Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Crackstuffers

Newsletter

Crackstuffers Hunter - XXL dildo vyrobené z prvotriedneho silikónu

43 cm dlhé dildo Hunter od spoločnosti Crackstuffers je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá XXL dildo, ktoré preniká hlboko do análu. Toto XXL dildo vyrobené z vysokokvalitného prémiového silikónu bolo špeciálne vyvinuté pre tzv Anal Depth Play hunter a ponúka dokonalú kombináciu pôsobivej dĺžky a dizajnu.

Viac informácií

2272/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Crackstuffers Hunter - XXL dildo vyrobené z vysokokvalitného silikónu

    43 cm dlhé dildo Hunter od Crackstuffers je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá XXL dildo, ktoré prenikne hlboko do konečníka. Toto modré XXL dildo vyrobené z vysokokvalitného prémiového silikónu bolo špeciálne vyvinuté pre tzv Anal Depth Play hunter a ponúka dokonalú kombináciu pôsobivej dĺžky a dizajnu. Crackstuffers Hunter S úchvatnou dĺžkou 43 cm a priemerom 6,8 cm je ideálne pre skúsených používateľov, ktorí radi prenikajú obzvlášť hlboko do konečníka.

    Rozmery, ktoré inšpirujú:

    • Dĺžka: 43 cm
    • Priemer: 6,8 cm
    • Dĺžka na zasunutie: 33 cm


    Prečo je vibrátor Hunter od Crackstuffers prvou voľbou pre Anal Depth Play je:

    Crackstuffers Hunter Tento vibrátor ponúka všetko, čo veľké dildo potrebujeAnal Depth Play potrebuje. Vďaka svojmu dlhému a štíhlemu tvaru, ktorý je o niečo širší ako zápästie, možno toto XXL dildo zasunúť obzvlášť hlboko bez toho, aby stratilo čokoľvek zo svojej intenzity. Detailné žilkovanie a vypuklý žaluď poskytujú intenzívnu stimuláciu každým centimetrom. Silné semenníky a plochá základňa poskytujú dodatočnú stabilitu a pohodlie počas používania, takže sa môžete plne sústrediť na svoj zážitok.

    Dildá od Crackstuffers na análnu hĺbkovú hru:

    Anal Depth Play je špeciálna forma análnych hier, ktorá zahŕňa prenikanie obzvlášť hlboko do análneho kanála a stimuláciu tejto oblasti. Na rozdiel od tradičných análnych hier, pri ktorých je prienik zvyčajne povrchnejší, je Anal Depth Play používajú oveľa dlhšie a často užšie vibrátory, ktoré môžu preniknúť hlbšie do tela. To umožňuje intenzívnu stimuláciu vnútorných análnych stien a môže viesť k extrémnym pocitom rozkoše. Anal Depth Play je mimoriadne obľúbené u našich pokročilých klientov, ktorí chcú posunúť svoje hranice a preskúmať nové, hlbšie úrovne análneho potešenia. Je však dôležité, aby ste si vždy uvedomovali svoje vlastné limity a pohodu a používali dostatočné množstvo lubrikantov, ako napr Glory Hole aby ste si zaistili bezpečný a príjemný zážitok.

    Crackstuffers - jednoducho viac pocitov!

    S Crackstuffers a MEO už nie je dôvod neposúvať svoje análne hranice. Naše prémiové silikónové výrobky ponúkajú nielen vynikajúci výkon, ale aj trvanlivosť a kvalitu, vďaka ktorým je análny sex niečo výnimočné.

    Dokonalý materiál pre bezkonkurenčné potešenie:

    Vynikajúcou výhodou nových výrobkov Crackstuffers z prémiového silikónu je ich jemná štruktúra šetrná k pokožke, ktorá poskytuje príjemnú a zároveň intenzívnu stimuláciu. Vysokokvalitné vibrátory a análne kolíky Crackstuffers vyrobené z ručne vyrábaného, platinou vytvrdeného silikónu ponúkajú nielen pôsobivú pružnosť, ale aj jedinečnú odolnosť, ktorá im zabezpečuje dlhú životnosť. Výrobky Crackstuffers sú o niečo drahšie ako bežné priemyselne masovo vyrábané produkty, pretože sú starostlivo ručne vyrábané z vysokokvalitného, platinou vytvrdeného prémiového silikónu. Tento materiál vhodný pre potraviny ponúka výnimočnú mäkkosť, pružnosť a trvanlivosť, ktorá priemyselne vyrábaným výrobkom často chýba. Každý jednotlivý výrobok sa starostlivo testuje a spracováva, aby sa zaručila najvyššia kvalita a bezkonkurenčný zážitok. Výsledkom je jedinečný výrobok, ktorý zaujme nielen svojou kvalitou, ale aj dlhou životnosťou.

    Používajte prosím len mazivá na báze vody alebo hybridné mazivá:

    Je dôležité, aby sa pre tieto výrobky Crackstuffers používali len mazivá na báze vody alebo naše hybridné mazivá Glory Hole sa používajú. Mazadlám na báze silikónu by ste sa mali vyhýbať, pretože môžu poškodiť vysokokvalitný silikónový materiál. Naše lubrikanty na báze vody FuckBuddy a Glory Hole s panthenolom a laurethom-9 poskytujú vynikajúcu lubrikáciu a starostlivosť bez poškodenia materiálu.

    Ďalšie informácie:

     

    Crackstuffers Dildos

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Get that hole stuffed!

    Crackstuffers dildos are soft, warm and bright blue and they are designed for men with greedy arses. If all you want is that stretch, then these are the dildos for you. Lube them up and get ready for the best ride you have ever had. Crackstuffers are designed to open you up slowly, smoothly and higher up as well. So what are you waiting for? Get that hole stuffed!

      Napíšte vlastnú recenziu

      Crackstuffers Hunter - XXL dildo vyrobené z prvotriedneho silikónu

      Crackstuffers Hunter - XXL dildo vyrobené z prvotriedneho silikónu

      43 cm dlhé dildo Hunter od spoločnosti Crackstuffers je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá XXL dildo, ktoré preniká hlboko do análu. Toto XXL dildo vyrobené z vysokokvalitného prémiového silikónu bolo špeciálne vyvinuté pre tzv Anal Depth Play hunter a ponúka dokonalú kombináciu pôsobivej dĺžky a dizajnu.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: