Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Crackstuffers

Newsletter

Crackstuffers Smooth Buddy Expander - Dvojité dildo XXL pre extrémne Anal Depth Play

Stránka Crackstuffers Smooth Buddy Expander je dokonalé dvojité dildo XXL pre každého, kto túži po hlbokej análnej stimulácii a postupnom análnom rozťahovaní. Toto extrémne dlhé dvojité dildo s pôsobivou dĺžkou 55 cm je vyrobené tak, aby nanovo definovalo hranice análnej pružnosti.

Viac informácií

129,99 €


-20,00 €

109,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Crackstuffers Smooth Buddy Expander - Dvojité dildo XXL pre extrémne Anal Depth Play

    Crackstuffers Smooth Buddy Expander je dokonalé dvojité dildo XXL pre každého, kto túži po hlbokej análnej stimulácii a progresívnom análnom rozťahovaní. Toto extrémne dlhé dvojité dildo s pôsobivou dĺžkou 55 cm je vyrobené tak, aby nanovo definovalo hranice análnej odolnosti.

    Extrémne hlboká análna stimulácia pre začiatočníkov aj profesionálov:

    Crackstuffers Smooth Buddy Expander je k dispozícii v rôznych priemeroch, takže je ideálne pre začiatočníkov aj skúsených profesionálov. Pružný materiál sa dokonale prispôsobí vnútornej anatómii a poskytuje jemnú, ale intenzívnu stimuláciu. Vďaka hladkému povrchu sa dvojitý vibrátor napriek svojej dych vyrážajúcej veľkosti ľahko zavádza a vy sa nebudete môcť dočkať, kým preskúmate hlbšie oblasti svojho tela.

    Stránka Crackstuffers Smooth Buddy Expander je ideálny na hru pre dvoch:

    Zdieľanie môže byť tak zábavné! Keďže oba konce tohto dvojitého dilda XXL sú rovnaké, môžete ho používať Crackstuffers Smooth Buddy Expander so svojím partnerom súčasne. Či už sa o dvojité dildo delíte, keď obaja ležíte na chrbte, alebo si navzájom drtíte zadok, toto dlhé dvojité dildo poskytuje bezkonkurenčný zážitok.

    Prečo Crackstuffers Smooth Buddy Expander je ideálny pre Anal Depth Play je:

    Anal Depth Play je výzvou, ktorá si vyžaduje fyzické aj duševné nasadenie. Na stránke Crackstuffers Smooth Buddy Expander je pre tento typ stimulácie mimoriadne vhodný vďaka svojej výnimočnej dĺžke a úžasne hladkému a pružnému materiálu. Dĺžka 55 cm umožňuje hlboké preniknutie do tela, zatiaľ čo rôzne priemery umožňujú prispôsobenie podľa osobného pokroku. Vďaka pružnému materiálu sa dvojité dildo XXL dokonale prispôsobí vnútorným kontúram tela, čo uľahčuje prienik a zároveň stimuluje análne steny. Vďaka tomu sa každý centimeter prieniku zmení na intenzívny zážitok, ktorý poskytuje postupné rozťahovanie análneho otvoru a neuveriteľné uspokojenie.

    Päť veľkostí Crackstuffers Smooth Buddy Expanderktoré na vás urobia dojem:


    Crackstuffers Smooth Buddy Expander je k dispozícii v piatich rôznych veľkostiach, ktoré vyhovujú rôznym potrebám a zážitkom:

    • Priemer 4 cm, dĺžka 55 cm
    • Priemer 5 cm, dĺžka 55 cm
    • Priemer 6 cm, dĺžka 55 cm
    • Priemer 7 cm, dĺžka 55 cm
    • Priemer 8 cm, dĺžka 55 cm


    Kompatibilný so všetkými bežnými mazivami MEO:

    Crackstuffers Smooth Buddy Expander je vysokokvalitný výrobok zo série Crackstuffers x MEO™ a je vyrobený z odolného materiálu šetrného k pokožke. Je kompatibilný so všetkými typmi lubrikantov vrátane lubrikantov na báze vody, silikónu a hybridných lubrikantov, ako je GloryHole od MEO. VERYCLEAN Na čistenie sa odporúča teplá voda a čistič hračiek. Sprej Extremeo ešte viac uľahčuje zavádzanie a zabezpečuje ešte intenzívnejší zážitok.

    Ďalšie informácie:

    • Crackstuffers Smooth Buddy Expander - Dvojitý vibrátor XXL pre extrémne potešenie Anal Depth Play
    • Vysokokvalitný výrobok zo série Crackstuffers od MEO™.
    • Materiál: vinyl, neobsahuje ftaláty, ľahko sa čistí a je šetrný k pokožke.
    • Erotické hračky Crackstuffers sú vyrobené z kvalitného vinylu, ktorý sa príjemne drží v ruke a výborne spolupracuje so všetkými lubrikantmi.
    • Dildo alebo análny kolík od Crackstuffers x MEO znamená análne erotické hračky najvyššej kvality.
    • Vibrátory a análny kolík Crackstuffers sú vyrobené z materiálov šetrných k pokožke, ktoré sa ľahko udržiavajú a sú dokonale kompatibilné s lubrikantmi na báze vody a silikónu, ako aj s hybridnými lubrikantmi, ako je napríklad GloryHole od MEO.
    • Čistenie: VERYCLEAN Odporúčame používať teplú vodu a čistiaci prostriedok na hračky.
    • Sprej Extremeo ešte viac uľahčuje zavádzanie. Sling V kombinácii s vankúšikom ASS UP alebo Fuck&Play , sa dildá Crackstuffers dajú zavádzať obzvlášť pohodlne a mimoriadne hlboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, ktorá sa špecializuje na výrobu dild a iných análnych erotických pomôcok a je známa najmä svojimi veľkými, extra veľkými a nezvyčajne tvarovanými dildami. Tieto dildá boli špeciálne vyvinuté pre pokročilých používateľov a milovníkov intenzívnej análnej stimulácie. Spoločnosť Crackstuffers je najznámejšia svojimi veľkými dildami, ktoré sú často väčšie ako väčšina bežných dild na trhu, čo umožňuje extrémne a intenzívne zážitky. Crackstuffers ponúka rôzne jedinečné dizajny, často špeciálne vytvorené na análnu stimuláciu, vrátane dild s veľmi výraznými hlavicami, úzkymi hriadeľmi a širokými základňami, ktoré umožňujú rôzne pocity. Crackstuffers používa vysokokvalitné, pre telo bezpečné materiály, pričom vibrátory sú zvyčajne vyrobené z pevného PVC bez ftalátov, ktoré je odolné a ľahko sa čistí. Značka je úzko spätá s komunitou LGBTQ+ a je mimoriadne obľúbená na gay scéne. Výrobky Crackstuffers sú prispôsobené potrebám tejto komunity a ponúkajú širokú škálu dild, ktoré sú vhodné pre jednotlivcov aj páry. Všetky výrobky Crackstuffers sa vyrábajú v Spojenom kráľovstve, čo zaručuje vysokú kvalitu a prísne kontroly počas výrobného procesu. Okrem klasických dild obsahuje sortiment značky aj ďalšie hračky na análny sex, ako sú napríklad análne kolíky, stimulátory prostaty a špeciálne výrobky pre fistingovú komunitu. Crackstuffers sa preslávila svojimi špeciálnymi, často extrémnymi výrobkami a je značkou, ktorú si vyberajú všetci, ktorí hľadajú nevšedné a intenzívne análne zážitky.
    • Spoločnosť MEO je hrdá na to, že môže ponúknuť celý sortiment výrobkov Crackstuffers. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam, prvotriednemu zákazníckemu servisu a rýchlej a diskrétnej preprave vám zaručujeme, že svoje veľké vibrátory Crackstuffers dostanete rýchlo a spoľahlivo. V MEO nájdete tie najlepšie výrobky na mimoriadne a intenzívne zážitky - vždy s bezpečnosťou a kvalitou, ktorú si zaslúžite.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Fantastico da usare in coppia bello div

    Fantastico da usare in coppia bello div

      Hodnotenie 

      Buddy Expander

      You're sure to make a lot of friends with this Buddy Expander. Smooth textured and a breeze to insert, these toys will help you and your buddy fill your sphincters. Works great when lying on your back and grinding into each other or bent over racing to the center.

        Hodnotenie 

        For those wanting to play deep

        For those wanting to play deep and stretch over time, these are sure to please. Use them solo or with a buddy, and you can both stretch and work your way up to the largest Expander! Works well when on your backs and you're grinding each others arses. Smooth to allow easy access in, you won’t want to pull it out.

        • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Crackstuffers Smooth Buddy Expander - Dvojité dildo XXL pre extrémne Anal Depth Play

        Crackstuffers Smooth Buddy Expander - Dvojité dildo XXL pre extrémne Anal Depth Play

        Stránka Crackstuffers Smooth Buddy Expander je dokonalé dvojité dildo XXL pre každého, kto túži po hlbokej análnej stimulácii a postupnom análnom rozťahovaní. Toto extrémne dlhé dvojité dildo s pôsobivou dĺžkou 55 cm je vyrobené tak, aby nanovo definovalo hranice análnej pružnosti.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: