Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Crackstuffers

Newsletter

Crackstuffers Mushroom Head - butt plug S vypuklým žalúdkom

Kto by nemal rád kyprý, dokonale tvarovaný penis? Každý! Na stránke Crackstuffers Mushroom Headbutt plug je vybavený takým hrubým žaluďom, že sa určite rýchlo stane vašou obľúbenou sexuálnou hračkou. Vďaka svojmu skvelému dizajnu, ktorý pripomína hrubý penis, saCrackstuffers Mushroom Head intenzívnou stimuláciou a análnym rozťahovaním, ktoré posúva análny otvor až k jeho hraniciam.

Viac informácií

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Crackstuffers Mushroom Head - butt plug S kyprým žaluďom

    Kto by nemal rád hrubý, pevný a dokonale tvarovaný penis? Každý! Na Crackstuffers Mushroom Headbutt plug je vybavený takým hrubým žaluďom, že sa určite rýchlo stane vašou obľúbenou sexuálnou hračkou. Vďaka svojmu jedinečnému dizajnu, ktorý pripomína hrubý penis, theCrackstuffers Mushroom Head intenzívnou stimuláciou a príjemným rozťahovaním, ktoré posúva análny otvor až k jeho hraniciam.

    Intenzívna stimulácia a bezpečné držanie v análnom otvore:

    Crackstuffers Mushroom Head je navrhnutý tak, aby počas zasúvania maximálne roztiahol análny otvor a poskytol intenzívny pocit plnosti. Butt plug Po prekonaní počiatočnej rozťahovacej bolesti Crackstuffers bezpečne sedí a už sa nevysunie. Je ideálny na hru "Vytláčanie a zasúvanie", pri ktorej tlačíteCrackstuffers Mushroom Head do konečníka a opäť ho vytlačíte von - zážitok, ktorý si zamilujete!

    Rôzne veľkosti pre každú potrebu:

    Crackstuffers Mushroom Head sa dodáva v troch rôznych veľkostiach, aby si každý mohol nájsť ideálnu veľkosť podľa svojich potrieb:

    • Malý: dĺžka 21 cm, priemer 5,5 cm
    • Stredný: dĺžka 24 cm, priemer 8 cm
    • Veľká: dĺžka 26 cm, priemer 9,5 cm


    Vďaka týmto rozmerom je Crackstuffers Mushroom Head univerzálny análny kolík, ktorý sa dokonale prispôsobí rôznym potrebám a poskytuje intenzívnu stimuláciu v akejkoľvek veľkosti.

    Prečo naši zákazníci milujú Crackstuffers Mushroom Head láska:

    Crackstuffers Mushroom Head je najobľúbenejším análnym kolíkom, pokiaľ ide o špeciálny hríbovitý tvar hlavičky, a to z dobrého dôvodu. Tento tvar sa vyznačuje širokým, zaobleným žaluďom, ktorý pripomína prirodzenú anatómiu penisu. Na stránke Crackstuffers Mushroom Head poskytuje intenzívnu stimuláciu počas zasúvania, pretože široká hríbová hlavica rozťahuje análny otvor viac ako užšie análne kolíky, čo vytvára mimoriadne vzrušujúci pocit plnosti. Po zasunutí sa Crackstuffers Mushroom Head vďaka svojmu kónickému tvaru zostáva bezpečne v konečníku, čím sa minimalizuje riziko neúmyselného vykĺznutia kolíka, a to aj počas intenzívnych pohybov. Po vytiahnutí poskytuje široká hríbová hlavica cielenú stimuláciu análnych stien a zvierača, čo výrazne zintenzívňuje pocit orgazmu. Tento análny kolík je tiež neuveriteľne všestranný a je vhodný na rozťahovanie aj cielenú stimuláciu, čo z neho robí nepostrádateľnú erotickú hračku pre milovníkov intenzívnych análnych hier.

    Kompatibilný so všetkými bežnými lubrikantmi od MEO:

    Crackstuffers Mushroom Head je vysokokvalitný výrobok zo série Crackstuffers x MEO™ a je vyrobený z odolného materiálu šetrného k pokožke. Je kompatibilný so všetkými typmi lubrikantov vrátane lubrikantov na báze vody, silikónu a hybridných lubrikantov, ako je GloryHole od MEO. VERYCLEAN Na čistenie sa odporúča teplá voda a čistič hračiek. Sprej Extremeo ešte viac uľahčuje zavádzanie a zabezpečuje ešte intenzívnejší zážitok.

    Ďalšie informácie:

    • Crackstuffers Mushroom Head - Análny kolík
    • Vysokokvalitný výrobok zo série MEO™ Crackstuffers
    • Materiál: vinyl, neobsahuje ftaláty, ľahko sa čistí a je šetrný k pokožke
    • Erotické hračky Crackstuffers sú vyrobené z vysokokvalitného vinylu, ktorý sa dobre drží v ruke a výborne spolupracuje so všetkými lubrikantmi.
    • Dildo alebo análny kolík od Crackstuffers x MEO znamená análne erotické hračky najvyššej kvality.
    • Vibrátory a análny kolík Crackstuffers sú vyrobené z materiálov šetrných k pokožke, ktoré sa ľahko udržiavajú a sú dokonale kompatibilné s lubrikantmi na báze vody a silikónu, ako aj s hybridnými lubrikantmi, ako je napríklad GloryHole od MEO.
    • Čistenie: VERYCLEAN Odporúčame používať teplú vodu a čistiaci prostriedok na hračky.
    • Sprej Extremeo ešte viac uľahčuje zavádzanie. Sling V kombinácii s vankúšikom ASS UP alebo Fuck&Play , sa dildá Crackstuffers dajú zavádzať obzvlášť pohodlne a mimoriadne hlboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, ktorá sa špecializuje na výrobu dild a iných análnych erotických pomôcok a je známa najmä svojimi veľkými, extra veľkými a nezvyčajne tvarovanými dildami. Tieto dildá boli špeciálne vyvinuté pre pokročilých používateľov a milovníkov intenzívnej análnej stimulácie. Spoločnosť Crackstuffers je najznámejšia svojimi veľkými dildami, ktoré sú často väčšie ako väčšina bežných dild na trhu, čo umožňuje extrémne a intenzívne zážitky. Crackstuffers ponúka rôzne jedinečné dizajny, často špeciálne vyvinuté na análnu stimuláciu, vrátane dild s veľmi výraznými hlavicami, úzkymi hriadeľmi a širokými základňami, ktoré umožňujú rôzne pocity. Crackstuffers používa vysokokvalitné, pre telo bezpečné materiály, pričom vibrátory sú zvyčajne vyrobené z pevného PVC bez ftalátov, ktoré je odolné a ľahko sa čistí. Značka je úzko spätá s komunitou LGBTQ+ a je mimoriadne obľúbená na gay scéne. Výrobky Crackstuffers sú prispôsobené potrebám tejto komunity a ponúkajú širokú škálu dild, ktoré sú vhodné pre jednotlivcov aj páry. Všetky výrobky Crackstuffers sa vyrábajú v Spojenom kráľovstve, čo zaručuje vysokú kvalitu a prísne kontroly počas výrobného procesu. Okrem klasických dild obsahuje sortiment značky aj ďalšie hračky na análny sex, ako sú napríklad análne kolíky, stimulátory prostaty a špeciálne výrobky pre fistingovú komunitu. Crackstuffers sa preslávila svojimi špeciálnymi, často extrémnymi výrobkami a je značkou, ktorú si vyberajú všetci, ktorí hľadajú nevšedné a intenzívne análne zážitky.
    • Spoločnosť MEO je hrdá na to, že môže ponúknuť celý sortiment výrobkov Crackstuffers. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam, prvotriednemu zákazníckemu servisu a rýchlej a diskrétnej preprave vám zaručujeme, že svoje veľké vibrátory Crackstuffers dostanete rýchlo a spoľahlivo. V MEO nájdete tie najlepšie výrobky na mimoriadne a intenzívne zážitky - vždy s bezpečnosťou a kvalitou, ktorú si zaslúžite.



     

    Crackstuffers Dildos

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Un ottimo prodotto

    Un ottimo prodotto, la taglia S è perfetta anche per chi ha esperienze con il sesso anale. Il materiale in cui è realizzato è molto piacevole al tatto

      Hodnotenie 

      Wegbereiter für große Dinge

      Wegen der relativ harmlosen Spitze und des flachen Anstiegs zur dicken Kugel, geht dieser Plug in der Erstanwendung einer Dehnungs-Session gut als Vordehner für größere Ereignisse.

        Hodnotenie 

        you'll love the way this toy works your hole

        This Mushroom Head Plug starts off with a gentle tease with it's flaired head, and then gently expands out to a larger bulb. Wear it like a plug, or use it like a dildo - either way, you'll love the way this toy works your hole.

          Hodnotenie 

          Fantastic medium

          The top sections shape and ridge warmed and loosened me up then sliding down to the main part was exactly what I was looking for. Firstly the medium provides a great, firm-but-soft stretch and its shaping meant there was never any doubt that I'd work it all in. Once past the widest part the rush as it slid home was great, and all the time that mushroom head found its way in deep. Hopefully I'll move up to the large after some more sessions!

          • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
          Hodnotenie 

          You will love it!

          The Mushroom Head will tease your hole just like the real thing. But not only does it tease, but it then expands to a gentle bulb, so you can wear it as a plug, gentle pushing it out and in.

          • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Crackstuffers Mushroom Head - butt plug S vypuklým žalúdkom

          Crackstuffers Mushroom Head - butt plug S vypuklým žalúdkom

          Kto by nemal rád kyprý, dokonale tvarovaný penis? Každý! Na stránke Crackstuffers Mushroom Headbutt plug je vybavený takým hrubým žaluďom, že sa určite rýchlo stane vašou obľúbenou sexuálnou hračkou. Vďaka svojmu skvelému dizajnu, ktorý pripomína hrubý penis, saCrackstuffers Mushroom Head intenzívnou stimuláciou a análnym rozťahovaním, ktoré posúva análny otvor až k jeho hraniciam.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: