Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Dildá

Newsletter

BUTTR Výbušná hlavica Anal Dildo

Desivé a ako niečo z arzenálu zlovestného diktátora: análny vibrátor BUTTR s výbušnou hlavicou je určený len na jednu vec - na totálne zničenie análneho otvoru! Toto dildo s pôsobivou dĺžkou 25 cm a maximálnym priemerom 6,6 cm je ideálne pre skúsených análnych nováčikov, ktorí sú pripravení nanovo definovať svoje hranice.

Viac informácií

10035/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo - pre dokonalú análnu výzvu

    Hrôzostrašné a ako zo zbrojnice zlovestného diktátora: BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo je určené len na jedinú vec - totálnu análnu deštrukciu! S pôsobivou dĺžkou na zasunutie 25 cm a maximálnym priemerom 6,6 cm je toto dildo ideálne pre skúsených análnych nováčikov, ktorí sú pripravení nanovo definovať svoje hranice. Análne dildo BUTTR Explosive Warhead je vyrobené z pevného, ale hladkého vinylu na hlbokú a intenzívnu stimuláciu, ktorá vás posunie ďaleko za vaše hranice.

    Rebrovaný hriadeľ pre maximálnu stimuláciu

    .

    Rebrovaný hriadeľ análneho vibrátora BUTTR Explosive Warhead poskytuje dodatočnú stimuláciu a maximalizuje vaše potešenie pri každom pohybe. Či už sa dildo používa na análnu alebo vaginálnu stimuláciu, zvlnené drážky ponúkajú úplne nový rozmer uspokojenia.

    .

    Výkonná prísavka pre potešenie bez použitia rúk

    .

    Vďaka robustnej prísavke sa vibrátor bezpečne prichytí na všetky hladké povrchy a ponechá vám voľné ruky na iné aktivity. Takže sa môžete plne sústrediť na túto "vojenskú misiu" sami alebo vo dvojici

    .
    Prečo je análne dildo BUTTR Explosive Warhead pre vás ideálnou voľbou:


    Pre análnych regrútov - vojenský dizajn na intenzívnu stimuláciu

    Kolekcia BUTTR bola špeciálne vyvinutá pre análnych profesionálov s vysokými nárokmi a posúva zadné partie na novú úroveň. Robustný, mužný vzhľad a vojenský dizajn značky BUTTR odrážajú silu a výdrž, ktoré sa vyžadujú pri používaní erotických hračiek, ako je napríklad análny vibrátor BUTTR Explosive Warhead. Análne dildo BUTTR Explosive Warhead je ďalším príkladom toho, ako BUTTR ponúka nezabudnuteľné zážitky, ktoré si vyžadujú odhodlanie a výdrž.

    Používanie, správny lubrikant a čistenie análneho kolíka

    Vždy používajte veľké množstvo odporúčaného Glory Hole Hybridného lubrikantu od MEO pre obzvlášť príjemný zážitok s análnym dildom BUTTR Explosive Warhead. Tento hybridný lubrikant ponúka dlhotrvajúcu lubrikačnú schopnosť a je ideálny na intenzívne sedenia. VERYCLEAN Análny vibrátor Explosive Warhead po použití dôkladne očistite teplou vodou a jemným mydlom alebo použite náš sprej na obzvlášť dôkladné čistenie a optimálnu hygienu.

    Značka BUTTR - kvalita a inovácie z Európy

    BUTTR je európska značka, ktorá sa preslávila ako dodávateľ vysokokvalitných erotických hračiek a lubrikantov. Značka BUTTR, známa svojou robustnou, mužnou estetikou a starostlivo vyvinutým sortimentom výrobkov, sa zameriava najmä na mužov a ženy, ktorí hľadajú nové výzvy v oblasti zadných hrátok. Každý výrobok z kolekcie BUTTR, od análneho vibrátora Explosive Warhead až po špeciálne vyvinuté lubrikanty, je vyrobený podľa najvyšších štandardov bezpečnosti, pohodlia a odolnosti. Značka zaujme nielen inovatívnym dizajnom, ale aj použitím materiálov šetrných k telu, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy kvality. S BUTTR zažijete intenzívne, sofistikované potešenie - či už ste začiatočník alebo skúsený profesionál v oblasti análneho sexu, fisting alebo análny strečing.

    Ďalšie informácie:

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Durable, Reliable, Fun, Slick

    Looking for fun in the bedroom, this will do the job. It's suction cup base makes it stick to about any surface. Being silicon it's very easy to clean after use. It's versatile, durable and will accommodate to anything you or your partner would need to be accomplished in the bedroom! I would highly recommend this to anyone that's willing and wanting to try to be adventurous in the bedroom!

      Hodnotenie 

      Bonne qualité

      Très bon produit et pas cher

        Napíšte vlastnú recenziu

        BUTTR Výbušná hlavica Anal Dildo

        BUTTR Výbušná hlavica Anal Dildo

        Desivé a ako niečo z arzenálu zlovestného diktátora: análny vibrátor BUTTR s výbušnou hlavicou je určený len na jednu vec - na totálne zničenie análneho otvoru! Toto dildo s pôsobivou dĺžkou 25 cm a maximálnym priemerom 6,6 cm je ideálne pre skúsených análnych nováčikov, ktorí sú pripravení nanovo definovať svoje hranice.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: