Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Fistingový gél

Newsletter

BUTTR Extra hrubý fisting Gél - 500 ml - Lubrikant fisting

Komunita fistingu je nadšená: BUTTR Extra Thick fisting Gel je ďalším inovatívnym vývojom, ktorý bol špeciálne prispôsobený potrebám fanúšikov fistingu. Vylepšená konzistencia fistingového lubrikantu BUTTR zaručuje výnimočne dlhotrvajúcu lubrikáciu a je ideálny na dlhšie fistingové sedenia.

Viac informácií

10038/00

36,99 €


-17,00 €

19,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    BUTTR Extra hrubý fisting Gél - ďalší vývoj pre fistingovú komunitu

    Komunita fistingistov je nadšená: BUTTR Extra Thick fisting Gel je inovatívny ďalší vývoj, ktorý bol špeciálne prispôsobený potrebám fanúšikov fistingu. Vylepšená konzistencia fistingového lubrikantu BUTTR zaručuje výnimočne dlhotrvajúcu lubrikáciu a je ideálna na dlhšie fistingové sedenia. Či už ide o prienik rukou alebo päsťou do konečníka alebo vagíny, BUTTR fisting Gel poskytuje maximálne pohodlie a znižuje trenie pre lepší a bezpečnejší zážitok. Extra husté zloženie poskytuje nielen lepší pocit, ale aj dlhotrvajúcu lubrikáciu, ktorá sa nezmenšuje ani počas intenzívneho používania fisting

    tento lubrikant absolútne mení pravidlá hry! Bol špeciálne vyvinutý tak, aby zabezpečil trvalo hladký a pohodlný zážitok aj pri použití väčších dild a obzvlášť intenzívnej penetrácii. BUTTR fisting Gel Extra Thick je novým štandardom pre každého, kto chce zo svojho fistingu vyťažiť maximum - či už sólo, alebo v páre.

    BUTTR Extra Thick fisting Gél: Ideálny na análny a vaginálny fisting

    BUTTR Extra Thick fisting Gel je ideálnou voľbou na intenzívny análny a vaginálny fisting. Vďaka svojej extra hustej a krémovej konzistencii tento fistingový lubrikant zaisťuje mimoriadne jemnú a hladkú penetráciu a optimálnu lubrikáciu. BUTTR Extra Thick fisting Gél: zostáva dlhšie hladký a nevysychá tak rýchlo, čo je obzvlášť prospešné počas dlhých a intenzívnych fistingových sedení. Či už sólo alebo s partnerom, BUTTR Extra Thick fisting Gél zaručuje maximálnu lubrikáciu, pohodlie a bezpečnosť - presne to, čo je potrebné na intenzívny análny a vaginálny fisting. Hustá konzistencia poskytuje dodatočnú ochranu a znižuje trenie, vďaka čomu je BUTTR fisting Gel Extra Thick je nepostrádateľným spoločníkom pri každom fistingu.

    Čo je fistingový lubrikant?

    Análny alebo vaginálny fisting ide o maximalizáciu roztiahnutia príslušného telesného otvoru a hlboký prienik. Na uľahčenie tohto procesu sa používajú špeciálne fistingové lubrikanty, ktoré majú vysokú lubrikačnú schopnosť a nevysychajú tak rýchlo. Sling Fistovanie pri môže trvať niekoľko hodín a použitý lubrikant na fisting musí byť schopný držať krok!fisting K dispozícii sú lubrikanty na báze silikónu, tuku alebo vody a so špeciálnymi vlastnosťami, ako je anestetický účinok, napríklad náš Let's F*ck Extreme, alebo hrejivý účinok, napríklad Let's F*ck Hot.

    Prečo by ste mali používať BUTTR Extra Thick fisting Gél?


    Návod na použitie BUTTR Extra Thick fisting Gél

    BUTTR Extra Thick fisting Gél nie je na báze vody, a preto nie je vhodný na použitie s latexovými výrobkami, pretože môže poškodiť materiál. Najlepšie sa hodí na použitie s materiálmi odolnými voči oleju alebo hračkami určenými na použitie s lubrikantmi obsahujúcimi olej. Použitie BUTTR Extra Thick fisting Gel v hojnom množstve a zažite dôkladne jemné, bezpečné a vzrušujúce sedenie.

    Ďalšie informácie:

    • BUTTR Extra Thick fisting Gél
    • Lubrikant na fisting pri análnom styku, vaginálnom styku, análnom fistingu a vaginálnom fistingu.
    • Obsah: 500 ml
    • BUTTR je úplne inovatívny lubrikant. Poskytuje viac potešenia, hlbšiu penetráciu, dokonalý fisting a uvoľnený análny sex s dildom alebo partnerom
    • Zloženie a použitie: V zložení BUTTR Extra Thick fisting Gélu výrobca vybral vysokokvalitné zložky, ktoré zaručujú bezpečný a príjemný zážitok. Podrobné informácie o zložkách nájdete na obale a v tomto popise výrobku. Používateľom s citlivou pokožkou alebo so známymi alergiami odporúčame pred prvým použitím prípravok otestovať na malej ploche pokožky, aby sa vylúčila možná intolerancia. Ak si nie ste istí zložkami alebo ich účinkami, poraďte sa s lekárom alebo lekárnikom.
    • Zloženie (INCI): Petrolatum, oktyldodekanol, triglycerid kyseliny C18-36.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Da flutschen die Dildos und die Faust

    Was soll ich sagen. Sehr gleitfreudiges Gel. Noch glitschiger wenn Wasser mit ins Spiel kommt. Dildo’s sind dann nicht mehr zu bändigen;-). Das kauf ich garantiert wieder.

      Hodnotenie 

      Bißchen fest

      Also für den Einsatz wofür es bestimmt sein sollte weniger geeignet, da es viel zu fest ist. Mit J-Lube verdünnt flutscht es wie es sollte

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Fisting Gleitgel

      Muss sagen das es super ist schon mehrfach bestellt

        Napíšte vlastnú recenziu

        BUTTR Extra hrubý fisting Gél - 500 ml - Lubrikant fisting

        BUTTR Extra hrubý fisting Gél - 500 ml - Lubrikant fisting

        Komunita fistingu je nadšená: BUTTR Extra Thick fisting Gel je ďalším inovatívnym vývojom, ktorý bol špeciálne prispôsobený potrebám fanúšikov fistingu. Vylepšená konzistencia fistingového lubrikantu BUTTR zaručuje výnimočne dlhotrvajúcu lubrikáciu a je ideálny na dlhšie fistingové sedenia.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        26 ostatné položky v rovnakej kategórii: