Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

E-Stim Systems

Newsletter

Python™ od E-Stim Systems - E Stim testicles

Python™, ďalšia inovácia od E-Stim Systemsje zariadenie špeciálne vyvinuté na elektrostimuláciu semenníkov. Je to jeden z najlepších systémov - a dokonca vhodný na CBT - ktorý poskytuje rozsah jemnej až veľmi intenzívnej elektrostimulácie priamo do semenníkov.

Viac informácií

3769/00

199,99 €


-20%

159,99 €

plus náklady na dopravu

Dodacia lehota približne 7 dní

Viac informácií

Python™ od spoločnosti E-Stim Systems: Intenzívna elektrostimulácia semenníkov.

Python™, ďalšia inovácia od spoločnosti E-Stim Systemsje zariadenie špeciálne vyvinuté na elektrostimuláciu semenníkov. Je to jeden z najlepších systémov - a dokonca pripravený na CBT - ktorý poskytuje širokú škálu jemnej až VELMI intenzívnej elektrostimulácie priamo do semenníkov.

Prispôsobený pre mužské potešenie a vyrobený v Spojenom kráľovstve:

  • Python™ je špeciálne navrhnutý pre mužskú anatómiu a ponúka úžasnú kombináciu tlaku a elektrostimulácie semenníkov.
  • Python™ je vybavený dvoma pozlátenými elektrickými kontaktnými plochami. Tlak je nastaviteľný, čo umožňuje prispôsobenie a intenzitu stimulácie.
  • Python™ je navrhnutý tak, aby sa nezostúpený penis a semenníky zmestili do otvoru v tvare krúžku (ako krúžok na penis) a semenníky sa potom mohli upevniť priamo medzi dve kompresné plochy.


Vyvážená kompresia a elektrická stimulácia:

  • Python™ je navrhnutý tak, aby na semenníky pôsobil presne nastaviteľný tlak, ktorý možno podľa potreby zosilniť.
  • Intenzita sa pohybuje od ľahkého brnenia až po silnejšie pocity, čo je ideálne pre tých, ktorí chcú preskúmať spektrum elektrostimulácie semenníkov.


Vysokokvalitný materiál a dizajn:

  • E-Stim Systems využívajú sa 5 mm hrubé laserom rezané akrylové panely s na mieru vyrobenými obvodovými doskami, aby sa zabezpečil odolný a účinný výrobok.
  • Pozlátené kontaktné platne zabezpečujú vynikajúcu elektrickú vodivosť a kontakt.
  • Na zabezpečenie odolnosti je Python™ vybavený kovaním z nehrdzavejúcej ocele a mosadze.


Funkčnosť pre lepší zážitok z elektrostimulácie.

  • Python™ je vhodný aj pre väčší penis (priemer otvoru 50 mm), a preto ponúka pohodlné nosenie pre väčšinu mužov.
  • Toto zariadenie je vybavené 4 mm konektormi a je vhodné na použitie s jednokanálovými zariadeniami, ako je napr E-Stim Systems alebo pokročilejších elektrostimulačných zariadení, ako je napríklad 2B™.
  • Čistenie je jednoduché a hygienické pomocou nášho spreja VERYCLEAN.


Python™ od spoločnosti E-Stim Systems: BDSM zariadenie na inovatívnu elektrostimuláciu semenníkov.

Python™ nie je len elektrostimulačné zariadenie, ale aj brána k objavovaniu hlbších pocitov pri stimulácii semenníkov. Či už hľadáte jemnú elektrostimuláciu alebo intenzívnejší zážitok, Python™ ponúka bezpečnú, prispôsobiteľnú a vzrušujúcu možnosť a je nevyhnutnosťou pre každého, kto chce elektrostimuláciu posunúť o krok ďalej.

Viac informácií:

  • Python™ od E-Stim Systems
  • Vhodné pre CBT.
  • Materiál: Python™ od E-Stim Systems je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, ktoré zabezpečujú odolnosť a optimálnu funkčnosť počas elektrostimulácie. Hlavná konštrukcia je vyrobená z leteckého hliníka, ktorý je známy svojou stabilitou a nízkou hmotnosťou. Elektrické kontaktné plochy sú pozlátené, aby sa zabezpečil efektívny a bezpečný prenos elektrického signálu. Prítlačné dosky sú vyrobené z 5 mm hrubého akrylu, tvrdého a priehľadného plastu, ktorý je odolný a vizuálne príťažlivý. Okrem toho sa na montáž používajú kovania z nehrdzavejúcej ocele, ktoré sú pevné a odolné voči korózii. Napokon, neoddeliteľnou súčasťou elektrických funkcií sú na mieru vyrobené dosky s plošnými spojmi (PCB), ktoré sú prispôsobené špecifickým požiadavkám. Kombinácia týchto materiálov robí z Vyper2™ vysokokvalitnú a spoľahlivú voľbu pre každého, kto má rád elektrostimuláciu.
  • Dosky s plošnými spojmi sú nevyhnutnou súčasťou modernej elektroniky. Sú to dosky s plošnými spojmi, na ktorých sú namontované a pripojené rôzne elektronické komponenty, ako sú rezistory, kondenzátory a integrované obvody. Dosky s plošnými spojmi tvoria fyzickú platformu pre tieto komponenty a poskytujú elektrické spojenia potrebné na fungovanie obvodu. Dosky s plošnými spojmi sa nachádzajú takmer vo všetkých elektronických zariadeniach, od jednoduchých prístrojov až po zložité počítačové systémy.
  • Vyrobené v súlade s najnovšími bezpečnostnými predpismi EÚ a Spojeného kráľovstva.
  • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, ale je dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-stimulátor nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, nosia kardiostimulátor alebo používajú lekárske infúzne zariadenie, majú problémy so srdcom alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
  • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie
  • MEO je ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

Python™ od E-Stim Systems - E Stim testicles

Python™ od E-Stim Systems - E Stim testicles

Python™, ďalšia inovácia od E-Stim Systemsje zariadenie špeciálne vyvinuté na elektrostimuláciu semenníkov. Je to jeden z najlepších systémov - a dokonca vhodný na CBT - ktorý poskytuje rozsah jemnej až veľmi intenzívnej elektrostimulácie priamo do semenníkov.

Napíšte vlastnú recenziu

Ostatní zákazníci tiež kúpili:

30 ostatné položky v rovnakej kategórii: