Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Crackstuffers

Newsletter

Crackstuffers Curved Depth Trainer - Veľmi dlhý análny kolík na hlbokú análnu stimuláciu

Stránka Crackstuffers Curved Depth Trainer je absolútnou senzáciou a predstavuje revolúciu v análnom tréningu! V porovnaní s bežným Crackstuffers Depth Trainer análnemu strečingu je táto verzia vybavená jemnými vlnami, ktoré poskytujú dodatočnú stimuláciu.

Viac informácií

149,99 €


-20,00 €

129,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Crackstuffers Curved Depth Trainer - Veľmi dlhý análny kolík na hlbokú análnu stimuláciu

    Stránka Crackstuffers Curved Depth Trainer je absolútnym zážitkom a predstavuje revolúciu v análnom tréningu! V porovnaní s bežným Crackstuffers Depth Trainer análnemu kolíku je táto verzia vybavená jemnými vlnkami, ktoré poskytujú dodatočnú stimuláciu pri análnom naťahovaní. Na stránke Crackstuffers Curved Depth Trainer bol vyvinutý tak, aby umožnil pomalé a obzvlášť hlboké rozťahovanie análneho otvoru - až po možnosť umiestnenia extrémnych dild alebo dokonca celej ruky!

    Pomalé rozťahovanie análneho otvoru pre maximálnu stimuláciu hlboko v tele:

    Crackstuffers Curved Depth Trainer je ideálny pre každého, kto chce posunúť análnu stimuláciu na vyššiu úroveň. S týmto výrobkom od Crackstuffers si môžete análny otvor rozťahovať vlastným tempom bez toho, aby ste museli vložiť celé dildo naraz (ideálne je budovať tréning v priebehu niekoľkých mesiacov). Keď budete pripravení a budete chcieť viac, jednoducho prejdite na ďalšiu veľkosť dilda Crackstuffers Curved Depth Trainerhladký, pružný materiál Crackstuffers Curved Depth Trainer zaručuje, že ľahko vkĺzne do análu, najmä keď sa veľa Glory Hole Sa používa lubrikant.

    Vyvinuté odborníkmi - ideálne na extrémne hlboké skúmanie:

    Crackstuffers Curved Depth Trainer bol vyvinutý špecialistami a je to dokonalá sexuálna hračka na skúmanie análnych hĺbok. Zatiaľ čo mnohé análne kolíky a vibrátory pomáhajú roztiahnuť análny otvor, tento úžasný výrobok od spoločnosti Crackstuffers trénuje hĺbky tela. Konštrukcia v tvare vlny poskytuje absolútne intenzívnu stimuláciu, zatiaľ čo koniec vibrátora v tvare rukoväte zaisťuje bezpečnú manipuláciu. Stránka Crackstuffers Curved Depth Trainer dokonale padne do ruky a poskytuje vám plnú kontrolu nad tým, ako hlboko do vás môže vibrátor preniknúť Crackstuffers Curved Depth Trainer môže do vás preniknúť.

    Rozmery Crackstuffer Curved Depth Trainer:

    Crackstuffers Curved Depth Trainer má dĺžku približne 55 cm a je k dispozícii v piatich rôznych priemeroch, aby vyhovoval individuálnym preferenciám a tréningovým úrovniam:

    • Priemer 4 cm
    • Priemer 5 cm
    • Priemer 6 cm
    • Priemer 7 cm
    • Priemer 8 cm


    Bez ohľadu na to, akú veľkosť si vyberiete Crackstuffers Curved Depth Trainer vám ponúka hlbokú a intenzívnu análnu stimuláciu, ktorá je dokonale prispôsobená vašim potrebám.

    Dokonalá lubrikácia pre bezkonkurenčné potešenie:

    Ďalšou výhodou Crackstuffers Curved Depth Trainer je všestrannosť pri výbere lubrikantu. Na stránke nájdete Crackstuffers Curved Depth Trainer je kompatibilný s lubrikantmi na báze vody aj silikónu. Mastné lubrikanty, ako napríklad Crisco alebo iné známe lubrikanty, sú ideálne aj pre tieto výnimočné análne kolíky a dildá od Crackstuffers. Odporúčame najmä hybridný lubrikant Glory Hole s panthenolom a laureth-9, ktorý v sebe spája vynikajúcu lubrikačnú schopnosť a starostlivosť.

    Ďalšie informácie:

    • Crackstuffers Curved Depth Trainer - veľmi dlhý análny kolík
    • Vysokokvalitný výrobok zo série MEO™ Crackstuffers
    • Materiál: vinyl, neobsahuje ftaláty, ľahko sa udržiava a je šetrný k pokožke
    • Erotické hračky Crackstuffers sú vyrobené z vysokokvalitného vinylu, ktorý sa dobre drží v ruke a výborne spolupracuje so všetkými lubrikantmi.
    • Dildo alebo análny kolík od Crackstuffers x MEO znamená análne erotické hračky najvyššej kvality.
    • Vibrátory a análny kolík Crackstuffers sú vyrobené z materiálov šetrných k pokožke, ktoré sa ľahko udržiavajú a sú dokonale kompatibilné s lubrikantmi na báze vody a silikónu, ako aj s hybridnými lubrikantmi, ako je napríklad GloryHole od MEO.
    • Čistenie: VERYCLEAN Odporúčame používať teplú vodu a čistiaci prostriedok na hračky.
    • Sprej Extremeo ešte viac uľahčuje zavádzanie. Sling V kombinácii s vankúšikom ASS UP alebo Fuck&Play , sa dildá Crackstuffers dajú zavádzať obzvlášť pohodlne a mimoriadne hlboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, ktorá sa špecializuje na výrobu dild a iných análnych erotických pomôcok a je známa najmä svojimi veľkými, extra veľkými a nezvyčajne tvarovanými dildami. Tieto dildá boli špeciálne vyvinuté pre pokročilých používateľov a milovníkov intenzívnej análnej stimulácie. Spoločnosť Crackstuffers je najznámejšia svojimi veľkými dildami, ktoré sú často väčšie ako väčšina bežných dild na trhu, čo umožňuje extrémne a intenzívne zážitky. Crackstuffers ponúka rôzne jedinečné dizajny, často špeciálne vytvorené na análnu stimuláciu, vrátane dild s veľmi výraznými hlavicami, úzkymi hriadeľmi a širokými základňami, ktoré umožňujú rôzne pocity. Crackstuffers používa vysokokvalitné, pre telo bezpečné materiály, pričom vibrátory sú zvyčajne vyrobené z pevného PVC bez ftalátov, ktoré je odolné a ľahko sa čistí. Značka je úzko spätá s komunitou LGBTQ+ a je mimoriadne obľúbená na gay scéne. Výrobky Crackstuffers sú prispôsobené potrebám tejto komunity a ponúkajú širokú škálu dild, ktoré sú vhodné pre jednotlivcov aj páry. Všetky výrobky Crackstuffers sa vyrábajú v Spojenom kráľovstve, čo zaručuje vysokú kvalitu a prísne kontroly počas výrobného procesu. Okrem klasických dild obsahuje sortiment značky aj ďalšie hračky na análny sex, ako sú napríklad análne kolíky, stimulátory prostaty a špeciálne výrobky pre fistingovú komunitu. Crackstuffers sa preslávila svojimi špeciálnymi, často extrémnymi výrobkami a je značkou, ktorú si vyberajú všetci, ktorí hľadajú nevšedné a intenzívne análne zážitky.
    • Spoločnosť MEO je hrdá na to, že môže ponúknuť celý sortiment výrobkov Crackstuffers. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam, prvotriednemu zákazníckemu servisu a rýchlej a diskrétnej preprave vám zaručujeme, že svoje veľké vibrátory Crackstuffers dostanete rýchlo a spoľahlivo. V MEO nájdete tie najlepšie výrobky na mimoriadne a intenzívne zážitky - vždy s bezpečnosťou a kvalitou, ktorú si zaslúžite.

     

    Crackstuffers Dildos

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    7cm is already pretty stiff

    While the shape feels incredible at the entry, 7cm diameter results in quite a stiff toy. While this does help with insertion, it unfortunately cannot bend sufficiently to really enter deep. Also, there were some surface defects on mine. Great idea slightly disappointing

      Hodnotenie 

      Top

      Mon assortiment de jouets favori. Ils valent leur prix.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Designed to slowly stretch you deeper over time

      Designed to slowly stretch you deeper over time, eventually being able to take larger toys or a whole arm. Stretch at your own pace, you don’t need to insert all of it at one, best to play over a few months. When you’re ready and wanting more, get the next size up. Use plenty of lube; they are smooth so that they slide in easily.

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Crackstuffers Curved Depth Trainer - Veľmi dlhý análny kolík na hlbokú análnu stimuláciu

      Crackstuffers Curved Depth Trainer - Veľmi dlhý análny kolík na hlbokú análnu stimuláciu

      Stránka Crackstuffers Curved Depth Trainer je absolútnou senzáciou a predstavuje revolúciu v análnom tréningu! V porovnaní s bežným Crackstuffers Depth Trainer análnemu strečingu je táto verzia vybavená jemnými vlnami, ktoré poskytujú dodatočnú stimuláciu.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: