Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Crackstuffers

Newsletter

Crackstuffers Stefan - Dildo vyrobené z prvotriedneho silikónu

Ak vás volá žiadostivosť a chcete sa len hrať, modré dildo Stefan od Crackstuffers je pre vás to pravé! Toto dildo je vyrobené z vysokokvalitného prémiového silikónu a kombinuje pohodlný priemer s dlhým, štíhlym hriadeľom, ktorý je vhodný na sólo sex aj na sex s kamarátmi.

Viac informácií

2276/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ak vás volá žiadostivosť a chcete sa len hrať, modré dildo Stefan od Crackstuffers je pre vás to pravé! Toto dildo je vyrobené z vysokokvalitného prémiového silikónu a kombinuje pohodlný priemer s dlhým, štíhlym hriadeľom, ktorý je vhodný na sólo sex aj na sex s kamarátmi. Toto dildo Crackstuffers s realistickým žaluďom a dĺžkou 23,5 cm ponúka ideálnu rovnováhu medzi pohodlím a intenzívnou stimuláciou.

    Pôsobivé rozmery:

    • Dĺžka: 23,5 cm
    • Priemer: 5 cm
    • Dĺžka na zasunutie: 18 cm
    • Obvod: približne 15,7 cm


    Prečo je modré dildo Stefan od Crackstuffers také obľúbené?

    Crackstuffers Stefan Toto dildo nie je len obyčajným dildom, ale skutočnou ozdobou každej zbierky dild. To, čo ho robí takým výnimočným, je jeho výnimočná flexibilita, vďaka ktorej je možné dosiahnuť všetky erotogénne zóny hlboko v tele. Crackstuffers Stefan Vďaka svojej mäkkej textúre sa dildo dokonale prispôsobí vnútorným krivkám a kontúram tela, čo vedie k intenzívnejšej a cielenejšej stimulácii. Táto flexibilita v kombinácii s vysokokvalitným prémiovým silikónovým povrchom zaručuje, že každý pohyb je intenzívnym potešením, či už sa vibrátor používa sólo, alebo s partnerom.

    Crackstuffers - jednoducho viac pocitu!

    S Crackstuffers a MEO už nie je žiadny dôvod, aby ste neprebádali svoje análne hranice. Naše prémiové silikónové výrobky ponúkajú nielen vynikajúci výkon, ale aj trvanlivosť a kvalitu, vďaka ktorým je análny sex niečo výnimočné.

    Dokonalý materiál pre bezkonkurenčné potešenie:

    Vynikajúcou výhodou nových výrobkov Crackstuffers z prémiového silikónu je ich jemná štruktúra šetrná k pokožke, ktorá poskytuje príjemnú a zároveň intenzívnu stimuláciu. Vysokokvalitné vibrátory a análne kolíky Crackstuffers vyrobené z ručne vyrábaného, platinou vytvrdeného silikónu ponúkajú nielen pôsobivú pružnosť, ale aj jedinečnú odolnosť, ktorá im zabezpečuje dlhú životnosť. Výrobky Crackstuffers sú o niečo drahšie ako bežné priemyselne masovo vyrábané produkty, pretože sú starostlivo ručne vyrábané z vysokokvalitného, platinou vytvrdeného prémiového silikónu. Tento materiál vhodný na použitie v potravinárstve ponúka výnimočnú mäkkosť, pružnosť a trvanlivosť, ktorá priemyselne vyrábaným výrobkom často chýba. Každý jednotlivý výrobok sa starostlivo testuje a spracováva, aby sa zaručila najvyššia kvalita a bezkonkurenčný zážitok. Výsledkom je jedinečný výrobok, ktorý zaujme nielen svojou kvalitou, ale aj dlhou životnosťou.

    Používajte len mazivá na báze vody alebo hybridné mazivá.

    Je dôležité, aby sa pri týchto výrobkoch Crackstuffers používali len mazivá na báze vody alebo naše hybridné mazivá Glory Hole sa používajú. Mazadlám na báze silikónu by ste sa mali vyhýbať, pretože môžu poškodiť vysokokvalitný silikónový materiál. Naše lubrikanty na báze vody FuckBuddy a Glory Hole s panthenolom a laurethom-9 poskytujú vynikajúcu lubrikáciu a starostlivosť bez poškodenia materiálu.

    Ďalšie informácie:

    • Crackstuffers Stefan - Prémiový silikónový análny vibrátor
    • Produkt zo série MEO™ Crackstuffers vyrobený z vysokokvalitného silikónu.
    • Materiál: Ručne vyrobený, platinou vytvrdený prémiový silikón, bezpečný pre potraviny, bez ftalátov a šetrný k pokožke.
    • Vibrátory Crackstuffers sú vyrobené z vysokokvalitného silikónu šetrného k telu, ktorý ponúka fantastický pocit a dokonale harmonizuje s lubrikantmi na vodnej báze a hybridnými lubrikantmi.
    • Dildo alebo análny kolík od Crackstuffers x MEO znamená análne erotické hračky najvyššej kvality, ktoré sa vyznačujú ergonómiou, odolnosťou a bezpečným používaním.
    • VERYCLEANČistenie Odporúčame čistiť teplou vodou a čistiacim prostriedkom na hračky . Na dodatočnú hygienu a starostlivosť po čistení je ideálnym doplnkom náš sprej Extremeo.
    • Možné kombinácie: Sling V kombinácii s vankúšikom ASS UP alebo Fuck&Play , možno vibrátory Crackstuffers zavádzať mimoriadne pohodlne a mimoriadne hlboko.
    • O značke Crackstuffers: Crackstuffers je anglická značka, ktorá sa špecializuje na výrobu dild a iných análnych erotických hračiek a je známa najmä svojimi veľkými, extra veľkými a nezvyčajne tvarovanými dildami. Tieto vibrátory boli špeciálne vyvinuté pre pokročilých používateľov a milovníkov intenzívnej análnej stimulácie. Spoločnosť Crackstuffers je najznámejšia svojimi veľkými dildami, ktoré sú často väčšie ako väčšina bežných dild na trhu, čo umožňuje extrémne a intenzívne zážitky. Crackstuffers ponúka rôzne jedinečné dizajny, často špeciálne vyvinuté na análnu stimuláciu, vrátane dild s veľmi výraznými hlavicami, úzkymi hriadeľmi a širokými základňami, ktoré umožňujú rôzne pocity.
    • Materiály: Crackstuffers používa vysokokvalitné, pre telo bezpečné materiály, pričom vibrátory sú zvyčajne vyrobené z vinylu bez obsahu ftalátov alebo z vysokokvalitného silikónu, ktorý je odolný a ľahko sa čistí. Značka je úzko spojená s komunitou LGBTQ+ a je mimoriadne obľúbená na gay scéne. Výrobky Crackstuffers sú prispôsobené potrebám tejto komunity a ponúkajú širokú škálu dild, ktoré sú vhodné pre jednotlivcov aj páry. Všetky výrobky Crackstuffers sa vyrábajú v Spojenom kráľovstve, čo zaručuje vysokú kvalitu a prísne kontroly počas výrobného procesu. Okrem klasických dild obsahuje sortiment značky aj ďalšie hračky na análny sex, ako sú napríklad análne kolíky, stimulátory prostaty a špeciálne výrobky pre fistingovú komunitu. Crackstuffers sa preslávila svojimi špeciálnymi, často extrémnymi výrobkami a je značkou, ktorú si vyberajú všetci, ktorí hľadajú nevšedné a intenzívne análne zážitky.
    • Spoločnosť MEO je hrdá na to, že môže ponúknuť celý sortiment výrobkov Crackstuffers. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam, prvotriednemu zákazníckemu servisu a rýchlej a diskrétnej preprave vám zaručujeme, že svoje veľké vibrátory Crackstuffers dostanete rýchlo a spoľahlivo. V MEO nájdete tie najlepšie výrobky na mimoriadne a intenzívne zážitky - vždy s bezpečnosťou a kvalitou, ktorú si zaslúžite.

     

    Crackstuffers Dildos

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Consigliato

    Appena aperto mia moglie ha spalancato gli occhi, non ci credeva! Lo usa quando non sono a casa o quando vuole una doppia penetrazione! Ottimo prodotto, consigliato!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Crackstuffers Stefan - Dildo vyrobené z prvotriedneho silikónu

    Crackstuffers Stefan - Dildo vyrobené z prvotriedneho silikónu

    Ak vás volá žiadostivosť a chcete sa len hrať, modré dildo Stefan od Crackstuffers je pre vás to pravé! Toto dildo je vyrobené z vysokokvalitného prémiového silikónu a kombinuje pohodlný priemer s dlhým, štíhlym hriadeľom, ktorý je vhodný na sólo sex aj na sex s kamarátmi.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: