Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Crackstuffers

Newsletter

Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Dvojité dildo, na ktoré ste vždy čakali

Stránka Crackstuffers Ridged Buddy Expander je viac než len dvojité dildo - je to vrchol každej zbierky dild. Je len na vás, či budete Crackstuffers Ridged Buddy Expander používať samostatne, alebo sa o rozkoš podelíte s niekým iným. S pôsobivou dĺžkou 55 cm a dostupnosťou v piatich rôznych priemeroch je toto dildo...

Viac informácií

119,99 €


-20,00 €

99,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Dvojité dildo, na ktoré ste vždy čakali!

    Na Crackstuffers Ridged Buddy Expander je viac než len dvojité dildo - je to vrchol každej zbierky dild. Je len na vás, či budete Crackstuffers Ridged Buddy Expander používať samostatne, alebo sa o rozkoš podelíte s niekým ďalším. S pôsobivou dĺžkou 55 cm a dostupnosťou v piatich rôznych priemeroch Crackstuffers Ridged Buddy Expander ponúka množstvo možností na intenzívne spoločné potešenie alebo sólo hru.

    Prečo naši zákazníci milujú Crackstuffers Ridged Buddy Expander láska:

    Naši zákazníci básnia o neuveriteľnej dĺžke, hladkom povrchu a dokonale tvarovaných vlnách a hrebeňoch tohto dvojitého dilda od Crackstuffers. Jemné hrbolčeky pozdĺž hriadeľa poskytujú intenzívnu stimuláciu a zaisťujú maximálne potešenie pri každom zasunutí a vybratí. Na stránke Crackstuffers Ridged Buddy Expander je jednoducho najlepšie dvojité dildo, aké ste kedy mali!

    Všestranné použitie - samostatne alebo vo dvojici:

    Vďaka svojmu jedinečnému dizajnu je Crackstuffers Ridged Buddy Expander sa dá používať samostatne aj vo dvojici. Pri vzrušujúcej sólo hre môžete zistiť, koľko tohto dvojitého dilda Crackstuffers môžete vložiť. Použite veľa Glory Hole Lubrikantu a neponáhľajte sa. Alebo sa o zábavu podeľte s partnerom tak, že sa navzájom vyzvete, kto dokáže vložiť viac z tohto skvelého dvojitého dilda.

    Rôzne veľkosti pre maximálnu rozmanitosť:

    Crackstuffers Ridged Buddy Expander je k dispozícii v piatich rôznych veľkostiach, takže si môžete nájsť tú, ktorá vám dokonale vyhovuje:

    • priemer 4 cm
    • priemer 5 cm
    • priemer 6 cm
    • priemer 7 cm
    • priemer 8 cm


    S pôsobivou dĺžkou 55 cm ponúka toto dvojité dildo Crackstuffers dostatočnú dĺžku na hlbokú a intenzívnu penetráciu bez ohľadu na to, aký priemer si vyberiete.

    Kompatibilný so všetkými bežnými lubrikantmi od MEO:

    Crackstuffers Ridged Buddy Expander je vysokokvalitný výrobok zo série Crackstuffers x MEO™ a je vyrobený z odolného materiálu šetrného k pokožke. Je kompatibilný so všetkými typmi lubrikantov vrátane lubrikantov na báze vody, silikónu a hybridných lubrikantov, ako je GloryHole od MEO. VERYCLEAN Na čistenie sa odporúča teplá voda a čistič hračiek. Sprej Extremeo ešte viac uľahčuje zavádzanie a zabezpečuje ešte intenzívnejší zážitok.

    Ďalšie informácie:

    • Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Najlepšie dvojité dildo na intenzívnu stimuláciu
    • Vysokokvalitný výrobok zo série Crackstuffers od MEO™.
    • Materiál: vinyl, neobsahuje ftaláty, ľahko sa čistí a je šetrný k pokožke.
    • Erotické hračky Crackstuffers sú vyrobené z kvalitného vinylu, ktorý sa príjemne drží v ruke a výborne spolupracuje so všetkými lubrikantmi.
    • Dildo alebo análny kolík od Crackstuffers x MEO znamená análne erotické hračky najvyššej kvality.
    • Vibrátory a análny kolík Crackstuffers sú vyrobené z materiálov šetrných k pokožke, ktoré sa ľahko udržiavajú a sú dokonale kompatibilné s lubrikantmi na báze vody a silikónu, ako aj s hybridnými lubrikantmi, ako je napríklad GloryHole od MEO.
    • Čistenie: VERYCLEAN Odporúčame používať teplú vodu a čistiaci prostriedok na hračky.
    • Sprej Extremeo ešte viac uľahčuje zavádzanie. Sling V kombinácii s vankúšikom ASS UP alebo Fuck&Play , sa dildá Crackstuffers dajú zavádzať obzvlášť pohodlne a mimoriadne hlboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, ktorá sa špecializuje na výrobu dild a iných análnych erotických pomôcok a je známa najmä svojimi veľkými, extra veľkými a nezvyčajne tvarovanými dildami. Tieto dildá boli špeciálne vyvinuté pre pokročilých používateľov a milovníkov intenzívnej análnej stimulácie. Spoločnosť Crackstuffers je najznámejšia svojimi veľkými dildami, ktoré sú často väčšie ako väčšina bežných dild na trhu, čo umožňuje extrémne a intenzívne zážitky. Crackstuffers ponúka rôzne jedinečné dizajny, často špeciálne vytvorené na análnu stimuláciu, vrátane dild s veľmi výraznými hlavicami, úzkymi hriadeľmi a širokými základňami, ktoré umožňujú rôzne pocity. Crackstuffers používa vysokokvalitné, pre telo bezpečné materiály, pričom vibrátory sú zvyčajne vyrobené z pevného PVC bez ftalátov, ktoré je odolné a ľahko sa čistí. Značka je úzko spätá s komunitou LGBTQ+ a je mimoriadne obľúbená na gay scéne. Výrobky Crackstuffers sú prispôsobené potrebám tejto komunity a ponúkajú širokú škálu dild, ktoré sú vhodné pre jednotlivcov aj páry. Všetky výrobky Crackstuffers sa vyrábajú v Spojenom kráľovstve, čo zaručuje vysokú kvalitu a prísne kontroly počas výrobného procesu. Okrem klasických dild obsahuje sortiment značky aj ďalšie hračky na análny sex, ako sú napríklad análne kolíky, stimulátory prostaty a špeciálne výrobky pre fistingovú komunitu. Crackstuffers sa preslávila svojimi špeciálnymi, často extrémnymi výrobkami a je značkou, ktorú si vyberá každý, kto hľadá nevšedné a intenzívne análne zážitky.
    • Spoločnosť MEO je hrdá na to, že môže ponúknuť celý sortiment výrobkov Crackstuffers. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam, prvotriednemu zákazníckemu servisu a rýchlej a diskrétnej preprave vám zaručujeme, že svoje veľké vibrátory Crackstuffers dostanete rýchlo a spoľahlivo. V MEO nájdete tie najlepšie výrobky na mimoriadne a intenzívne zážitky - vždy s bezpečnosťou a kvalitou, ktorú si zaslúžite.

     

    Crackstuffers Dildos

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Dildo

    Positiv ist, dass das Material sehr robust und langlebig wirkt. Die strukturierte Oberfläche sorgt für zusätzliche Stimulation, was definitiv ein Pluspunkt ist. Die Flexibilität des Produkts macht es auch für verschiedene Anwendungen vielseitig.
    Allerdings empfand ich die Größe und Form als etwas unhandlich. Für Anfänger könnte es schwierig sein, das Produkt bequem zu nutzen. Die Reinigung erfordert auch etwas mehr Aufwand, da die Rillen gründlich gereinigt werden müssen.
    Insgesamt ist der Crackstuffers Ridged Buddy Expander ein solides Produkt mit interessanten Features, aber es könnte für manche Nutzer aufgrund der Größe und Handhabung eine Herausforderung darstellen.

      Hodnotenie 

      We love the buddy expander

      We love the buddy expanders, those ridges will stimulate, and working up through the sizes will fill your hole. Use them with a buddy on your backs, and grind away, see who is the greediest! Or use it solo and see how much you can take, use plenty of lube and take your time.

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Dvojité dildo, na ktoré ste vždy čakali

      Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Dvojité dildo, na ktoré ste vždy čakali

      Stránka Crackstuffers Ridged Buddy Expander je viac než len dvojité dildo - je to vrchol každej zbierky dild. Je len na vás, či budete Crackstuffers Ridged Buddy Expander používať samostatne, alebo sa o rozkoš podelíte s niekým iným. S pôsobivou dĺžkou 55 cm a dostupnosťou v piatich rôznych priemeroch je toto dildo...

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: