Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

Tartarus Quadripolar butt plug - Revolučný produkt od ElectraStim

3D zážitok z análnej elektrostimulácie! Objavte s Tartarus Quadripolar butt plug z ElectraStim objavte úplne nový rozmer análneho orgazmu a vychutnajte si intenzívnu trojrozmernú elektrostimuláciu ako nikdy predtým. Na stránke Tartarus Quadripolar butt plug je vyrobený z mäkkého, pružného a vodivého silikónu a dokonale sa prispôsobí kontúram tela.

Viac informácií

3941/00

169,99 €


-50,00 €

119,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Tartarus Quadripolar butt plug - Revolučný produkt od ElectraStim

    3D zážitok z análnej elektrostimulácie! Objavte s Tartarus Quadripolar butt plug od ElectraStim objavte úplne nový rozmer análneho orgazmu a vychutnajte si intenzívnu trojrozmernú elektrostimuláciu ako nikdy predtým. Na stránke Tartarus Quadripolar butt plug je vyrobený z mäkkého, pružného a vodivého silikónu a dokonale sa prispôsobí kontúram tela.

    Kvadripolárny dizajn na 360-stupňovú stimuláciu v análnom otvore!

    Na stránke Tartarus Quadripolar butt plug ponúka jedinečný kvadripolárny dizajn, ktorý poskytuje úchvatné a nevídané pocity. Telo Tartarus Quadripolar butt plug je rozdelené na štyri samostatné vodivé oblasti, ktoré možno aktivovať nezávisle od seba. Táto konfigurácia poskytuje 360-stupňovú stimuláciu v análnom otvore a vytvára intenzívny pocit plnosti bez toho, aby prekročila fyzické limity menej skúsených používateľov.

    Jedna vec je zaručená: Dychberúce análne orgazmy!

    Každá zo štyroch vodivých zón Tartarus Quadripolar butt plug možno individuálne ovládať a vytvárať tak rôzne elektro-senzorické pocity. Pripojením k elektrostimulačnému zariadeniu s 2 výstupmi môže elektrický prúd prúdiť krúživým pohybom z jedného vodivého bodu do druhého, čo poskytuje úplne nový pocit análnej elektrostimulácie. Vzor kontinuálnej vlny alebo pulzov vytvára silné pocity a zvýšený pocit naplnenia konečníka. Ešte zaujímavejšie je to pri striedavých vlnových alebo pulzných vzoroch, ktoré stimulujú rôzne oblasti konečníka v rôznom čase Tartarus Quadripolar butt plug v rôznych časoch. Kvadripolárna análna elektrostimulácia si vyžaduje dvojkanálové elektrostimulačné zariadenie, napríklad SexBox od MEO, Flick Duo, Flux, SensaVox alebo AXIS, a štyri káblové pripojenia súčasne.

    Špeciálna vlastnosť análnej elektrostimulácie:

    Análna elektrostimulácia ponúka bezkonkurenčný zážitok, ktorý prekonáva bežné stimulačné metódy. Nervové zakončenia v análnej oblasti sú stimulované priamo a intenzívne pomocou cielených elektrických impulzov. To vedie k hlbokým, vlniacim sa pocitom, ktoré sa opisujú ako mimoriadne príjemné a vzrušujúce. Análna elektrostimulácia môže byť buď jemná a uvoľňujúca, alebo intenzívna a silná, v závislosti od osobných preferencií a nastavení elektrostimulačného zariadenia. Zariadenie umožňuje presné ovládanie intenzity a typu stimulácie, čím sa vytvára individuálny zážitok.

    Pohodlie a kvalita:

    Tartarus Quadripolar butt plug má zaoblenú základňu, ktorá umožňuje pohodlné sedenie so zavedeným análnym kolíkom. Pripojovacie zásuvky sú zapustené, aby sa zabránilo poškodeniu káblov. Hoci sú všetky káble ElectraStim technicky kompatibilné, základňa bola špeciálne vyvinutá pre 90-stupňové káble, ktoré pri používaní ležia v jednej rovine Tartarus Quadripolar butt plug v jednej rovine počas používania.

    Súčasťou balenia je príslušenstvo:

    Butt plug Tartarus Quadripolar Silicone sa dodáva s úložným vreckom z mikrovlákna a viacjazyčným návodom na použitie (EN, FR, DE, NL, ES, IT).

    Jednoduché čistenie a starostlivosť:

    VERYCLEAN Elektróda sa dá ľahko čistiť teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom alebo sprejom. Aby sa zabránilo poškodeniu elektródy, nemali by sa používať žiadne drsné čistiace prostriedky.

    Vďaka tomu je análna alebo vaginálna elektrostimulácia ešte príjemnejšia:

    Na dosiahnutie optimálneho zážitku by sa mal používať náš lubrikant na vodnej báze ESHOCK. Tento špeciálny lubrikant zaručuje ľahké análne/vaginálne zavádzanie a dobrú elektrickú vodivosť. Za každú cenu sa vyhnite lubrikantom na báze silikónu alebo hybridným lubrikantom.

    Ďalšie informácie:

    • Štvorpólový análny kolík Tartarus
    • Na použitie s našimi elektrostimulačnými zariadeniami (ako príslušenstvo sú k dispozícii rôzne pripojovacie káble a adaptéry).
    • Celková dĺžka: 11,2 cm
    • Zasúvacia dĺžka: 9 cm
    • Priemer: 3,8 cm
    • Priemer hrdla: 1,6 cm
    • Veľkosť pripojenia: 2 mm (x4)
    • Pripojovacie káble nie sú súčasťou dodávky. Tie je potrebné objednať samostatne.
    • Poznámky k použitiu: Tartarus Quadripolar butt plug je vhodný na širokú škálu análnej elektrostimulácie. Ponúka ideálnu veľkosť pre pokročilých používateľov, zatiaľ čo kvadripolárne usporiadanie vytvára pocit plnosti, ktorý uspokojí aj našich najskúsenejších zákazníkov. Na stránke Tartarus Quadripolar butt plug je vyrobený z mäkkého, pružného a vodivého silikónu a dokonale sa prispôsobí kontúram tela, aby zabezpečil pohodlný a intenzívny zážitok. Stránka Tartarus Quadripolar butt plug je vhodný nielen na análnu, ale aj na vaginálnu elektrostimuláciu.
    • Bezpečnostné upozornenie: Používanie správnych elektrostimulačných pomôcok a káblov je nevyhnutné pre bezpečný a príjemný zážitok. Všetky výrobky ElectraStim boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších bezpečnostných štandardov.
    • Navrhnuté v Spojenom kráľovstve podľa najnovších britských a európskych bezpečnostných predpisov.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (E-Stim) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-Stim nie je vhodný pre ľudí, ktorí trpia epilepsiou, majú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems e-Stim boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO. Všetky ostatné ochranné známky a logá sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Whole new level of pleasure

    I recently purchased this anal butt plug with electrostimulation, and I must say, it exceeded my expectations in every way. It's not just a sex toy; it's a whole new level of pleasure.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Game-changer

    The electrostimulation feature is a game-changer. It's a unique sensation that takes pleasure to a whole new level. It's adjustable, so you can start gently and gradually increase the intensity as you become more comfortable.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Extrem geil

    Extrem geil, kann ich nur empfehlen

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Tartarus Quadripolar butt plug - Revolučný produkt od ElectraStim

    Tartarus Quadripolar butt plug - Revolučný produkt od ElectraStim

    3D zážitok z análnej elektrostimulácie! Objavte s Tartarus Quadripolar butt plug z ElectraStim objavte úplne nový rozmer análneho orgazmu a vychutnajte si intenzívnu trojrozmernú elektrostimuláciu ako nikdy predtým. Na stránke Tartarus Quadripolar butt plug je vyrobený z mäkkého, pružného a vodivého silikónu a dokonale sa prispôsobí kontúram tela.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: