Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Crackstuffers

Newsletter

Crackstuffers Balls Deep - Dokonalá kombinácia dilda a análnych korálok

Stránka Crackstuffers Balls Deep je ideálnou kombináciou dilda a análnych guličiek, ktorá je ideálna pre každého, kto hľadá intenzívne análne zážitky. Jedinečný tvar Crackstuffers Balls Deep poskytuje mimoriadnu stimuláciu, ktorá dokáže mnohonásobne zintenzívniť každý orgazmus.

Viac informácií

1503/00

139,99 €


-40,00 €

99,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Stránka Crackstuffers Balls Deep je ideálnou kombináciou dilda a análnych guličiek, ktorá je ideálna pre každého, kto hľadá intenzívne análne zážitky. Jedinečný tvar Crackstuffers Balls Deep poskytuje výnimočnú stimuláciu, ktorá dokáže mnohonásobne zintenzívniť akýkoľvek orgazmus. S extrémnou dĺžkou 51 cm a priemerom 6 cm ponúka toto dildo Crackstuffers bezkonkurenčný pocit plnosti a rozťahovania, čím poskytuje maximálnu stimuláciu pri každom zasunutí a vybratí análneho otvoru.

    Intenzívne análne dobrodružstvo pri každom zasunutí a vybratí:

    Crackstuffers Balls Deep je navrhnutý tak, aby každá guľôčka počas zasúvania jemne vkĺzla do konečníka a potom poskytla veľmi intenzívny pocit pri vyťahovaní z konečníka. Guľôčky majú mierne hruškovitý tvar a sú zúžené pre lepšie zavedenie do konečníka, čo uľahčuje prienik a zintenzívňuje pocit pri vyťahovaní z konečníka. Tento jedinečný tvar Crackstuffers Balls Deep poskytuje výnimočnú stimuláciu, ktorá dokáže mnohonásobne zintenzívniť každý orgazmus.

    Dokonalý dizajn pre maximálne potešenie:

    Vložte guľôčku po guľôčke Crackstuffers Balls Deep zavádzanie a potom pomalé vyťahovanie vytvára bezkonkurenčný pocit análnej stimulácie. Toto dildo Crackstuffers je ideálne pre každého, kto hľadá dokonalé análne vzrušenie. A ak to máte radi mimoriadne intenzívne, môžete po štyroch hrubých guľôčkach vložiť vibrátor alebo penis, aby bol zážitok dokonalý.

    Rozmery Crackstuffer Balls Deep:

    • Dĺžka: 51 cm
    • Priemer: 6 cm


    Vďaka týmto rozmerom je Crackstuffers Balls Deep jedno z najdlhších a najlepších guľôčkových dild na trhu, ideálne pre skúsených používateľov, ktorí hľadajú extrémnu análnu stimuláciu.

    Prečo zákazníci milujú Crackstuffers Balls Deep lásku:

    Naši zákazníci milujú Crackstuffers Balls Deep kvôli jeho jedinečnej kombinácii dilda a análnych guličiek. Guľôčky v tvare hrušky uľahčujú zavádzanie a poskytujú intenzívny pocit pri vyťahovaní, zatiaľ čo dĺžka a priemer dilda Crackstuffer poskytujú pocit maximálnej plnosti. Vďaka týmto vlastnostiam Crackstuffers Balls Deep nepostrádateľnú hračku pre každého, kto hľadá extrémne análne zážitky.

    Kompatibilný so všetkými bežnými lubrikantmi od MEO:

    Crackstuffers Balls Deep je vysokokvalitný výrobok zo série Crackstuffers x MEO™ a je vyrobený z odolného materiálu šetrného k pokožke. Je kompatibilný so všetkými typmi lubrikantov vrátane lubrikantov na báze vody, silikónu a hybridných lubrikantov, ako je GloryHole od MEO. VERYCLEAN Na čistenie sa odporúča teplá voda a čistič hračiek. Sprej Extremeo ešte viac uľahčuje zavádzanie a zabezpečuje ešte intenzívnejší zážitok.

    Ďalšie informácie:

    • Crackstuffers Balls Deep
    • Vysokokvalitný výrobok zo série MEO™ Crackstuffers
    • Materiál: Vinyl, neobsahuje ftaláty, ľahko sa udržiava a je šetrný k pokožke
    • Erotické hračky Crackstuffers sú vyrobené z vysokokvalitného vinylu, ktorý sa dobre drží v ruke a výborne spolupracuje so všetkými lubrikantmi.
    • Dildo alebo análny kolík od Crackstuffers x MEO znamená análne erotické hračky najvyššej kvality.
    • Vibrátory a análny kolík Crackstuffers sú vyrobené z materiálov šetrných k pokožke, ktoré sa ľahko udržiavajú a sú dokonale kompatibilné s lubrikantmi na báze vody a silikónu, ako aj s hybridnými lubrikantmi, ako je napríklad GloryHole od MEO.
    • Čistenie: VERYCLEAN Odporúčame používať teplú vodu a čistiaci prostriedok na hračky.
    • Sprej Extremeo ešte viac uľahčuje zavádzanie. Sling V kombinácii s vankúšikom ASS UP alebo Fuck&Play , sa dildá Crackstuffers dajú zavádzať obzvlášť pohodlne a mimoriadne hlboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, ktorá sa špecializuje na výrobu dild a iných análnych erotických pomôcok a je známa najmä svojimi veľkými, extra veľkými a nezvyčajne tvarovanými dildami. Tieto dildá boli špeciálne vyvinuté pre pokročilých používateľov a milovníkov intenzívnej análnej stimulácie. Spoločnosť Crackstuffers je najznámejšia svojimi veľkými dildami, ktoré sú často väčšie ako väčšina bežných dild na trhu, čo umožňuje extrémne a intenzívne zážitky. Crackstuffers ponúka rôzne jedinečné dizajny, často špeciálne vytvorené na análnu stimuláciu, vrátane dild s veľmi výraznými hlavicami, úzkymi hriadeľmi a širokými základňami, ktoré umožňujú rôzne pocity. Crackstuffers používa vysokokvalitné, pre telo bezpečné materiály, pričom vibrátory sú zvyčajne vyrobené z pevného PVC bez ftalátov, ktoré je odolné a ľahko sa čistí. Značka je úzko spätá s komunitou LGBTQ+ a je mimoriadne obľúbená na gay scéne. Výrobky Crackstuffers sú prispôsobené potrebám tejto komunity a ponúkajú širokú škálu dild, ktoré sú vhodné pre jednotlivcov aj páry. Všetky výrobky Crackstuffers sa vyrábajú v Spojenom kráľovstve, čo zaručuje vysokú kvalitu a prísne kontroly počas výrobného procesu. Okrem klasických dild obsahuje sortiment značky aj ďalšie hračky na análny sex, ako sú napríklad análne kolíky, stimulátory prostaty a špeciálne výrobky pre fistingovú komunitu. Crackstuffers sa preslávila svojimi špeciálnymi, často extrémnymi výrobkami a je značkou, ktorú si vyberá každý, kto hľadá nevšedné a intenzívne análne zážitky.
    • Spoločnosť MEO je hrdá na to, že môže ponúknuť celý sortiment výrobkov Crackstuffers. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam, prvotriednemu zákazníckemu servisu a rýchlej a diskrétnej preprave vám zaručujeme, že svoje veľké vibrátory Crackstuffers dostanete rýchlo a spoľahlivo. V MEO nájdete tie najlepšie výrobky na mimoriadne a intenzívne zážitky - vždy s bezpečnosťou a kvalitou, ktorú si zaslúžite.

     

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Absolut geil

    Absolut geil, fantastisches Toy. Tolle Größen!!!!!!

      Hodnotenie 

      Take them all, then maybe a cock too

      See how many balls you can take, then pull it out! Go for the gape... The balls taper slightly for easy entry, but more of a bump on exit for teasing. Take them all, then maybe a cock too, fill yourself up.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Crackstuffers Balls Deep - Dokonalá kombinácia dilda a análnych korálok

        Crackstuffers Balls Deep - Dokonalá kombinácia dilda a análnych korálok

        Stránka Crackstuffers Balls Deep je ideálnou kombináciou dilda a análnych guličiek, ktorá je ideálna pre každého, kto hľadá intenzívne análne zážitky. Jedinečný tvar Crackstuffers Balls Deep poskytuje mimoriadnu stimuláciu, ktorá dokáže mnohonásobne zintenzívniť každý orgazmus.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: