Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Crackstuffers

Newsletter

Crackstuffers Rocket - butt plug Ideálne na intenzívny sólo sex

Crackstuffers Rocket butt plug Je ideálny pre každého, kto hľadá intenzívne a dlhotrvajúce potešenie z análneho styku. Butt plug Vďaka vypuklej hlave a stabilnej základni je tento Crackstuffers ideálny na sedenie a jazdenie. Crackstuffers Rocket Špeciálny tvar the mu umožňuje skĺznuť hlboko do análneho kanála, zatiaľ čo vy...

Viac informácií

79,99 €


-20,00 €

59,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Crackstuffers Rocket - butt plug Ideálne na intenzívny sólo sex

    Crackstuffers Rocket butt plug Je ideálny pre každého, kto hľadá intenzívne a dlhotrvajúce potešenie z análneho sexu. Butt plug Vďaka vypuklej hlave a stabilnej základni je tento Crackstuffers ideálny na sedenie a jazdenie. Crackstuffers Rocket Špeciálny tvar mu umožňuje jemne a hlboko vkĺznuť do análneho kanála, zatiaľ čo vy zažívate centimeter za centimetrom orgazmickej rozkoše.

    Crackstuffers Rocket Prečo zákazníci milujú :

    Crackstuffers Rocket Je mimoriadne obľúbený pri sólo sexe, pretože jeho jedinečný tvar a veľkosť zaručujú intenzívne orgazmy. Butt plug Vypuklá hlavica poskytuje neuveriteľnú stimuláciu, zatiaľ čo stabilná základňa zaisťuje, že zostane bezpečne na mieste a vy sa môžete doviesť k orgazmu. Crackstuffers Rocket Vďaka hladkému materiálu the sa ľahko zavádza do análu aj pri väčších rozmeroch, najmä s trochou lubrikantu Glory Hole Lubrikant. Crackstuffers Rocket Naši zákazníci oceňujú dizajn a vynikajúce kĺzavé vlastnosti materiálu, ktorý ponúka maximálne pohodlie aj počas dlhodobého používania.

    Perfektne sa hodí pre začiatočníkov aj profesionálov:

    Crackstuffers Rocket Je k dispozícii v štyroch rôznych veľkostiach, aby poskytol dokonalý zážitok začiatočníkom aj profesionálom:

    • Malé: dĺžka 23 cm, priemer 6,5 cm
    • Stredná: dĺžka 25,5 cm, priemer 7 cm
    • Veľká: dĺžka 26,5 cm, priemer 8,5 cm
    • Veľká X: dĺžka 29 cm, priemer 9,5 cm


    Tieto veľkosti predstavujú ideálnu voľbu pre tých, ktorí chcú rozšíriť svoje análne zručnosti a prejsť na väčšie priemery.

    butt plug Sex s od Crackstuffers - prečo by to mal vyskúšať každý:

    Butt plug Crackstuffers Rocket S a ako je , sa sexuálne potešenie môže dostať na úplne novú úroveň. Butt plug Áčko ponúka jedinečnú formu stimulácie, ktorá zvyšuje povedomie o tele a stimuluje erotogénne zóny. Butt plug A môžete používať samostatne alebo s partnerom, aby ste zvýšili intenzitu orgazmu a objavili nové dimenzie rozkoše. Butt plug Pocit, že máte A diskrétne v análnom otvore a zároveň tlačí na najerotogénnejšie zóny, vedie k hlbokému a intenzívnemu vzrušeniu, ktoré mnohí považujú za bezkonkurenčné. Crackstuffers Rocket Je ideálnou voľbou pre tieto vzrušujúce zážitky, pretože je vhodný pre začiatočníkov aj skúsených používateľov a vďaka ergonomickému tvaru sa s ním ľahko manipuluje.

    Kompatibilný so všetkými bežnými lubrikantmi od MEO:

    Crackstuffers Rocket Je to vysokokvalitný výrobok zo série Crackstuffers x MEO™ a je vyrobený z odolného materiálu šetrného k pokožke. Je kompatibilný so všetkými typmi lubrikantov vrátane lubrikantov na báze vody, silikónu a hybridných lubrikantov, ako je GloryHole od MEO. VERYCLEAN Na čistenie sa odporúča teplá voda a čistič hračiek. Sprej Extremeo ešte viac uľahčuje zavádzanie a zabezpečuje ešte intenzívnejší zážitok.

    Ďalšie informácie:

    • Crackstuffers Rocket - butt plug Ideálny na intenzívne sólo sedenia
    • Vysokokvalitný výrobok zo série Crackstuffers od MEO™.
    • Materiál: vinyl, neobsahuje ftaláty, ľahko sa čistí a je šetrný k pokožke.
    • Erotické hračky Crackstuffers sú vyrobené z vysokokvalitného vinylu, ktorý sa príjemne drží v ruke a dokonale spolupracuje so všetkými lubrikantmi.
    • Dildo alebo análny kolík od Crackstuffers x MEO znamená análne erotické hračky najvyššej kvality.
    • Vibrátory a análny kolík Crackstuffers sú vyrobené z materiálov šetrných k pokožke, ktoré sa ľahko udržiavajú a sú dokonale kompatibilné s lubrikantmi na báze vody a silikónu, ako aj s hybridnými lubrikantmi, ako je napríklad GloryHole od MEO.
    • Čistenie: VERYCLEAN Odporúčame používať teplú vodu a čistiaci prostriedok na hračky.
    • Sprej Extremeo ešte viac uľahčuje zavádzanie. Sling V kombinácii s vankúšikom ASS UP alebo Fuck&Play , sa dildá Crackstuffers dajú zavádzať obzvlášť pohodlne a mimoriadne hlboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, ktorá sa špecializuje na výrobu dild a iných análnych erotických pomôcok a je známa najmä svojimi veľkými, extra veľkými a nezvyčajne tvarovanými dildami. Tieto dildá boli špeciálne vyvinuté pre pokročilých používateľov a milovníkov intenzívnej análnej stimulácie. Spoločnosť Crackstuffers je najznámejšia svojimi veľkými dildami, ktoré sú často väčšie ako väčšina bežných dild na trhu, čo umožňuje extrémne a intenzívne zážitky. Crackstuffers ponúka rôzne jedinečné dizajny, často špeciálne vytvorené na análnu stimuláciu, vrátane dild s veľmi výraznými hlavicami, úzkymi hriadeľmi a širokými základňami, ktoré umožňujú rôzne pocity. Crackstuffers používa vysokokvalitné, pre telo bezpečné materiály, pričom vibrátory sú zvyčajne vyrobené z pevného PVC bez ftalátov, ktoré je odolné a ľahko sa čistí. Značka je úzko spojená s komunitou LGBTQ+ a je mimoriadne obľúbená na gay scéne. Výrobky Crackstuffers sú prispôsobené potrebám tejto komunity a ponúkajú širokú škálu dild, ktoré sú vhodné pre jednotlivcov aj páry. Všetky výrobky Crackstuffers sa vyrábajú v Spojenom kráľovstve, čo zaručuje vysokú kvalitu a prísne kontroly počas výrobného procesu. Okrem klasických dild obsahuje sortiment značky aj ďalšie hračky na análny sex, ako sú napríklad análne kolíky, stimulátory prostaty a špeciálne výrobky pre fistingovú komunitu. Crackstuffers sa preslávila svojimi špeciálnymi, často extrémnymi výrobkami a je značkou, ktorú si vyberajú všetci, ktorí hľadajú nevšedné a intenzívne análne zážitky.
    • Spoločnosť MEO je hrdá na to, že môže ponúknuť celý sortiment výrobkov Crackstuffers. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam, prvotriednemu zákazníckemu servisu a rýchlej a diskrétnej preprave vám zaručujeme, že svoje veľké vibrátory Crackstuffers dostanete rýchlo a spoľahlivo. V MEO nájdete tie najlepšie výrobky na mimoriadne a intenzívne zážitky - vždy s bezpečnosťou a kvalitou, ktorú si zaslúžite.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Consigliatissimo

    Consigliatissimo, con la ventosa sì può usare durante la doccia e si può lasciare dentro durante la giornata !!!

      Hodnotenie 

      X-Large, je suis un peu trop gourmand, MAIS...I am a little too

      J'ai pris le X-Large car je rêvais de lui. Une fois en main, on prend en considération son gabarit, son épaisseur et son poids. C'est un vrai jouet de bonne qualité.
      Je pensais facilement glisser dessus, mais un peu gourmand. Mais maintenant la tête passe, "plop" je sens clairement que je passe un cap, "ça bouge" et ensuite je glisse dessus, pas encore jusqu'à la base, mais franchement quelle sensation et excitation de sentir que le petit trou est un tunnel bien droit ..long...et large de 9.5cm ! Je suis excité rien que d'en parler !

      I took the X-Large because I dreamed of him. Once in hand, one takes into consideration its size, its thickness and its weight. It's a real good quality toy. I thought easily slip on, but a little greedy. But now the head passes, "plop" I clearly feel that I pass a course, "it moves" and then I slide on it, not yet to the base, but frankly what a sensation and excitement to feel that the little hole is a tunnel right ..long ... and 9.5cm wide! I'm excited just to talk about it!

      • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      J'ai pris le L ! Ça t explose le trou ! Mais que c est cool!

      Je suis BottomToys sur twitter et les réseaux sociaux. Je fais des articles sur les godes (un peu gros)
      C était mon 1er crackstuffers, et bon sang whaou ! Je comprends vraiment l'engouement pour cette marque.
      La matière est hyper souple, et très glissante, d autre part la base peut faire une très très bonne ventouse.
      Franchement j ai eu un peu de mal a passer le haut, mais alors une fois le "ploc" passé, c est fantastique !
      Contrairement a d autres comme les bombshell docjohnson, le fait d être souple permet au gode de trouver le bon angle de pénétration.
      La couleur aussi est vraiment superbe ! Que du positif, reste juste à bien choisir votre taille :-)

      • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Great for placing on the floor and riding

      With a flat base and a nice head, the Rocket is great for placing on the floor and riding. A good head with a tapering body, letting you slide further down.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Crackstuffers Rocket - butt plug Ideálne na intenzívny sólo sex

      Crackstuffers Rocket - butt plug Ideálne na intenzívny sólo sex

      Crackstuffers Rocket butt plug Je ideálny pre každého, kto hľadá intenzívne a dlhotrvajúce potešenie z análneho styku. Butt plug Vďaka vypuklej hlave a stabilnej základni je tento Crackstuffers ideálny na sedenie a jazdenie. Crackstuffers Rocket Špeciálny tvar the mu umožňuje skĺznuť hlboko do análneho kanála, zatiaľ čo vy...

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: