Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Crackstuffers

Newsletter

Crackstuffers Plain Truncheon - Dildo s rukoväťou na presnú análnu stimuláciu

Klasika v arzenáli Crackstuffers, ktorá Crackstuffers Plain Truncheon ponúka všetko, čo potrebujete na intenzívnu a mimoriadne presnú análnu stimuláciu. Zúžená hríbovitá hlava modrého dilda poskytuje extrémnu stimuláciu hlboko v análnom kanáli, zatiaľ čo hladký hriadeľ a špeciálne tvarovaná rukoväť zabezpečujú dokonalú manipuláciu. Ideálne na masáž prostaty!

Viac informácií

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Crackstuffers Plain Truncheon - Dildo s rukoväťou na presnú análnu stimuláciu a masáž prostaty.

    Klasika v arzenáli Crackstuffers, ktorá Crackstuffers Plain Truncheon ponúka všetko, čo potrebujete na intenzívnu a mimoriadne presnú análnu stimuláciu. Zúžená hríbovitá hlava modrého dilda poskytuje extrémnu stimuláciu hlboko v análnom kanáli, zatiaľ čo hladký hriadeľ a špeciálne tvarovaná rukoväť zabezpečujú dokonalú manipuláciu.

    Dokonalé ovládanie na cielenú masáž prostaty:

    To, čo skutočne nastavuje Crackstuffers Plain Truncheon skutočne vyniká, je jeho ergonomická rukoväť, ktorá umožňuje výnimočne presné ovládanie. Táto rukoväť bola vyvinutá tak, aby ste vy alebo váš partner mali plnú kontrolu nad každým pohybom, čo je obzvlášť prospešné počas intenzívnej análnej stimulácie. Pomocou tejto rukoväte môžete cielene masírovať prostatu svojho partnera a vytvárať hlbokú, prenikavú stimuláciu, ktorá pasívneho partnera privedie k extrémnemu orgazmu prostaty. Každý pohyb je dokonale ovládateľný, takže si môžete nastaviť rýchlosť a intenzitu podľa svojich predstáv.

    Stránka Crackstuffers Plain Truncheon je ideálnou voľbou pre páry:

    Crackstuffers Plain Truncheon je ideálnou voľbou pre páry, ktoré chcú naplno využiť potenciál análnej stimulácie. Robustná rukoväť umožňuje intenzívne a veľmi precízne rozmaznávanie partnera. Či už ide o jemnú stimuláciu alebo silné, hlboko prenikajúce pohyby - tento vibrátor vám umožní dokonale ovládať stimuláciu a maximalizovať potešenie. Výhody tohto dizajnu ocenia najmä muži, ktorí si chcú intenzívne masírovať prostatu.

    Veľkosti obušku Crackstuffer Plain:

    Crackstuffers Plain Truncheon je k dispozícii v troch rôznych veľkostiach, ktoré spĺňajú rôzne potreby:

    • Malé: celková dĺžka 35 cm, dĺžka zasunutia 20 cm, priemer hlavičky hubky 5 cm, priemer drieku vibrátora 3,5 cm.
    • Stredná: celková dĺžka 38 cm, dĺžka zasunutia 22,5 cm, priemer hlavičky hubky 6,5 cm, priemer dilda 5,5 cm.
    • Veľký: Celková dĺžka 41 cm, dĺžka zasunutia 27 cm, priemer hlavičky hubky 8 cm, priemer dilda 6,5 cm.


    Prečo naši zákazníci milujú Crackstuffers Plain Truncheon milujú:

    Naši zákazníci milujú Crackstuffers Plain Truncheon kvôli jeho všestrannosti a intenzívnej stimulácii, ktorú poskytuje hríbikovitá hlavica. Ale práve rukoväť robí z tejto erotickej hračky absolútneho favorita. Umožňuje presné ovládanie vibrátora a stimuláciu najcitlivejších oblastí. Najmä pri stimulácii prostaty Crackstuffers Plain Truncheon je mimoriadne účinný pri stimulácii prostaty a môže pasívnemu partnerovi pomôcť dosiahnuť nezabudnuteľný prostatický orgazmus. Či už sám alebo s partnerom, tento vibrátor ponúka bezkonkurenčný zážitok a je nevyhnutnou súčasťou každej zbierky erotických hračiek.

    Kompatibilné so všetkými bežnými lubrikantmi MEO:

    Crackstuffers Plain Truncheon je vysokokvalitný výrobok zo série Crackstuffers x MEO™ a je vyrobený z odolného materiálu šetrného k pokožke. Je kompatibilný so všetkými typmi lubrikantov vrátane lubrikantov na báze vody, silikónu a hybridných lubrikantov, ako je GloryHole od MEO. VERYCLEAN Na čistenie sa odporúča teplá voda a čistič hračiek. Sprej Extremeo ešte viac uľahčuje zavádzanie a zabezpečuje ešte intenzívnejší zážitok.

    Ďalšie informácie:

    • Crackstuffers Plain Truncheon - Dildo s rukoväťou na presnú análnu stimuláciu a masáž prostaty.
    • Vysokokvalitný výrobok zo série Crackstuffers od MEO™.
    • Materiál: vinyl, neobsahuje ftaláty, ľahko sa čistí a je šetrný k pokožke.
    • Erotické hračky Crackstuffers sú vyrobené z kvalitného vinylu, ktorý sa príjemne drží v ruke a výborne spolupracuje so všetkými lubrikantmi.
    • Dildo alebo análny kolík od Crackstuffers x MEO znamená análne erotické hračky najvyššej kvality.
    • Vibrátory a análny kolík Crackstuffers sú vyrobené z materiálov šetrných k pokožke, ktoré sa ľahko udržiavajú a sú dokonale kompatibilné s lubrikantmi na báze vody a silikónu, ako aj s hybridnými lubrikantmi, ako je napríklad GloryHole od MEO.
    • Čistenie: VERYCLEAN Odporúčame používať teplú vodu a čistiaci prostriedok na hračky.
    • Sprej Extremeo ešte viac uľahčuje zavádzanie. Sling V kombinácii s vankúšikom ASS UP alebo Fuck&Play , sa dildá Crackstuffers dajú zavádzať obzvlášť pohodlne a mimoriadne hlboko.
    • Crackstuffers je anglická značka, ktorá sa špecializuje na výrobu dild a iných análnych erotických pomôcok a je známa najmä svojimi veľkými, extra veľkými a nezvyčajne tvarovanými dildami. Tieto dildá boli špeciálne vyvinuté pre pokročilých používateľov a milovníkov intenzívnej análnej stimulácie. Spoločnosť Crackstuffers je najznámejšia svojimi veľkými dildami, ktoré sú často väčšie ako väčšina bežných dild na trhu, čo umožňuje extrémne a intenzívne zážitky. Crackstuffers ponúka rôzne jedinečné dizajny, často špeciálne vyvinuté na análnu stimuláciu, vrátane dild s veľmi výraznými hlavicami, úzkymi hriadeľmi a širokými základňami, ktoré umožňujú rôzne pocity. Crackstuffers používa vysokokvalitné, pre telo bezpečné materiály, pričom vibrátory sú zvyčajne vyrobené z pevného PVC bez ftalátov, ktoré je odolné a ľahko sa čistí. Značka je úzko spojená s komunitou LGBTQ+ a je mimoriadne obľúbená na gay scéne. Výrobky Crackstuffers sú prispôsobené potrebám tejto komunity a ponúkajú širokú škálu dild, ktoré sú vhodné pre jednotlivcov aj páry. Všetky výrobky Crackstuffers sa vyrábajú v Spojenom kráľovstve, čo zaručuje vysokú kvalitu a prísne kontroly počas výrobného procesu. Okrem klasických dild obsahuje sortiment značky aj ďalšie hračky na análny sex, ako sú napríklad análne kolíky, stimulátory prostaty a špeciálne výrobky pre fistingovú komunitu. Crackstuffers sa preslávila svojimi špeciálnymi, často extrémnymi výrobkami a je značkou, ktorú si vyberajú všetci, ktorí hľadajú nevšedné a intenzívne análne zážitky.
    • Spoločnosť MEO je hrdá na to, že môže ponúknuť celý sortiment výrobkov Crackstuffers. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam, prvotriednemu zákazníckemu servisu a rýchlej a diskrétnej preprave vám zaručujeme, že svoje veľké vibrátory Crackstuffers dostanete rýchlo a spoľahlivo. V MEO nájdete tie najlepšie výrobky na mimoriadne a intenzívne zážitky - vždy s bezpečnosťou a kvalitou, ktorú si zaslúžite.

     

    Crackstuffers Dildos

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Great for using on your own or with a buddy.

    Great for using on your own or with a buddy. Nice and smooth for easy entry, and a good handle to help maneuver it into just the right spots. Comes in 3 sizes, so no matter how experienced the hole is, you'll be able to give the prostate a good beating.

      Hodnotenie 

      überlegte Formfindung

      Die "Eichel" ist sehr überlegt geformt. Relativ spitz öffnet sie die Rosette problemlos, um dann sofort geil zu dehnen. Damit mag insbesondere bei Analanfängern ein die Geilheit krass steigernder Dehnungsschmerz verbunden sein. Der nur wenig dünnere Schaft hält die Rosette schön offen.Nach einer Zeit der Gewöhnung an diese dauerhafte Dehnung wird das wiederholte rasche Durchtreten der "Eichel" orgastische Gefühle auslösen.
      Die oder der Penetrierte darf sich des Genusses sicher stöhnend dem Geschehen ergeben.

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Use on yourself or get your partner to work you

      A tapering mushroom head guaranteed to stimulate your hole then a smooth shaft ending in a base, use on yourself or get your partner to work you, either way you will love the head.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Crackstuffers Plain Truncheon - Dildo s rukoväťou na presnú análnu stimuláciu

        Crackstuffers Plain Truncheon - Dildo s rukoväťou na presnú análnu stimuláciu

        Klasika v arzenáli Crackstuffers, ktorá Crackstuffers Plain Truncheon ponúka všetko, čo potrebujete na intenzívnu a mimoriadne presnú análnu stimuláciu. Zúžená hríbovitá hlava modrého dilda poskytuje extrémnu stimuláciu hlboko v análnom kanáli, zatiaľ čo hladký hriadeľ a špeciálne tvarovaná rukoväť zabezpečujú dokonalú manipuláciu. Ideálne na masáž prostaty!

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: