Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Crackstuffers

Newsletter

Crackstuffers Felipe - Hrubé dildo, ktoré chce každý

MEO vie, čo chcete! Hrubé dildo Felipe od Crackstuffers je monštruózny penis, po ktorom všetci túžime. S pôsobivou dĺžkou 24 cm a priemerom 7 cm je toto dildo tučné a vždy pripravené posunúť vás až na hranice vašich análnych možností.

Viac informácií

2269/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Crackstuffers Felipe - Hrubé dildo, ktoré chce každý

    MEO vie, čo chcete! Hrubé dildo Felipe od Crackstuffers je monštrum penisu, ktoré všetci chceme. S pôsobivou dĺžkou 24 cm a priemerom 7 cm je toto dildo tučné a vždy pripravené posunúť vás až na hranice vašich análnych možností. Jeho vypuklý žaluď a výrazné žily poskytujú intenzívnu stimuláciu, ktorá vás pri každom análnom vstupe a výstupe privedie do šialenstva.

    Zrkadlo, zrkadlo na stene - Felipe je najhorúcejšie dildo v celej krajine!

    Predstavte si, aké horúce je používať toto análne dildo pred zrkadlom alebo na ňom. Každý centimeter Felipeho je viditeľne análne pohltený, keď preniká hlbšie a hlbšie do análneho kanála. Vizuálny zážitok je rovnako vzrušujúci ako fyzický - sledujte, ako vás Felipe úplne análne vyplní a uspokojí vašu túžbu po intenzívnom prieniku.

    Rozmery, ktoré presvedčia:

    • Dĺžka: 24 cm
    • Priemer: 7 cm
    • Dĺžka na zasunutie: 21,5 cm


    Prečo je Felipe dildo, ktoré chce každý:

    Felipe od Crackstuffers je viac ako len dildo - je stelesnením dokonalého monštruózneho penisu. Vďaka vypuklému žalúdku a výrazným žilám, ktoré robia z každého použitia zážitok, sa toto dildo rýchlo stane vašou novou obľúbenou sexuálnou hračkou. Jednoducho ho namažte Glory Hole Lubrikantom a zábava sa môže začať. Vďaka plochej základni môžete dildo Felipe od Crackstuffers používať aj bez použitia rúk a dopriať si všetku rozkoš.

    Crackstuffers - jednoducho viac vzrušenia!

    S Crackstuffers a MEO už nie je žiadny dôvod, aby ste neprebádali svoje análne hranice. Naše prémiové silikónové výrobky ponúkajú nielen vynikajúci výkon, ale aj trvanlivosť a kvalitu, vďaka ktorým je análny sex niečo výnimočné.

    Dokonalý materiál pre bezkonkurenčné potešenie:

    Vynikajúcou výhodou nových výrobkov Crackstuffers z prémiového silikónu je ich jemná štruktúra šetrná k pokožke, ktorá poskytuje príjemnú a zároveň intenzívnu stimuláciu. Vysokokvalitné vibrátory a análne kolíky Crackstuffers vyrobené z ručne vyrábaného, platinou vytvrdeného silikónu ponúkajú nielen pôsobivú pružnosť, ale aj jedinečnú odolnosť, ktorá im zabezpečuje dlhú životnosť. Výrobky Crackstuffers sú o niečo drahšie ako bežné priemyselne masovo vyrábané produkty, pretože sú starostlivo ručne vyrábané z vysokokvalitného, platinou vytvrdeného prémiového silikónu. Tento materiál vhodný pre potraviny ponúka výnimočnú mäkkosť, pružnosť a trvanlivosť, ktorá priemyselne vyrábaným výrobkom často chýba. Každý jednotlivý výrobok sa starostlivo testuje a spracováva, aby sa zaručila najvyššia kvalita a bezkonkurenčný zážitok. Výsledkom je jedinečný výrobok, ktorý zaujme nielen svojou kvalitou, ale aj dlhou životnosťou.

    Používajte prosím len mazivá na báze vody alebo hybridné mazivá:

    Je dôležité, aby sa pre tieto výrobky Crackstuffers používali len mazivá na báze vody alebo naše hybridné mazivá Glory Hole sa používajú. Mazadlám na báze silikónu by ste sa mali vyhýbať, pretože môžu poškodiť vysokokvalitný silikónový materiál. Naše lubrikanty na báze vody FuckBuddy a Glory Hole s panthenolom a laurethom-9 poskytujú vynikajúcu lubrikáciu a starostlivosť bez poškodenia materiálu.

    Ďalšie informácie:

     

    Crackstuffers Dildos

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Massive

    This is big, but fun once you get used to it! Certainly not for the beginner but it feels great

      Hodnotenie 

      Definitely a winner for me

      Very very nice product.
      Described as not for beginners, which is why I bought it..I am not.
      Feels like magic when in use, can take your breath away by surprise.
      I think I have chosen a winner here.
      Only advice on using it is ...do not be stingy on the lube, then you are guaranteed a pleasurable time.

        Hodnotenie 

        Nicht für Anfänger

        Für Anfänger wegen der Größe mit Vorsicht zu genießen, das etwas andere sehr ausfüllende Gefühl

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Crackstuffers Felipe - Hrubé dildo, ktoré chce každý

        Crackstuffers Felipe - Hrubé dildo, ktoré chce každý

        MEO vie, čo chcete! Hrubé dildo Felipe od Crackstuffers je monštruózny penis, po ktorom všetci túžime. S pôsobivou dĺžkou 24 cm a priemerom 7 cm je toto dildo tučné a vždy pripravené posunúť vás až na hranice vašich análnych možností.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: