Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

PulseCore QUATTRO - análny stimulátor - análna elektrostimulácia

Nový Ponuka

Dokonalá kombinácia análnej dilatácie a elektrostimulácie: PulseCore QUATTRO análny stimulátor sa vyznačuje kónickým dizajnom, ktorý uľahčuje jeho zavedenie do konečníka. Ideálny pre každého, kto hľadá pocit análnej dilatácie v kombinácii s presnými elektrickými impulzmi.

Viac informácií

3884/00

69,99 €


-20,00 €

49,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Spoznajte nový rozmer análnej elektrostimulácie s PulseCore™ od MEO, bipolárnym análnym stimulátorom. Prostredníctvom cielenej elektrickej stimulácie nervových zakončení v konečníku tento análny stimulátor zvyšuje sexuálne potešenie a vedie k mimoriadne intenzívnym orgazmom. Silu impulzov možno individuálne nastaviť, vďaka čomu je PulseCore™ vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov.

    Jedinečné vlastnosti a výhody:

    • Presná stimulácia: PulseCore™ poskytuje presnú a cielenú stimuláciu, čím vytvára intenzívnejšie a často aj hlbšie pocity, ktoré je ťažké dosiahnuť bežnými análnymi kolíkmi alebo análnymi vibrátormi.
    • Prispôsobiteľná intenzita: S PulseCore™ a elektrostimulačným zariadením môžete presne ovládať intenzitu elektrických impulzov, takže si môžete vychutnať jemnú aj silnú stimuláciu. Jednoducho experimentujte s rôznymi nastaveniami, aby ste dosiahli požadovaný účinok.
    • Zvýšená intenzita orgazmu: Mnohí používatelia uvádzajú zintenzívnenie svojich orgazmov pri používaní PulseCore™. Elektrická stimulácia vedie k zvýšeným svalovým kontrakciám, ktoré umocňujú sexuálny zážitok.
    • Psychologický účinok: Najmä v kontexte BDSM môže PulseCore™ zvýšiť pocit dominancie a podriadenosti.


    Celkovo možno povedať, že análna elektrostimulácia s naším bipolárnym análnym kolíkom PulseCore™ ponúka vzrušujúci spôsob objavovania nových zmyslových zážitkov a zintenzívnenia sexuálneho potešenia.

    Jednoduché čistenie:

    INSTACLEAN Análny kolík PulseCore™ sa dá ľahko čistiť teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom alebo sprejom. Aby nedošlo k poškodeniu elektródy, nemali by sa používať agresívne čistiace prostriedky.

    Tento lubrikant robí análnu elektrostimuláciu ešte príjemnejšou:

    Na dosiahnutie optimálneho zážitku by sa mal používať náš lubrikant na vodnej báze ESHOCK. Tento špeciálny lubrikant zaručuje ľahké zavedenie do análneho/vaginálneho otvoru a dobrú elektrickú vodivosť. Za každú cenu sa vyhnite lubrikantom na báze silikónu alebo hybridným lubrikantom.

    Ďalšie informácie:

    • PulseCore™ análny stimulátor - análna elektrostimulácia - análny kolík elektro play
    • Dĺžka análneho kolíka: celková dĺžka 5,5 cm, dĺžka na zasunutie 4,8 cm
    • Priemer análneho kolíka: 3 cm
    • Priemer základne: 2,5 cm
    • Dĺžka kábla: 113 cm
    • 3,5 mm jack konektor / adaptér
    • Análny kolík PulseCore™ na análnu elektrostimuláciu musí byť pripojený k elektrostimulačnému zariadeniu alebo zariadeniu TENS, aby sa rozvinula jeho plná funkčnosť. Tieto zariadenia dodávajú análnemu konektoru elektrické impulzy, ktoré priamo stimulujú nervové zakončenia v análnej oblasti. Táto cielená stimulácia môže zvýšiť intenzitu pocitov a viesť k mimoriadne hlbokým a uspokojujúcim orgazmom, ktoré nemožno dosiahnuť bežnými análnymi kolíkmi alebo vibrátormi.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Tolles Produkt

    Ich hätte nie gedacht, dass E-Stim so viel Spaß machen kann! Die elektrischen Impulse in Kombination mit der analen Stimulation sind einfach unglaublich. Das Gefühl ist schwer zu beschreiben - es ist eine Mischung aus absolut geilem Analsex und aufregendem Kitzeln wie immer kurz vor dem Orgasmus. Der Plug ist ergonomisch geformt und lässt sich leicht einführen. Die Steuerung der Impulse über mein Reizstromgerät ist einfach und ermöglicht es mir, die E-Stim genau nach Wunsch einzustellen. Absolut empffehlenswert!

      Hodnotenie 

      New levels of sensation

      I recently had the incredible opportunity to try out this amazing stainless steel electrode for anal electrostimulation, and let me tell you, it was an absolute game-changer! Although I'm still new to the world of electro play, this electrode blew me away! It far exceeded my expectations in every way. The material's smoothness and comfort, paired with the perfect shape for anal stimulation, made the entire experience incredibly pleasurable! The electrostimulation was truly mind-blowing – intense, arousing, and completely unforgettable. Despite my initial apprehension, using this electrode was surprisingly simple, and the sensations it delivered were incredibly powerful. This product has not only heightened my pleasure but also piqued my interest in further exploring Electro Play. For those looking to elevate their playtime and explore new levels of sensation, I wholeheartedly recommend giving this electrode a try. It undoubtedly deserves a solid five-star rating!

        Napíšte vlastnú recenziu

        PulseCore QUATTRO - análny stimulátor - análna elektrostimulácia

        PulseCore QUATTRO - análny stimulátor - análna elektrostimulácia

        Dokonalá kombinácia análnej dilatácie a elektrostimulácie: PulseCore QUATTRO análny stimulátor sa vyznačuje kónickým dizajnom, ktorý uľahčuje jeho zavedenie do konečníka. Ideálny pre každého, kto hľadá pocit análnej dilatácie v kombinácii s presnými elektrickými impulzmi.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: