Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Crackstuffers

Newsletter

Crackstuffers Double Butt - butt plug Modrá, ktorú všetci milujú

Stránka Crackstuffers Double Buttbutt plug je guľôčkový, ktorý poskytuje maximálne potešenie pri každom zasunutí a vytiahnutí z konečníka. Vďaka štyrom rôznym veľkostiam spĺňaCrackstuffers Double Butt spĺňa všetky análne fantázie a ponúka niečo pre každého, či už začiatočníka alebo pokročilého.

Viac informácií

79,99 €


-20,00 €

59,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Crackstuffers Double Butt - butt plug Modrá, ktorú všetci milujú!

    Na Crackstuffers Double Buttbutt plug má tvar guľôčky, ktorá poskytuje maximálne potešenie pri každom zasunutí a vytiahnutí z konečníka. Vďaka svojim štyrom rôznym veľkostiam spĺňaCrackstuffers Double Butt spĺňa všetky análne fantázie a ponúka niečo pre každého, či už začiatočníka alebo pokročilého. Butt plug Tento Crackstuffers môže byť návykový - keď vyskúšate jednu z menších veľkostí, čoskoro budete túžiť po ďalších, a to až po verziu XL s pôsobivým priemerom 8 cm.

    Intenzívna stimulácia pri každom použití:

    Crackstuffers Double Butt poskytuje plnú, uspokojivú stimuláciu pri každom zasunutí a vybratí. Sférická štruktúra tohto dilda Crackstuffer bola navrhnutá tak, aby optimálne stimulovala análny otvor a vytvárala intenzívny pocit rozťahovania análneho otvoru. Či už používate Crackstuffers Double Buttbutt plug samostatne alebo s partnerom, toto vás bude vzrušovať znova a znova.

    Rôzne veľkosti pre všetky potreby:

    Crackstuffers Double Butt je k dispozícii v štyroch rôznych veľkostiach, aby si každý mohol nájsť ideálnu veľkosť pre svoje potreby:

    • Malé: dĺžka 18 cm, priemer 5,5 cm
    • Stredná: dĺžka 20 cm, priemer 6 cm
    • Veľká: dĺžka 23 cm, priemer 7 cm
    • Veľká X: dĺžka 25 cm, priemer 8 cm


    Vďaka týmto rozmerom Crackstuffers Double Butt univerzálny análny kolík, ktorý sa dokonale prispôsobí rôznym túžbam a poskytuje intenzívnu análnu stimuláciu v akejkoľvek veľkosti.

    Prečo naši zákazníci milujú Crackstuffers Double Butt láska:

    Naši zákazníci milujú Crackstuffers Double Butt kvôli jeho všestrannosti a intenzívnej stimulácii, ktorú poskytuje. Sférická štruktúra poskytuje neuveriteľný pocit úplného análneho vyplnenia, zatiaľ čo rôzne veľkosti zaručujú, že každý muž a každá žena si nájde ten správny druh stimulácie. Na stránke Crackstuffers Double Buttbutt plug je ideálny pre každého, kto hľadá intenzívny a mimoriadne uspokojivý análny zážitok.

    Kompatibilný so všetkými bežnými lubrikantmi od MEO:

    Crackstuffers Double Butt je vysokokvalitný výrobok zo série Crackstuffers x MEO™ a je vyrobený z odolného materiálu šetrného k pokožke. Je kompatibilný so všetkými typmi lubrikantov vrátane lubrikantov na báze vody, silikónu a hybridných lubrikantov, ako je GloryHole od MEO. VERYCLEAN Na čistenie sa odporúča teplá voda a čistič hračiek. Sprej Extremeo ešte viac uľahčuje zavádzanie a zabezpečuje ešte intenzívnejší zážitok.

    Ďalšie informácie:

    • Crackstuffers Double Butt - Análny kolík
    • Vysokokvalitný výrobok zo série MEO™ Crackstuffers
    • Materiál: vinyl, neobsahuje ftaláty, ľahko sa čistí a je šetrný k pokožke
    • Erotické hračky Crackstuffers sú vyrobené z vysokokvalitného vinylu, ktorý sa dobre drží v ruke a výborne spolupracuje so všetkými lubrikantmi.
    • Dildo alebo análny kolík od Crackstuffers x MEO znamená análne erotické hračky najvyššej kvality.
    • Vibrátory a análny kolík Crackstuffers sú vyrobené z materiálov šetrných k pokožke, ktoré sa ľahko udržiavajú a sú dokonale kompatibilné s lubrikantmi na báze vody a silikónu, ako aj s hybridnými lubrikantmi, ako je napríklad GloryHole od MEO.
    • Čistenie: VERYCLEAN Odporúčame používať teplú vodu a čistiaci prostriedok na hračky.
    • Sprej Extremeo ešte viac uľahčuje zavádzanie. Sling V kombinácii s vankúšikom ASS UP alebo Fuck&Play , sa dildá Crackstuffers dajú zavádzať obzvlášť pohodlne a mimoriadne hlboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, ktorá sa špecializuje na výrobu dild a iných análnych erotických pomôcok a je známa najmä svojimi veľkými, extra veľkými a nezvyčajne tvarovanými dildami. Tieto dildá boli špeciálne vyvinuté pre pokročilých používateľov a milovníkov intenzívnej análnej stimulácie. Spoločnosť Crackstuffers je najznámejšia svojimi veľkými dildami, ktoré sú často väčšie ako väčšina bežných dild na trhu, čo umožňuje extrémne a intenzívne zážitky. Crackstuffers ponúka rôzne jedinečné dizajny, často špeciálne vyvinuté na análnu stimuláciu, vrátane dild s veľmi výraznými hlavicami, úzkymi hriadeľmi a širokými základňami, ktoré umožňujú rôzne pocity. Crackstuffers používa vysokokvalitné, pre telo bezpečné materiály, pričom vibrátory sú zvyčajne vyrobené z pevného PVC bez ftalátov, ktoré je odolné a ľahko sa čistí. Značka je úzko spätá s komunitou LGBTQ+ a je mimoriadne obľúbená na gay scéne. Výrobky Crackstuffers sú prispôsobené potrebám tejto komunity a ponúkajú širokú škálu dild, ktoré sú vhodné pre jednotlivcov aj páry. Všetky výrobky Crackstuffers sa vyrábajú v Spojenom kráľovstve, čo zaručuje vysokú kvalitu a prísne kontroly počas výrobného procesu. Okrem klasických dild obsahuje sortiment značky aj ďalšie hračky na análny sex, ako sú napríklad análne kolíky, stimulátory prostaty a špeciálne výrobky pre fistingovú komunitu. Crackstuffers sa preslávila svojimi špeciálnymi, často extrémnymi výrobkami a je značkou, ktorú si vyberajú všetci, ktorí hľadajú nevšedné a intenzívne análne zážitky.
    • Spoločnosť MEO je hrdá na to, že môže ponúknuť celý sortiment výrobkov Crackstuffers. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam, prvotriednemu zákazníckemu servisu a rýchlej a diskrétnej preprave vám zaručujeme, že svoje veľké vibrátory Crackstuffers dostanete rýchlo a spoľahlivo. V MEO nájdete tie najlepšie výrobky na mimoriadne a intenzívne zážitky - vždy s bezpečnosťou a kvalitou, ktorú si zaslúžite.

     

     

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Piacevole

    Ho preso la misura più piccola essendo un po' restìa per il sesso anale, e devo dire che non ho avuto nessun problema ne dolore nell'inserirlo e toglierlo (ovviamente con il lubrificante). Piacevole averlo dentro durante il rapporto vaginale, amplifica le sensazioni

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    For the full feeling ...

    Great to tease on the way in and out, you will be wanting more, and bigger...

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Crackstuffers Double Butt - butt plug Modrá, ktorú všetci milujú

    Crackstuffers Double Butt - butt plug Modrá, ktorú všetci milujú

    Stránka Crackstuffers Double Buttbutt plug je guľôčkový, ktorý poskytuje maximálne potešenie pri každom zasunutí a vytiahnutí z konečníka. Vďaka štyrom rôznym veľkostiam spĺňaCrackstuffers Double Butt spĺňa všetky análne fantázie a ponúka niečo pre každého, či už začiatočníka alebo pokročilého.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: