Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Crackstuffers

Newsletter

Crackstuffers Bobbin - Dlhý análny kolík na intenzívnu stimuláciu

Stránka Crackstuffers Bobbinbutt plug je dlhý so zárukou spokojnosti a je jedným z najobľúbenejších análnych kolíkov v kolekcii Crackstuffers. Naši zákazníci si ho obľúbiliCrackstuffers Bobbin kvôli jeho optimálnemu tvaru, ktorý je ideálny na stimuláciu análneho otvoru a bodu P.

Viac informácií

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Stránka Crackstuffers Bobbinbutt plug je dlhý so zárukou spokojnosti a je jedným z najobľúbenejších análnych kolíkov v kolekcii Crackstuffers. Naši zákazníci si ho obľúbiliCrackstuffers Bobbin kvôli jeho optimálnemu tvaru, ktorý je ideálny na stimuláciu análneho otvoru a bodu P. Každý okamih s análnym kolíkom Crackstuffers je potešením, či už je zasunutý do análneho otvoru, alebo vytiahnutý.

    Dokonalá stimulácia pri každom použití:

    Crackstuffers Bobbin bol vyvinutý na maximálnu stimuláciu pri každom použití. Starostlivo premyslený tvar umožňuje intenzívne rozťahovanie análneho otvoru a stimuláciu konečníka, zatiaľ čo Crackstuffers Bobbin zároveň presne zasahuje bod P. Táto kombinácia z neho robí nepostrádateľný análny kolík pre každého, kto hľadá intenzívne a uspokojujúce zážitky.

    Stabilná základňa na používanie bez použitia rúk:

    Ďalším dôvodom, prečo je Crackstuffers Bobbin je u našich zákazníkov taký obľúbený, je jeho stabilná základňa, ktorá umožňuje používanie bez použitia rúk. Butt plug Vďaka tomu je Crackstuffers ešte univerzálnejší a výrazne zvyšuje faktor zábavy. Či už sám, alebo s partneromCrackstuffers Bobbin vždy ponúka pôsobivý výkon.

    Veľkosti Crackstuffer Bobbin:

    Crackstuffers Bobbin je k dispozícii v troch rôznych veľkostiach pre rôzne potreby a preferencie:

    • Malé: dĺžka 38 cm, priemer 4 cm
    • Stredná: dĺžka 30 cm, priemer 5 cm
    • Veľká: dĺžka 36 cm, priemer 6,5 cm


    Vďaka týmto trom veľkostiam nezostane žiadne želanie nesplnené a každý si môže Crackstuffers Bobbin vybrať si veľkosť, ktorá najlepšie vyhovuje jeho individuálnym preferenciám.

    Prečo naši zákazníci milujú Crackstuffers Bobbin lásku:

    Naši zákazníci oceňujú Crackstuffers Bobbin predovšetkým kvôli dokonalej kombinácii veľkosti, tvaru a funkčnosti. Kolík Crackstuffers je ideálny pre tých, ktorí hľadajú intenzívne rozťahovanie análneho otvoru a cielenú stimuláciu, zatiaľ čo robustná základňa umožňuje používať kolík bez použitia rúk Crackstuffers Bobbin na používanie bez použitia rúk. Vďaka týmto vlastnostiam je Crackstuffers Bobbin nepostrádateľnou súčasťou každej zbierky análnych hračiek.

    Na stránke Crackstuffers Bobbin možno používať so všetkými bežnými lubrikantmi:

    Ďalšou výhodou Crackstuffers Bobbin je všestrannosť pri výbere lubrikantu. Na stránke Crackstuffers Bobbin je kompatibilný s mazivami na báze vody aj silikónu. Mastné lubrikanty, ako je Crisco alebo iné známe lubrikanty, sú ideálne aj pre tieto výnimočné análne kolíky a vibrátory od Crackstuffers. Odporúčame najmä hybridný lubrikant Glory Hole s panthenolom a laureth-9, ktorý v sebe spája vynikajúcu lubrikačnú schopnosť a starostlivosť.

    Ďalšie informácie:

    • Crackstuffers Bobbin - Dlhý análny kolík
    • Vysokokvalitný výrobok zo série MEO™ Crackstuffers
    • Materiál: vinyl, neobsahuje ftaláty, ľahko sa udržiava a je šetrný k pokožke
    • Erotické hračky Crackstuffers sú vyrobené z vysokokvalitného vinylu, ktorý sa dobre drží v ruke a výborne spolupracuje so všetkými lubrikantmi.
    • Dildo alebo análny kolík od Crackstuffers x MEO znamená análne erotické hračky najvyššej kvality.
    • Vibrátory a análny kolík Crackstuffers sú vyrobené z materiálov šetrných k pokožke, ktoré sa ľahko udržiavajú a sú dokonale kompatibilné s lubrikantmi na báze vody a silikónu, ako aj s hybridnými lubrikantmi, ako je napríklad GloryHole od MEO.
    • Čistenie: VERYCLEAN Odporúčame používať teplú vodu a čistiaci prostriedok na hračky.
    • Sprej Extremeo ešte viac uľahčuje zavádzanie. Sling V kombinácii s vankúšikom ASS UP alebo Fuck&Play , sa dildá Crackstuffers dajú zavádzať obzvlášť pohodlne a mimoriadne hlboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, ktorá sa špecializuje na výrobu dild a iných análnych erotických pomôcok a je známa najmä svojimi veľkými, extra veľkými a nezvyčajne tvarovanými dildami. Tieto dildá boli špeciálne vyvinuté pre pokročilých používateľov a milovníkov intenzívnej análnej stimulácie. Spoločnosť Crackstuffers je najznámejšia svojimi veľkými dildami, ktoré sú často väčšie ako väčšina bežných dild na trhu, čo umožňuje extrémne a intenzívne zážitky. Crackstuffers ponúka rôzne jedinečné dizajny, často špeciálne vytvorené na análnu stimuláciu, vrátane dild s veľmi výraznými hlavicami, úzkymi hriadeľmi a širokými základňami, ktoré umožňujú rôzne pocity. Crackstuffers používa vysokokvalitné, pre telo bezpečné materiály, pričom vibrátory sú zvyčajne vyrobené z pevného PVC bez ftalátov, ktoré je odolné a ľahko sa čistí. Značka je úzko spätá s komunitou LGBTQ+ a je mimoriadne obľúbená na gay scéne. Výrobky Crackstuffers sú prispôsobené potrebám tejto komunity a ponúkajú širokú škálu dild, ktoré sú vhodné pre jednotlivcov aj páry. Všetky výrobky Crackstuffers sa vyrábajú v Spojenom kráľovstve, čo zaručuje vysokú kvalitu a prísne kontroly počas výrobného procesu. Okrem klasických dild obsahuje sortiment značky aj ďalšie hračky na análny sex, ako sú napríklad análne kolíky, stimulátory prostaty a špeciálne výrobky pre fistingovú komunitu. Crackstuffers sa preslávila svojimi špeciálnymi, často extrémnymi výrobkami a je značkou, ktorú si vyberajú všetci, ktorí hľadajú nevšedné a intenzívne análne zážitky.
    • Spoločnosť MEO je hrdá na to, že môže ponúknuť celý sortiment výrobkov Crackstuffers. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam, prvotriednemu zákazníckemu servisu a rýchlej a diskrétnej preprave vám zaručujeme, že svoje veľké vibrátory Crackstuffers dostanete rýchlo a spoľahlivo. V MEO nájdete tie najlepšie výrobky na mimoriadne a intenzívne zážitky - vždy s bezpečnosťou a kvalitou, ktorú si zaslúžite.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Bella esperienza

    Bella esperienza, toy di taglia perfetta si sente ed è molto piacevole

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Nice feeling when going in and out...

    The Bobbin has nice gentle bumps to tease as each bump slides through, gentle enough not to make you jump, but a nice feeling when going in and out.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Crackstuffers Bobbin - Dlhý análny kolík na intenzívnu stimuláciu

    Crackstuffers Bobbin - Dlhý análny kolík na intenzívnu stimuláciu

    Stránka Crackstuffers Bobbinbutt plug je dlhý so zárukou spokojnosti a je jedným z najobľúbenejších análnych kolíkov v kolekcii Crackstuffers. Naši zákazníci si ho obľúbiliCrackstuffers Bobbin kvôli jeho optimálnemu tvaru, ktorý je ideálny na stimuláciu análneho otvoru a bodu P.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: