Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Crackstuffers

Newsletter

Crackstuffers Suppository - Análny kolík na extrémne natiahnutie análneho otvoru

S Crackstuffers Suppository Sú skutočnou výzvou, ktorú by ste si nemali nechať ujsť! Análne kvarteto Crackstuffers vám ponúka jedinečnú príležitosť vybrať si medzi štyrmi prvotriednymi análnymi kolíkmi, ktoré boli vyvinuté na jasne viditeľné rozťahovanie análu.

Viac informácií

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Crackstuffers Suppository - Konečná výzva pre extrémne natiahnutie análneho otvoru

    S Crackstuffers Suppository Vás čaká skutočná výzva, ktorú by ste si nemali nechať ujsť! Análne kvarteto Crackstuffers vám ponúka jedinečnú príležitosť vybrať si medzi štyrmi prvotriednymi análnymi kolíkovými kolíkmi, ktoré boli vyvinuté na jasne viditeľné rozťahovanie análneho otvoru. Každá zo štyroch veľkostí sľubuje maximálny análny pôžitok a pôsobivé výsledky pri análnom naťahovaní. Na stránke Crackstuffers Suppository Análnych kolíkov sú ideálne pre každého, kto chce rozšíriť svoju zbierku o najlepšie análne kolíky bez toho, aby musel robiť kompromisy.

    Dokonale tvarované kolíky na maximálne rozťahovanie análneho otvoru

    Stránka Crackstuffers Suppository butt plug je ručne vyrobený a ponúka jedinečnú kombináciu dizajnu a funkčnosti. Je navrhnutý na jednoduché zavádzanie do análu, zatiaľ čo dlhý driek análneho kolíka pomaly vchádza do tela pre maximálne rozťahovanie análu. Butt plug Crackstuffers sa už etabloval ako obľúbený v našej kolekcii erotických pomôcok a je dokonalým doplnkom pre každého, kto hľadá extrémne rozťahovanie análneho otvoru.

    Vyberte si správnu veľkosť - Pre 4 úrovne rozťahovania análneho otvoru:

    Crackstuffers Suppository Sú k dispozícii v štyroch rôznych veľkostiach, z ktorých každá svojím spôsobom poskytuje pôsobivé natiahnutie análneho otvoru. Či už ste začiatočník, alebo profesionál, pre každú potrebu sa nájde vhodná veľkosť:

    • Malé: dĺžka 21 cm, priemer 5,5 cm
    • Stredná: dĺžka 26 cm, priemer 6,5 cm
    • Veľký: dĺžka 31 cm, priemer 8,5 cm
    • Extra veľký: dĺžka 34 cm, priemer 9,5 cm


    Každá veľkosť Crackstuffers Suppository Ponúka výnimočnú rozťažnosť, ktorá je výzvou aj pre tých najskúsenejších používateľov a prináša pôsobivé výsledky.

    Dokonalý sklz pre bezkonkurenčné potešenie:

    Ďalšia výhoda Crackstuffers Suppository je všestrannosť pri výbere lubrikantu. Na stránke Crackstuffers Suppository je kompatibilný s lubrikantmi na báze vody aj silikónu. Mastné lubrikanty, ako napríklad Crisco alebo iné známe lubrikanty, sú ideálne aj pre tieto výnimočné análne kolíky a dildá od Crackstuffers. Odporúčame najmä hybridný lubrikant Glory Hole s panthenolom a laureth-9, ktorý v sebe spája vynikajúcu lubrikačnú schopnosť a starostlivosť.

    Ďalšie informácie:

    • Crackstuffers Suppository - Viac informácií o análnom kolíku
    • Vysokokvalitný výrobok zo série MEO™ Crackstuffers
    • Materiál: vinyl, neobsahuje ftaláty, ľahko sa udržiava a je šetrný k pokožke
    • Erotické hračky Crackstuffers sú vyrobené z vysokokvalitného vinylu, ktorý sa dobre drží v ruke a výborne spolupracuje so všetkými lubrikantmi.
    • Dildo alebo análny kolík od Crackstuffers x MEO znamená análne erotické hračky najvyššej kvality.
    • Vibrátory a análny kolík Crackstuffers sú vyrobené z materiálov šetrných k pokožke, ktoré sa ľahko udržiavajú a sú dokonale kompatibilné s lubrikantmi na báze vody a silikónu, ako aj s hybridnými lubrikantmi, ako je napríklad GloryHole od MEO.
    • Čistenie: VERYCLEAN Odporúčame používať teplú vodu a čistiaci prostriedok na hračky.
    • Sprej Extremeo ešte viac uľahčuje zavádzanie. Sling V kombinácii s vankúšikom ASS UP alebo Fuck&Play , sa dildá Crackstuffers dajú zavádzať obzvlášť pohodlne a mimoriadne hlboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, ktorá sa špecializuje na výrobu dild a iných análnych erotických pomôcok a je známa najmä svojimi veľkými, extra veľkými a nezvyčajne tvarovanými dildami. Tieto dildá boli špeciálne vyvinuté pre pokročilých používateľov a milovníkov intenzívnej análnej stimulácie. Spoločnosť Crackstuffers je najznámejšia svojimi veľkými dildami, ktoré sú často väčšie ako väčšina bežných dild na trhu, čo umožňuje extrémne a intenzívne zážitky. Crackstuffers ponúka rôzne jedinečné dizajny, často špeciálne vyvinuté na análnu stimuláciu, vrátane dild s veľmi výraznými hlavicami, úzkymi hriadeľmi a širokými základňami, ktoré umožňujú rôzne pocity. Crackstuffers používa vysokokvalitné, pre telo bezpečné materiály, pričom vibrátory sú zvyčajne vyrobené z pevného PVC bez ftalátov, ktoré je odolné a ľahko sa čistí. Značka je úzko spätá s komunitou LGBTQ+ a je mimoriadne obľúbená na gay scéne. Výrobky Crackstuffers sú prispôsobené potrebám tejto komunity a ponúkajú širokú škálu dild, ktoré sú vhodné pre jednotlivcov aj páry. Všetky výrobky Crackstuffers sa vyrábajú v Spojenom kráľovstve, čo zaručuje vysokú kvalitu a prísne kontroly počas výrobného procesu. Okrem klasických dild obsahuje sortiment značky aj ďalšie hračky na análny sex, ako sú napríklad análne kolíky, stimulátory prostaty a špeciálne výrobky pre fistingovú komunitu. Crackstuffers sa preslávila svojimi špeciálnymi, často extrémnymi výrobkami a je značkou, ktorú si vyberajú všetci, ktorí hľadajú nevšedné a intenzívne análne zážitky.
    • Spoločnosť MEO je hrdá na to, že môže ponúknuť celý sortiment výrobkov Crackstuffers. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam, prvotriednemu zákazníckemu servisu a rýchlej a diskrétnej preprave vám zaručujeme, že svoje veľké vibrátory Crackstuffers dostanete rýchlo a spoľahlivo. V MEO nájdete tie najlepšie výrobky na mimoriadne a intenzívne zážitky - vždy s bezpečnosťou a kvalitou, ktorú si zaslúžite.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Ottimo

    Ho preso una taglia M, col senno di poi avrei preso una L perché non è troppo grande. Ottimo toy, ottimo materiale e la forma è veramente accattivante e facile da gestire. Consiglio uso di lubrificante. Enjoy b side!

      Hodnotenie 

      Fantastic plug

      A fantastic plug, well in place so it wants to stay there forever ... Requires a little practice to get it in place but once there it is as molding;)

        Hodnotenie 

        Du bonheur en douceur (médium)

        J'ai commencé par le small et il est vite devenu mon jouet de préliminaire. Ensuite je suis passé à la taille supérieure et certainement mon jouet préféré. Même si ce n'est qu'une taille médium, il me rempli bien et passe tout en douceur.

        Je regrette juste qu'il n'y ai pas une taille entre me médium et le large, car passer de 65mm à 85mm mon fion n'est pas encore prêt.

        • 1 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Geiles Feeling

        So aufgedehnt zu werden ist ein total geiles Feeling. Das Material ist TOP !!!!

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Der große ist mir viel zu groß

        Der große ist mir viel zu groß - ich bezweifle das den überhaupt jemand reinkriegt.

        • 0 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Der macht was her

        Endlich ein Buttplug, der auch was her macht und dazu noch Fun bereitet. Der Suppository ist leicht zu reinigen und riecht neutral. Endlich mal eine vernünftige Größenauswahl!

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Great feeling

        If you've never used a plug before then you won't be buying this one for your first. Unless you are very determined or very brave. Doesn't actually look that big at first, but you will soon find out that it's bigger than you think. I would advise warming up with something smaller first before slipping this bad boy in. Being tapered, you can comfortably go at your own pace. The feeling you get just before, and then when you get over the bulge and swallow it up is amazing. It's physically wonderful and psychologically very exciting. Anal play is very addictive and it's tempting to go larger and more extreme, though I'm sure this will suffice for most people. This plug is very smooth, firm but not rigid. It's actually a good balance of the two. I really like it.

        • 7 z 7 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Crackstuffers Suppository - Análny kolík na extrémne natiahnutie análneho otvoru

        Crackstuffers Suppository - Análny kolík na extrémne natiahnutie análneho otvoru

        S Crackstuffers Suppository Sú skutočnou výzvou, ktorú by ste si nemali nechať ujsť! Análne kvarteto Crackstuffers vám ponúka jedinečnú príležitosť vybrať si medzi štyrmi prvotriednymi análnymi kolíkmi, ktoré boli vyvinuté na jasne viditeľné rozťahovanie análu.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: