Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Crackstuffers

Newsletter

Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Pre dokonalý análny strečing

Najnovšia séria análnych kolíkov od spoločnosti Crackstuffers ponúka dokonalý zážitok pre všetkých, ktorí majú radi profesionálne "hry so zadkom". Crackstuffers Ridged Plug butt plug Je ideálna pre každého, kto hľadá intenzívne rozťahovanie análneho otvoru s obzvlášť dobre vyplniteľným .

Viac informácií

59,99 €


-20,00 €

39,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Pre dokonalý zážitok z natiahnutia análneho otvoru

    Najnovšia séria análnych kolíkov od spoločnosti Crackstuffers ponúka dokonalý zážitok pre každého, kto miluje profesionálne hry so zadkom. Crackstuffers Ridged Plug butt plug The je ideálny pre každého, kto hľadá intenzívne rozťahovanie análneho otvoru s obzvlášť dobre vyplňujúcim . Butt plug Vďaka jemným hrebeňom, ktoré poskytujú neuveriteľnú stimuláciu pri každom zasunutí a vybratí, posunie tento crackstuffer váš análny zážitok na vyššiu úroveň.

    Crackstuffers Ridged Plug Čím je tak výnimočný?

    Crackstuffers Ridged Plug Bol špeciálne vyvinutý na široké otvorenie análneho otvoru a jeho trvalé roztiahnutie. Drážky sú fantastické a poskytujú nezabudnuteľný pocit pri každom použití. Okrúhla hlavica a klasický tvar análneho kolíka vás vyplnia zvnútra a ponúkajú absolútne naplňujúci zážitok, ktorý poteší aj tých najskúsenejších používateľov. Butt plug Či už máte sólo sex, alebo sa hráte s partnerom - tento Crackstuffers nenechá nič na náhodu.

    Dokonalé veľkosti pre každú potrebu:

    Crackstuffers Ridged Plug Je k dispozícii v štyroch rôznych veľkostiach, aby poskytol ideálny zážitok začiatočníkom aj profesionálom:

    • Malé: dĺžka 16 cm, priemer 5,5 cm
    • Stredná: dĺžka 17 cm, priemer 6,5 cm
    • Veľká: dĺžka 19 cm, priemer 7,5 cm
    • Veľká X: dĺžka 22 cm, priemer 8,5 cm


    Tieto 4 veľkosti ponúkajú skvelú voľbu pre každého, kto chce zlepšiť svoje análne zručnosti a prejsť na väčšie análne kolíky.

    Kompatibilné so všetkými štandardnými lubrikantmi MEO:

    Crackstuffers Ridged Plug Je to vysokokvalitný výrobok z radu Crackstuffers x MEO™ a je vyrobený z odolného materiálu šetrného k pokožke. Je kompatibilný so všetkými typmi lubrikantov vrátane lubrikantov na báze vody, silikónu a hybridných lubrikantov, ako je GloryHole od MEO. VERYCLEAN Na čistenie sa odporúča teplá voda a čistič hračiek. Sprej Extremeo ešte viac uľahčuje zavádzanie a zabezpečuje ešte intenzívnejší zážitok.

    Ďalšie informácie:

    • Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Pre dokonalé rozťahovanie análneho otvoru
    • Vysokokvalitný výrobok zo série Crackstuffers od MEO™.
    • Materiál: vinyl, neobsahuje ftaláty, ľahko sa čistí a je šetrný k pokožke.
    • Erotické hračky Crackstuffers sú vyrobené z kvalitného vinylu, ktorý sa príjemne drží v ruke a výborne spolupracuje so všetkými lubrikantmi.
    • Dildo alebo análny kolík od Crackstuffers x MEO znamená análne erotické hračky najvyššej kvality.
    • Vibrátory a análny kolík Crackstuffers sú vyrobené z materiálov šetrných k pokožke, ktoré sa ľahko udržiavajú a sú dokonale kompatibilné s lubrikantmi na báze vody a silikónu, ako aj s hybridnými lubrikantmi, ako je napríklad GloryHole od MEO.
    • Čistenie: VERYCLEAN Odporúčame používať teplú vodu a čistiaci prostriedok na hračky.
    • Sprej Extremeo ešte viac uľahčuje zavádzanie. Sling V kombinácii s vankúšikom ASS UP alebo Fuck&Play , sa dildá Crackstuffers dajú zavádzať obzvlášť pohodlne a mimoriadne hlboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, ktorá sa špecializuje na výrobu dild a iných análnych erotických pomôcok a je známa najmä svojimi veľkými, extra veľkými a nezvyčajne tvarovanými dildami. Tieto dildá boli špeciálne vyvinuté pre pokročilých používateľov a milovníkov intenzívnej análnej stimulácie. Spoločnosť Crackstuffers je najznámejšia svojimi veľkými dildami, ktoré sú často väčšie ako väčšina bežných dild na trhu, čo umožňuje extrémne a intenzívne zážitky. Crackstuffers ponúka rôzne jedinečné dizajny, často špeciálne vytvorené na análnu stimuláciu, vrátane dild s veľmi výraznými hlavicami, úzkymi hriadeľmi a širokými základňami, ktoré umožňujú rôzne pocity. Crackstuffers používa vysokokvalitné, pre telo bezpečné materiály, pričom vibrátory sú zvyčajne vyrobené z pevného PVC bez ftalátov, ktoré je odolné a ľahko sa čistí. Značka je úzko spätá s komunitou LGBTQ+ a je mimoriadne obľúbená na gay scéne. Výrobky Crackstuffers sú prispôsobené potrebám tejto komunity a ponúkajú širokú škálu dild, ktoré sú vhodné pre jednotlivcov aj páry. Všetky výrobky Crackstuffers sa vyrábajú v Spojenom kráľovstve, čo zaručuje vysokú kvalitu a prísne kontroly počas výrobného procesu. Okrem klasických dild obsahuje sortiment značky aj ďalšie hračky na análny sex, ako sú napríklad análne kolíky, stimulátory prostaty a špeciálne výrobky pre fistingovú komunitu. Crackstuffers sa preslávila svojimi špeciálnymi, často extrémnymi výrobkami a je značkou, ktorú si vyberá každý, kto hľadá nevšedné a intenzívne análne zážitky.
    • Spoločnosť MEO je hrdá na to, že môže ponúknuť celý sortiment výrobkov Crackstuffers. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam, prvotriednemu zákazníckemu servisu a rýchlej a diskrétnej preprave vám zaručujeme, že svoje veľké vibrátory Crackstuffers dostanete rýchlo a spoľahlivo. V MEO nájdete tie najlepšie výrobky na mimoriadne a intenzívne zážitky - vždy s bezpečnosťou a kvalitou, ktorú si zaslúžite.

     

    Crackstuffers Dildos

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Every ridge feels at every in and out

    Completely fills up. Every ridge feels at every in and out. A huge and fantastic plug :) Plug Large for normal use. XXL requires long and proper heating of "Plug Large" before it attacks and slides in ...

      Hodnotenie 

      Sehr schönes Teil

      Material hat keinen unangenehmen Geruch. Habe Größe S gekauft. Hat zum vordehnen für mich ne perfekte Größe und Form. Flutscht schön rein und bleibt wo er sein soll. War auch nach 2-3 Stunden noch bequem. Und ich denke er wäre auch länger bequem geblieben.
      Werde mir bei Gelegenheit wohl die nächste Größe besorgen!!

        Hodnotenie 

        Will keep your hole full

        This set of buttplugs are fantastic for stretching. Each ridge provides an extra bit of stimulation when inserted or removed, and emulates the feeling on a knuckle passing through your sphincter. These plugs will keep your hole full, happy, and wanting more.

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        LARGE : Les petites rainures font une stimulation incroyable !

        LOOK MY YOUTUBE VIDEO (Bottom toys : gay sextoys) ce PLUG est super beau, j'adore la couleur de crackstuffers ! Mais surtout les raynures font une tres bonne stimulation de l'anus à chaque passage ! Je l'utilise avec du Jlube, du slam dunk également ! LE TOP CE PLUG !

        • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        great for stretching and keeping you open

        these are great for stretching and keeping you open, with subtle ridges that stimulate as you push the plug in and out

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        alles top of the top.

        super material, leicht zu reinigen und hat keinen unangenehmen Geruch. nicht zu hart sonder perfekt, flutscht gut rein wie ne eins, die spezielle form macht auch längeres tragen möglich. für anfänger sollte ein kleinerer durchmesser erst mal reichen (langsam hocharbeiten jungs).

        • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Pre dokonalý análny strečing

        Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Pre dokonalý análny strečing

        Najnovšia séria análnych kolíkov od spoločnosti Crackstuffers ponúka dokonalý zážitok pre všetkých, ktorí majú radi profesionálne "hry so zadkom". Crackstuffers Ridged Plug butt plug Je ideálna pre každého, kto hľadá intenzívne rozťahovanie análneho otvoru s obzvlášť dobre vyplniteľným .

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: