Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Dildá

Newsletter

Stinger BUTTR FIM-92 Anal Dildo - Dildo s prísavkou

butt plug Stinger Napoly , napoly vibrátor, análny vibrátor BUTTR FIM-92 je dokonalým doplnkom pre každého, kto miluje intenzívne análne potešenie a nezvyčajné análky. Vďaka výraznému žalúdku a zvlnenému dizajnu možno toto análne dildo napriek jeho pôsobivej veľkosti pohodlne a jemne zaviesť do konečníka.

Viac informácií

10031/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Stinger BUTTR FIM-92 Anal Dildo - Análne dildo so silnou prísavkou na hlbokú análnu stimuláciu

    Butt plug Stinger Napoly , napoly dildo, análne dildo BUTTR FIM-92 je dokonalým doplnkom pre každého, kto miluje intenzívne análne potešenie a neobvyklé análky. Vďaka výraznému žalúdku a dizajnu v tvare vlny sa toto análne dildo napriek svojej impozantnej veľkosti pohodlne a jemne zavádza do konečníka. Zasúvacia dĺžka 22 cm a priemer 8 cm poskytujú hlbokú a intenzívnu stimuláciu, ktorá posunie aj skúsených používateľov na hranicu ich možností. Stinger Vďaka mimoriadne silnej prísavke možno análny vibrátor FIM-92 pripevniť na akýkoľvek hladký povrch a užívať si bez použitia rúk.

    Pre análnych profesionálov - silný dizajn na intenzívnu stimuláciu

    Kolekcia BUTTR bola špeciálne vyvinutá pre análnych profesionálov s vysokými nárokmi a posúva backdoor hrátky na novú úroveň. Stinger Robustný, mužný vzhľad a vojenský dizajn značky BUTTR odrážajú silu a výdrž, ktoré sa vyžadujú pri používaní erotických hračiek, ako je napríklad análne dildo FIM-92. Toto análne dildo je ďalším príkladom toho, ako BUTTR ponúka nezabudnuteľné zážitky, ktoré si vyžadujú úplné odhodlanie a výdrž.

    Stinger Prečo je análny vibrátor BUTTR FIM-92 dokonalou voľbou:

    • S dĺžkou 22 cm a maximálnym priemerom 8 cm ponúka toto dildo intenzívnu stimuláciu a je ideálne pre skúsených používateľov.
    • Výrazný žaluď a sférický dizajn: Realistický dizajn s vymedzeným žaluďom a vlnami pozdĺž hriadeľa poskytuje veľmi výnimočný zážitok.
    • Stinger Silná prísavka: Mimoriadne silná prísavka umožňuje pripevniť análne dildo FIM-92 k akémukoľvek hladkému povrchu, takže ho možno používať bez použitia rúk - ideálne na jazdu na dilde alebo na rôzne iné polohy.


    Používanie, správny lubrikant a čistenie dilda

    Vždy používajte veľké množstvo odporúčaného Glory HoleStinger Hybridného lubrikantu od MEO na hladký a príjemný zážitok s análnym dildom FIM-92. Tento hybridný lubrikant ponúka dlhotrvajúcu lubrikačnú schopnosť a je ideálny na intenzívne sedenia. Stinger VERYCLEAN Po použití análny vibrátor FIM-92 dôkladne vyčistite teplou vodou a jemným mydlom alebo použite náš sprej na obzvlášť dôkladné čistenie a optimálnu hygienu.

    Značka BUTTR - kvalita a inovácie z Európy

    BUTTR je európska značka, ktorá sa preslávila ako dodávateľ vysokokvalitných erotických hračiek a lubrikantov. Značka BUTTR, známa svojou robustnou, mužnou estetikou a starostlivo vyvinutým sortimentom výrobkov, sa zameriava najmä na mužov a ženy, ktorí hľadajú nové výzvy v oblasti zadných hrátok. Stinger Každý výrobok z kolekcie BUTTR, od análneho dilda FIM-92 až po špeciálne vyvinuté lubrikanty, je vyrobený podľa najvyšších štandardov bezpečnosti, pohodlia a trvanlivosti. Značka zaujme nielen inovatívnym dizajnom, ale aj použitím materiálov šetrných k telu, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy kvality. S BUTTR zažijete intenzívne, sofistikované potešenie - či už ste začiatočník alebo skúsený profesionál v oblasti análneho sexu,fisting alebo análny strečing.

    Ďalšie informácie:

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Sehr befriedigend

    Das Teil ist sehr gut gemacht, genau die richtige Härte und trotzdem schön flexibel und nachgiebig, wo man es braucht. Von der Größe her nichts für Anfänger auf dem Gebiet. Aber mit guter Vorbereitung, Entspannung und der richtigen Menge Gleitgel ist es einfach ein gutes Gefühl, wenn es "flutscht". Passt und sitzt ohne zu drücken. Die Gesamtgröße ist, wenn das "Ding" erst einmal da ist, wo es sein soll, sehr angenehm und füllt sehr gut aus. Kann auch längere Zeit getragen werden ohne herauszurutschen.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Stinger BUTTR FIM-92 Anal Dildo - Dildo s prísavkou

      Stinger BUTTR FIM-92 Anal Dildo - Dildo s prísavkou

      butt plug Stinger Napoly , napoly vibrátor, análny vibrátor BUTTR FIM-92 je dokonalým doplnkom pre každého, kto miluje intenzívne análne potešenie a nezvyčajné análky. Vďaka výraznému žalúdku a zvlnenému dizajnu možno toto análne dildo napriek jeho pôsobivej veľkosti pohodlne a jemne zaviesť do konečníka.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: