Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Crackstuffers

Newsletter

Crackstuffers Missile - Drážkované dildo na análny strečing

Toto jedinečné dildo od spoločnosti Crackstuffers bolo špeciálne vyvinuté na maximálnu stimuláciu a roztiahnutie análu. Zvlnené drážky po celej dĺžke dilda Crackstuffers Missile stimulujú rozetu a análny kanál pri každom zasunutí a vybratí spôsobom, ktorý sľubuje čistú extázu a zároveň maximálne rozťahuje análny otvor.

Viac informácií

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Crackstuffers Missile - Drážkované dildo na análny strečing:

    Crackstuffers Missile je dokonalé dildo na trvalé roztiahnutie konečníka s jasne viditeľnými výsledkami. Toto jedinečné dildo od spoločnosti Crackstuffers bolo špeciálne vyvinuté na maximálnu stimuláciu a roztiahnutie konečníka. Zvlnené drážky pozdĺž dilda Crackstuffers Missile stimulujú rozetu a análny kanál pri každom zasunutí a vybratí spôsobom, ktorý sľubuje čistú extázu a zároveň maximálne rozťahuje análny otvor.

    Dokonalá stimulácia análneho otvoru pri každom použití:

    Crackstuffers Missile bol vyvinutý na to, aby posunul análne potešenie na vyššiu úroveň. Jednoducho ho zasuňte a pomaly si užívajte - drážky pozdĺž dilda Crackstuffer poskytujú intenzívnu stimuláciu pri každom zasunutí a vybratí. Dômyselný tvar a odstupňované veľkosti umožňujú postupne zvyšovať análne rozťahovanie, až kým sa nedosiahne požadovaný výsledok.

    Rôzne veľkosti pre každú požiadavku:

    Crackstuffers Missile je k dispozícii v štyroch rôznych veľkostiach, aby si každý mohol nájsť ideálne riešenie pre svoje potreby:

    • Malý: dĺžka 28 cm, priemer 6,5 cm
    • Stredná: dĺžka 29 cm, priemer 7,5 cm
    • Veľká: dĺžka 32 cm, priemer 8 cm
    • Veľká X: dĺžka 33 cm, priemer 9 cm


    Vďaka týmto rozmerom je Crackstuffers Missile univerzálny análny kolík, ktorý sa dokonale prispôsobí rôznym potrebám a poskytuje intenzívnu stimuláciu v akejkoľvek veľkosti.

    Prečo naši zákazníci milujú Crackstuffers Missile láska:

    Naši zákazníci milujú Crackstuffers Missile pre intenzívnu stimuláciu a viditeľné výsledky, ktoré dosahuje pri análnom strečingu. Jedinečné drážky pozdĺž hriadeľa boli špeciálne navrhnuté tak, aby poskytovali maximálnu masáž análnych stien pri každom zasunutí a vybratí. Tieto drážky poskytujú hĺbkovú masáž análneho kanála, vďaka čomu je každé použitie nezabudnuteľným zážitkom. Okrem toho Crackstuffers Missile je vyrobený z materiálu, ktorý má dokonalú pevnosť - je dostatočne pevný na dosiahnutie požadovaného natiahnutia, ale zároveň dostatočne pružný na stimuláciu všetkých citlivých miest hlboko v tele. Vďaka tejto kombinácii štruktúry a materiálu je Crackstuffers Missile ideálny vibrátor pre každého, kto chce posunúť svoje análne hranice a zároveň zažiť intenzívnu a hlbokú stimuláciu.

    Kompatibilné so všetkými bežnými lubrikantmi od MEO:

    The Crackstuffers Crackstuffers Missile je vysokokvalitný výrobok zo série Crackstuffers x MEO™ a je vyrobený z odolného materiálu šetrného k pokožke. Je kompatibilný so všetkými typmi lubrikantov vrátane lubrikantov na báze vody, silikónu a hybridných lubrikantov, ako je GloryHole od MEO. VERYCLEAN Na čistenie sa odporúča teplá voda a čistič hračiek. Sprej Extremeo ešte viac uľahčuje zavádzanie a zabezpečuje ešte intenzívnejší zážitok.

    Ďalšie informácie:

    • Crackstuffers Crackstuffers Missile - Dildo s drážkami
    • Vysokokvalitný výrobok zo série Crackstuffers od MEO™.
    • Materiál: vinyl, bez ftalátov, ľahko sa čistí a je šetrný k pokožke
    • Erotické hračky Crackstuffers sú vyrobené z kvalitného vinylu, ktorý sa príjemne drží v ruke a výborne spolupracuje so všetkými lubrikantmi.
    • Dildo alebo análny kolík od Crackstuffers x MEO znamená análne erotické hračky najvyššej kvality.
    • Vibrátory a análny kolík Crackstuffers sú vyrobené z materiálov šetrných k pokožke, ktoré sa ľahko udržiavajú a sú dokonale kompatibilné s lubrikantmi na báze vody a silikónu, ako aj s hybridnými lubrikantmi, ako je napríklad GloryHole od MEO.
    • Čistenie: VERYCLEAN Odporúčame používať teplú vodu a čistiaci prostriedok na hračky.
    • Sprej Extremeo ešte viac uľahčuje zavádzanie. Sling V kombinácii s vankúšikom ASS UP alebo Fuck&Play , sa dildá Crackstuffers dajú zavádzať obzvlášť pohodlne a mimoriadne hlboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, ktorá sa špecializuje na výrobu dild a iných análnych erotických pomôcok a je známa najmä svojimi veľkými, extra veľkými a nezvyčajne tvarovanými dildami. Tieto dildá boli špeciálne vyvinuté pre pokročilých používateľov a milovníkov intenzívnej análnej stimulácie. Spoločnosť Crackstuffers je najznámejšia svojimi veľkými dildami, ktoré sú často väčšie ako väčšina bežných dild na trhu, čo umožňuje extrémne a intenzívne zážitky. Crackstuffers ponúka rôzne jedinečné dizajny, často špeciálne vytvorené na análnu stimuláciu, vrátane dild s veľmi výraznými hlavicami, úzkymi hriadeľmi a širokými základňami, ktoré umožňujú rôzne pocity. Crackstuffers používa vysokokvalitné, pre telo bezpečné materiály, pričom vibrátory sú zvyčajne vyrobené z pevného PVC bez ftalátov, ktoré je odolné a ľahko sa čistí. Značka je úzko spätá s komunitou LGBTQ+ a je mimoriadne obľúbená na gay scéne. Výrobky Crackstuffers sú prispôsobené potrebám tejto komunity a ponúkajú širokú škálu dild, ktoré sú vhodné pre jednotlivcov aj páry. Všetky výrobky Crackstuffers sa vyrábajú v Spojenom kráľovstve, čo zaručuje vysokú kvalitu a prísne kontroly počas výrobného procesu. Okrem klasických dild obsahuje sortiment značky aj ďalšie hračky na análny sex, ako sú napríklad análne kolíky, stimulátory prostaty a špeciálne výrobky pre fistingovú komunitu. Crackstuffers sa preslávila svojimi špeciálnymi, často extrémnymi výrobkami a je značkou, ktorú si vyberajú všetci, ktorí hľadajú nevšedné a intenzívne análne zážitky.
    • Spoločnosť MEO je hrdá na to, že môže ponúknuť celý sortiment výrobkov Crackstuffers. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam, prvotriednemu zákazníckemu servisu a rýchlej a diskrétnej preprave vám zaručujeme, že svoje veľké vibrátory Crackstuffers dostanete rýchlo a spoľahlivo. V MEO nájdete tie najlepšie výrobky na mimoriadne a intenzívne zážitky - vždy s bezpečnosťou a kvalitou, ktorú si zaslúžite.

     

    Crackstuffers Dildos

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Un délice

    Très beau et bon jouet (le médium fait bien 75mm ce qui permet d'y mettre la main)
    Une fois les dimensions assimilées par notre anatomie, une chevauché sauvage donne l'impression de se faire prendre par un train a cause des ondulations qui font vibrer le sphincters.
    Du coup, craquage pour le large ... et peut-être l'extra large à noël :D

    • 0 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Ass destruction

    This arse-nal of Missiles is guaranteed to drive your bunker ballistic. These toys are excellent for solo play - lube up, and bounce away. The ridges along the tip are perfect for that extra bit of stimulation and will leave you wanting more.

      Hodnotenie 

      le missile

      matière très agréable,souple mais suffisamment rigide,il fait bien son boulot mais un diamètre de 7,5 au lieu de 8cm pour le large,et une finition à revoir car il y a plein de bavures à éliminer lui font perdre 2 étoiles.

      • 0 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      They are good way to expand your hole

      With ridges to stimulate, perfect for bouncing away. Count the bumps as you go down and see how much you can take.

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Crackstuffers Missile - Drážkované dildo na análny strečing

      Crackstuffers Missile - Drážkované dildo na análny strečing

      Toto jedinečné dildo od spoločnosti Crackstuffers bolo špeciálne vyvinuté na maximálnu stimuláciu a roztiahnutie análu. Zvlnené drážky po celej dĺžke dilda Crackstuffers Missile stimulujú rozetu a análny kanál pri každom zasunutí a vybratí spôsobom, ktorý sľubuje čistú extázu a zároveň maximálne rozťahuje análny otvor.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: