Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Dvojité vibrátory

Newsletter

BUTTR Akimbo obojstranné análne dildo - dvojité dildo

Obojstranné análne dildo BUTTR Akimbo je viac ako len dvojité dildo, je to skutočný posilňovač orgazmu! Toto dildo bolo špeciálne vyvinuté pre tých, ktorí hľadajú rozmanitosť v análnej stimulácii a zároveň ocenia veľké dildo. Vďaka jeho konštrukcii možno vložiť a používať oba konce dilda, pričom každá strana ponúka inú stimuláciu.

Viac informácií

10033/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    BUTTR Akimbo obojstranné análne dildo - dvojité dildo pre dvojité potešenie

    Obojstranné análne dildo BUTTR Akimbo je viac než len dvojité dildo, je to skutočný posilňovač orgazmu! Toto dildo bolo špeciálne vyvinuté pre tých, ktorí hľadajú rozmanitosť pri análnej stimulácii a zároveň ocenia veľké dildo. Vďaka jeho konštrukcii možno vložiť a používať oba konce dilda, pričom každá strana ponúka inú stimuláciu.


    Dlhší koniec dilda kombinuje klasický, hladký dizajn so 6 hrubými guľôčkami, ktoré pripomínajú análne koráliky a po zavedení do análu poskytujú veľmi zvláštny, veľmi intenzívny pocit. Kratší koniec má rebrovanú štruktúru, ktorá poskytuje ešte väčšiu stimuláciu priamo v konečníku. Či už sa obojstranné análne dildo Akimbo používa samostatne alebo vo dvojici, oba konce dvojitého dildá ponúkajú úplne odlišné zážitky.

    Nie je to len dvojité dildo, ale skutočný posilňovač orgazmu

    Sférický dizajn dlhšieho konca nielenže poskytuje intenzívnu rozkoš počas zasúvania, ale dokáže tiež takmer 10-krát zosilniť orgazmus pociťovaný pri vyťahovaní dilda z análneho otvoru. Každá jednotlivá guľôčka vytvára dodatočný stimul, ktorý sa šíri telom ako vlna a zintenzívňuje orgazmus. Vďaka tomuto jedinečnému tvaru je obojstranné análne dildo BUTTR Akimbo bezkonkurenčnou erotickou hračkou pre každého, kto chce svoj orgazmus posunúť na novú úroveň.

    Všestranný - análny aj vaginálny

    BUTTR Akimbo Double Sided Anal Dildo je vhodné na análnu aj vaginálnu stimuláciu. Bez ohľadu na to, ktorý typ hry preferujete, toto dvojité dildo od BUTTR ponúka široké možnosti. Vďaka pružnému materiálu možno s týmto dvojitým dildom preskúmať všetky skryté miesta hlboko v tele. Obojstranné análne dildo Akimbo sa dokonale prispôsobí vnútornej anatómii a je ideálne na vzrušujúce sólo sedenia alebo príjemné dobrodružstvá vo dvojici.

    Prečo je obojstranné análne dildo BUTTR Akimbo dokonalou voľbou:


    Použitie, správny lubrikant a čistenie dvojitého dilda

    Vždy používajte veľké množstvo odporúčaného Glory Hole Hybridného lubrikantu od MEO pre obzvlášť príjemný zážitok s obojstranným análnym dildom Akimbo. Tento hybridný lubrikant ponúka dlhotrvajúcu lubrikačnú schopnosť a je ideálny na intenzívne sedenia. VERYCLEAN Obojstranné análne dildo Akimbo po použití dôkladne vyčistite teplou vodou a jemným mydlom alebo použite náš sprej na obzvlášť dôkladné čistenie a optimálnu hygienu.

    Značka BUTTR - kvalita a inovácie z Európy

    BUTTR je európska značka, ktorá sa preslávila ako dodávateľ vysokokvalitných erotických hračiek a lubrikantov. Značka BUTTR, známa svojou robustnou, mužnou estetikou a starostlivo vyvinutým sortimentom výrobkov, sa zameriava najmä na mužov a ženy, ktorí hľadajú nové výzvy v oblasti zadných hrátok. Každý výrobok z kolekcie BUTTR, od obojstranného análneho vibrátora Akimbo až po špeciálne vyvinuté lubrikanty, je vyrobený podľa najvyšších štandardov bezpečnosti, pohodlia a trvanlivosti. Značka zaujme nielen inovatívnym dizajnom, ale aj použitím materiálov šetrných k telu, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy kvality. S BUTTR zažijete intenzívne, sofistikované potešenie - či už ste začiatočník alebo skúsený profesionál v oblasti análneho sexu, fisting alebo análny strečing.

    Ďalšie informácie:

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Just Gigantic

    So unlike most items similar to this, it truly as big as it looks in the pictures. Possibly larger than it looks in the pictures. I was a bit surprised by the size.
    Pretty sure it would be close to impossible for someone to take the whole length, but I've been shocked by what people can accomplish in this area before.
    It wasn't too hard to clean it. But the size and weight could be a problem in some instances. Though it is still usable, just exercise caution. Always keep safety first in mind, when playing with something like this. Don't forget lots and lots of lube always recommended.

      Napíšte vlastnú recenziu

      BUTTR Akimbo obojstranné análne dildo - dvojité dildo

      BUTTR Akimbo obojstranné análne dildo - dvojité dildo

      Obojstranné análne dildo BUTTR Akimbo je viac ako len dvojité dildo, je to skutočný posilňovač orgazmu! Toto dildo bolo špeciálne vyvinuté pre tých, ktorí hľadajú rozmanitosť v análnej stimulácii a zároveň ocenia veľké dildo. Vďaka jeho konštrukcii možno vložiť a používať oba konce dilda, pričom každá strana ponúka inú stimuláciu.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      20 ostatné položky v rovnakej kategórii: