Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

PulseCore DUE - Análny stimulátor - Análna elektrostimulácia

Nový Ponuka

Análna elektrostimulácia môže byť taká úžasná: PulseCore DUE bol vďaka svojmu ergonomickému tvaru špeciálne vyvinutý na presnú elektrostimuláciu konečníka a bodu P. Jeho jedinečný tvar kopíruje prirodzené kontúry vnútornej anatómie pre dosiahnutie maximálnych pocitov.

Viac informácií

3882/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Spoznajte nový rozmer análnej elektrostimulácie s PulseCore™ od MEO, bipolárnym análnym stimulátorom. Prostredníctvom cielenej elektrickej stimulácie nervových zakončení v konečníku tento análny stimulátor zvyšuje sexuálne potešenie a vedie k mimoriadne intenzívnym orgazmom. Silu impulzov možno individuálne nastaviť, vďaka čomu je PulseCore™ vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov.

    Jedinečné vlastnosti a výhody:

    • Presná stimulácia: PulseCore™ poskytuje presnú a cielenú stimuláciu, čím vytvára intenzívnejšie a často aj hlbšie pocity, ktoré je ťažké dosiahnuť bežnými análnymi kolíkmi alebo análnymi vibrátormi.
    • Prispôsobiteľná intenzita: S PulseCore™ a elektrostimulačným zariadením môžete presne ovládať intenzitu elektrických impulzov, takže si môžete vychutnať jemnú aj silnú stimuláciu. Jednoducho experimentujte s rôznymi nastaveniami, aby ste dosiahli požadovaný účinok.
    • Zvýšená intenzita orgazmu: Mnohí používatelia uvádzajú zintenzívnenie svojich orgazmov pri používaní PulseCore™. Elektrická stimulácia vedie k zvýšeným svalovým kontrakciám, ktoré umocňujú sexuálny zážitok.
    • Psychologický účinok: Najmä v kontexte BDSM môže PulseCore™ zvýšiť pocit dominancie a podriadenosti.


    Celkovo možno povedať, že análna elektrostimulácia s naším bipolárnym análnym kolíkom PulseCore™ ponúka vzrušujúci spôsob objavovania nových zmyslových zážitkov a zintenzívnenia sexuálneho potešenia.

    Jednoduché čistenie:

    INSTACLEAN Análny kolík PulseCore™ sa dá ľahko čistiť teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom alebo sprejom. Aby nedošlo k poškodeniu elektródy, nemali by sa používať agresívne čistiace prostriedky.

    Tento lubrikant robí análnu elektrostimuláciu ešte príjemnejšou:

    Na dosiahnutie optimálneho zážitku by sa mal používať náš lubrikant na báze vody ESHOCK. Tento špeciálny lubrikant zaručuje ľahké zavedenie do análneho/vaginálneho otvoru a dobrú elektrickú vodivosť. Za každú cenu sa vyhnite lubrikantom na báze silikónu alebo hybridným lubrikantom.

    Ďalšie informácie:

    • PulseCore™ análny stimulátor - análna elektrostimulácia - análny kolík elektro play
    • Dĺžka análneho kolíka: celková dĺžka 5,5 cm, dĺžka na zasunutie 4,8 cm
    • Priemer análneho kolíka: 2,5 cm
    • Priemer základne: 2,5 cm
    • Dĺžka kábla: 113 cm
    • 3,5 mm jack konektor / adaptér
    • Elektrosex: Análny kolík PulseCore™ na análnu elektrostimuláciu musí byť pripojený k elektrostimulačnému zariadeniu alebo jednotke TENS, aby sa rozvinula jeho plná funkčnosť. Tieto zariadenia dodávajú análnemu konektoru elektrické impulzy, ktoré priamo stimulujú nervové zakončenia v análnej oblasti. Táto cielená stimulácia môže zvýšiť intenzitu pocitov a viesť k mimoriadne hlbokým a uspokojujúcim orgazmom, ktoré nemožno dosiahnuť bežnými análnymi kolíkmi alebo vibrátormi.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Très facile de l’introduire

    Super agréable à porter et bonnes sensations je recommande

      Hodnotenie 

      5 Sterne

      Der Plug macht mit etwas Zeit und viel gleitcreme richtig viel Spaß. Deshalb 5 Sterne

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Perfekt

      Ich habe mir die Anal-Elektrode gekauft, um die Abende etwas aufregender zu gestalten, wenn meine Freundin nicht da ist, und ich wurde nicht enttäuscht. Die Handhabung ist einfach und dank der ausführlichen Online-Anleitung schnell zu verstehen. Die Stromimpulse sind gut dosierbar und bieten eine große Bandbreite an Empfindungen - von leichtem Kribbeln bis hin zu intensivem Pulsieren. Das bringt mich richtig zum Orgasmus!

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Deserves a glowing five-star rating!

      As a woman who recently tried this stainless steel vaginal electrostimulation electrode, I can confidently say that it was a revelation! Despite some initial hesitation as a newcomer to electro play, I was pleasantly surprised by the incredible experience it provided. The electrostimulation was nothing short of amazing - intense, arousing and left me wanting more. The electrode was surprisingly easy to use and the powerful sensations it delivered were truly unforgettable.

        Napíšte vlastnú recenziu

        PulseCore DUE - Análny stimulátor - Análna elektrostimulácia

        PulseCore DUE - Análny stimulátor - Análna elektrostimulácia

        Análna elektrostimulácia môže byť taká úžasná: PulseCore DUE bol vďaka svojmu ergonomickému tvaru špeciálne vyvinutý na presnú elektrostimuláciu konečníka a bodu P. Jeho jedinečný tvar kopíruje prirodzené kontúry vnútornej anatómie pre dosiahnutie maximálnych pocitov.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: