Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Crackstuffers

Newsletter

Crackstuffers Derrick - butt plug Veľký ako mužská päsť

Crackstuffers Derrick butt plug Je to presne to pravé pre všetkých, ktorí už majú skúsenosti s fistingom a hľadajú dokonalé potešenie. S pôsobivým priemerom 8 cm a dĺžkou 19 cm ponúka tento análny kolík z novej série prémiového silikónu od Crackstuffers intenzívny zážitok aj našim najskúsenejším zákazníkom.

Viac informácií

2265/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Päsť v konečníku už nie je výzvou...?

    Crackstuffers Derrick butt plug Je to presne to pravé pre každého, kto už má skúsenosti s fistingom a hľadá dokonalé potešenie. S pôsobivým priemerom 8 cm a dĺžkou 19 cm ponúka tento análny kolík z novej série prémiového silikónu Crackstuffers intenzívny zážitok aj našim najskúsenejším zákazníkom. Butt plug Napriek svojej veľkosti sa Derrick vďaka mäkkému a pružnému silikónovému materiálu ľahko zavádza a poskytuje príjemný a uspokojujúci pocit hlboko v análnom otvore.

    Rozmery, ktoré zaujmú:

    • Dĺžka: 19 cm
    • Priemer: 8 cm
    • Dĺžka na zasunutie: 16 cm


    butt plug Čím je Derrick od Crackstuffers taký výnimočný?

    Butt plug Derrick od Crackstuffers je dokonalý análny kolík pre každého, kto hľadá intenzívny, uspokojujúci zážitok a je už zvyknutý na extrémne rozťahovanie análu. S pôsobivým priemerom 8 cm a dĺžkou 19 cm je tento análny kolík skutočnou výzvou - ideálny pre tých z vás, ktorí už zvládli celú päsť a chcú si vychutnať pocit maximálneho prieniku. Butt plug Derrick je veľký z novej série prémiového silikónu od Crackstuffers a spája v sebe výnimočnú kvalitu s prepracovaným dizajnom, ktorý bol špeciálne vyvinutý pre pokročilých používateľov. Kolík Derrick od Crackstuffers ponúka skvelý pocit plnosti, ktorý nemá konkurenciu. Butt plug Vďaka veľmi špeciálnej textúre silikónu sa ľahko zavádza, zatiaľ čo veľký, bacuľatý tvar zaručuje, že zostane bezpečne v análnom otvore a poskytuje bezkonkurenčný pocit naplnenia.

    Ideálny pre skúsených používateľov:

    Butt plug Tento model je určený pre tých, ktorí hľadajú dokonalý pocit rozťahovania a plnosti. Vďaka svojej veľkosti a tvaru je jedným z najobľúbenejších análnych kolíkov v našom sortimente Crackstuffers, najmä medzi našimi skúsenými zákazníkmi, ktorí hľadajú nové výzvy. Butt plug Derrick je ideálny na maximálne roztiahnutie análu a prípravu na ešte intenzívnejšie zážitky.

    Crackstuffers - jednoducho viac pocitu!

    Už nie je dôvod neposúvať svoje análne hranice - vďaka Crackstuffers a MEO. Naše prémiové silikónové výrobky ponúkajú okrem výnimočného výkonu aj odolnosť a kvalitu, vďaka ktorým je análny sex niečo výnimočné.

    Dokonalý materiál pre bezkonkurenčné potešenie:

    Vynikajúcou výhodou nových výrobkov Crackstuffers z prémiového silikónu je ich jemná, k pokožke šetrná štruktúra, ktorá poskytuje príjemnú, ale intenzívnu stimuláciu. Vysokokvalitné vibrátory a análne kolíky Crackstuffers vyrobené z ručne vyrábaného, platinou vytvrdeného silikónu ponúkajú nielen pôsobivú pružnosť, ale aj bezkonkurenčnú trvanlivosť. Výrobky Crackstuffers sú o niečo drahšie ako bežné priemyselne masovo vyrábané produkty, pretože sú starostlivo ručne vyrábané z vysokokvalitného, platinou vytvrdeného prémiového silikónu. Tento materiál vhodný na použitie v potravinárstve ponúka výnimočnú mäkkosť, pružnosť a trvanlivosť, ktoré priemyselne vyrábaným výrobkom často chýbajú. Každý jednotlivý výrobok sa starostlivo testuje a spracováva, aby sa zaručila najvyššia kvalita a bezkonkurenčný zážitok. Výsledkom je jedinečný výrobok, ktorý zaujme nielen svojou kvalitou, ale aj dlhou životnosťou.

    Používajte len mazivá na báze vody alebo hybridné mazivá:

    Je dôležité, aby sa na silikónové výrobky Crackstuffers používali len lubrikanty na báze vody alebo naše hybridné lubrikanty Glory Hole by sa mali používať. Mazadlám na báze silikónu by ste sa mali vyhýbať, pretože môžu poškodiť vysokokvalitný silikónový materiál. Naše lubrikanty na báze vody FuckBuddy a Glory Hole s panthenolom a laurethom-9 poskytujú vynikajúcu lubrikáciu a starostlivosť bez poškodenia materiálu.

    Ďalšie informácie:

    .


    Crackstuffers Dildos

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Ausfüllend, nichts für Ungeübte

    Nachdem mir mein 7 cm Plug zu langweilig wurde habe ich mir den Derrick geholt.
    Nach kurzer Zeit habe ich ihn auch schon ganz rein bekommen, ist ein irres Gefühl. Ich kann ihn nur empfehlen.
    Wenn mal keine Faust da ist genau der richtige Ersatz.

      Hodnotenie 

      5 stars

      Derrick is for more serious play, for those who can take a fist. It’s a great full feeling, but being soft, its manageable.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Crackstuffers Derrick - butt plug Veľký ako mužská päsť

      Crackstuffers Derrick - butt plug Veľký ako mužská päsť

      Crackstuffers Derrick butt plug Je to presne to pravé pre všetkých, ktorí už majú skúsenosti s fistingom a hľadajú dokonalé potešenie. S pôsobivým priemerom 8 cm a dĺžkou 19 cm ponúka tento análny kolík z novej série prémiového silikónu od Crackstuffers intenzívny zážitok aj našim najskúsenejším zákazníkom.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: