulb je všestrannosť pri výbere lubrikantu. Na stránke Crackstuffers The Bulb je kompatibilný s lubrikantmi na báze vody aj silikónu. Butt plug Mastné lubrikanty, ako je Crisco alebo iné známe mazivá, sú tiež ideálne pre tento mimoriadny od Crackstuffers. Odporúčame najmä hybridné mazivoGlory Hole s panthenolom a laureth-9, ktorý v sebe spája vynikajúcu lubrikačnú schopnosť a starostlivosť.

    Ďalšie informácie:

    • Crackstuffers The Bulb - Viac informácií o análnom kolíku
    • Vysokokvalitný výrobok zo série MEO™ Crackstuffers
    • Materiál: vinyl, neobsahuje ftaláty, ľahko sa udržiava a je šetrný k pokožke
    • Erotické hračky Crackstuffers sú vyrobené z vysokokvalitného vinylu, ktorý sa dobre drží v ruke a výborne spolupracuje so všetkými lubrikantmi.
    • Dildo alebo análny kolík od Crackstuffers x MEO znamená análne erotické hračky najvyššej kvality.
    • Vibrátory a análny kolík Crackstuffers sú vyrobené z materiálov šetrných k pokožke, ktoré sa ľahko udržiavajú a sú dokonale kompatibilné s lubrikantmi na báze vody a silikónu, ako aj s hybridnými lubrikantmi, ako je napríklad GloryHole od MEO.
    • Čistenie: VERYCLEAN Odporúčame používať teplú vodu a čistiaci prostriedok na hračky.
    • Sprej Extremeo ešte viac uľahčuje zavádzanie. Sling V kombinácii s vankúšikom ASS UP alebo Fuck&Play , sa dildá Crackstuffers dajú zavádzať obzvlášť pohodlne a mimoriadne hlboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, ktorá sa špecializuje na výrobu dild a iných análnych erotických pomôcok a je známa najmä svojimi veľkými, extra veľkými a nezvyčajne tvarovanými dildami. Tieto dildá boli špeciálne vyvinuté pre pokročilých používateľov a milovníkov intenzívnej análnej stimulácie. Spoločnosť Crackstuffers je najznámejšia svojimi veľkými dildami, ktoré sú často väčšie ako väčšina bežných dild na trhu, čo umožňuje extrémne a intenzívne zážitky. Crackstuffers ponúka rôzne jedinečné dizajny, často špeciálne vytvorené na análnu stimuláciu, vrátane dild s veľmi výraznými hlavicami, úzkymi hriadeľmi a širokými základňami, ktoré umožňujú rôzne pocity. Crackstuffers používa vysokokvalitné, pre telo bezpečné materiály, pričom vibrátory sú zvyčajne vyrobené z pevného PVC bez ftalátov, ktoré je odolné a ľahko sa čistí. Značka je úzko spojená s komunitou LGBTQ+ a je mimoriadne obľúbená na gay scéne. Výrobky Crackstuffers sú prispôsobené potrebám tejto komunity a ponúkajú širokú škálu dild, ktoré sú vhodné pre jednotlivcov aj páry. Všetky výrobky Crackstuffers sa vyrábajú v Spojenom kráľovstve, čo zaručuje vysokú kvalitu a prísne kontroly počas výrobného procesu. Okrem klasických dild obsahuje sortiment značky aj ďalšie hračky na análny sex, ako sú napríklad análne kolíky, stimulátory prostaty a špeciálne výrobky pre fistingovú komunitu. Crackstuffers sa preslávila svojimi špeciálnymi, často extrémnymi výrobkami a je značkou, ktorú si vyberajú všetci, ktorí hľadajú nevšedné a intenzívne análne zážitky.
    • Spoločnosť MEO je hrdá na to, že môže ponúknuť celý sortiment výrobkov Crackstuffers. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam, prvotriednemu zákazníckemu servisu a rýchlej a diskrétnej preprave vám zaručujeme, že svoje veľké vibrátory Crackstuffers dostanete rýchlo a spoľahlivo. V MEO nájdete tie najlepšie výrobky na mimoriadne a intenzívne zážitky - vždy s bezpečnosťou a kvalitou, ktorú si zaslúžite.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Alla scoperta del mondo Anal !!!

    Dopo quasi 30 anni di matrimonio io e mia moglie abbiamo deciso di provare il piacere anale. Abbiamo preso un sacco di articoli a tema, tra cui questo nella versione small e medium. Unito ad un buon lubrificante va benissimo ( per ora lo small ) per iniziare a preparare il lato B a qualcosa di più importante ( strap-on e simili .... ) . Perfetto. Grazie MEO

      Hodnotenie 

      Massimo

      sinceramente credevo fosse più grande ! comunque è fantastico !!! in particolare quando ti scorre dentro con il glande che entra e esce , offre un piacere che ti lascia senza fiato !!! soldi spesi bene !!

        Hodnotenie 

        Merveilleux !

        Grâce à lui, je viens d'augmenter ma limite en dilatation, je l'adore !

        • 2 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Buttplug macht süchtig

        Habe mit der kleinsten Größe angefangen und bin jetzt bei MEDIUM. Ich kann gar nicht mehr aufhören und trainiere damit jeden Abend. Kann kaum erwarten den großen Buttplug zu kaufen.

        • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        3 Tage Lieferzeit sind zu lang

        Die Bestellung wurde zwar am gleichen Tag verschickt, kam aber dank DHL erst am dritten Tag an. Der Buttplug ist schon sehr geil, aber die Lieferzeit macht mich echt sauer. Deswegen zwei Sterne Abzug.

        • 0 z 8 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Raufsetzen und reiten

        Der BULB ist einer meiner lieblings Buttplugs. Leider kann man den Buttplug nicht länger tragen, da der Fuß bei Bewegung mit hinein rutscht. Er ist aber auch eher zum Reiten gedacht.

        • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Not for the faint-hearted

        It's huge! Not a toy for beginners.
        Don't think that you can just buy one and get it all in straight away; it takes some work!
        Feels amazingly full and stretched when it's in though! Nice and squishy to touch as well.
        Leaves me stretched out for a while afterwards.

        • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Amazing

        Brilliant speedy delivery from MEO as always. Packaging is very simple but fine. I wanted something bigger than my dildo I enjoy play with. This was perfect step up. This does require warming you up with smaller plugs to start with! But with plenty of lube, I like to alternate with a large dildo and work the plug in! The orgasmic feeling you get when the plug pops in my butt is amazing, and makes me cum in no time at all! I have had this for about a year and gets a good bit of use and is still going strong!

        • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Crackstuffers The Bulb - butt plug Najlepšie na extrémne natiahnutie análneho otvoru

        Crackstuffers The Bulb - butt plug Najlepšie na extrémne natiahnutie análneho otvoru

        Crackstuffers predstavuje Crackstuffers The Bulb - butt plug pre všetkých, ktorí chcú preskúmať svoje análne hranice! Butt plug Je ideálny pre všetkých, ktorí chcú zažiť extrémnejšie a intenzívnejšie análny strečing ako kedykoľvek predtým. S Crackstuffers The Bulb posúva análny tréning na ďalšiu úroveň - pre absolútne jedinečný zážitok!

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: