Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Guľôčkový gag

Newsletter

Maska na ústa s červeným guľôčkovým roubíkom

Červený guľôčkový roubík, ktorý je dômyselne ukrytý za maskou na ústa vyrobenou z vysokokvalitnej kože, je dokonalým riešením pre každého, kto sa chce pri bondáži úplne a ticho podriadiť. S týmto doplnkom nemá otrok inú možnosť, ako si užívať tesné putá v absolútnom tichu.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií



    Táto maska na ústa s integrovaným červeným guľôčkovým roubíkom je dokonalou kombináciou pohodlia a účinného efektu dávenia! Červený guľôčkový roubík, ktorý je dômyselne ukrytý za maskou na ústa vyrobenou z vysokokvalitnej kože, je dokonalým riešením pre každého, kto sa chce počas bondáže úplne a ticho podriadiť.

    S týmto doplnkom nemá otrok inú možnosť, ako si užívať tesné bondage v absolútnom tichu.Vlastnostiproduktu: - Vhodné pre deti, ktoré sa chcú naučiť, ako sa správať:

    • Pevné uchytenie a absolútne ticho: Guľôčkový roubík je pevne vtlačený do úst a zafixovaný ústnou maskou, takže ho nemožno jednoducho vytlačiť jazykom. Dvojito prešitá a podšitá maska na ústa zabezpečuje dokonalé priľnutie a tlmí všetky zvuky, takže je zaručené absolútne ticho.
    • Pohodlné dávenie: Guľový roubík s maskou na ústa umožňuje pohodlné dávenie. Guľôčkový roubík je v ústach bezpečne držaný tlakom masky na ústa. Väčšia kontaktná plocha masky na ústa je šetrná ku kútikom úst, pretože do kútikov úst sa nezarezáva žiadny kožený remienok ani pásik. Vďaka týmto vlastnostiam je tento roubík od MEO prvou voľbou mnohých nadšencov BDSM na celom svete.
    • Prispôsobivosť: Náš roubík do úst, vybavený popruhom na hlavu so sponou, zaručuje dokonalé prispôsobenie malým aj veľkým hlavám, ženám aj mužom.


    Náš roubík je k dispozícii v troch rôznych priemeroch, čo z neho robí ideálny ústny roubík pre začiatočníkov aj pokročilých:

    • Guľôčkový roubík s priemerom 40 mm (približne 1,57 palca)
    • Guľový roubík s priemerom 45 mm (približne 1,77 palca)
    • Guľový roubík s priemerom 50 mm (približne 1,97 palca)


    Guľôčkový roubík s maskou na ústa z našej ponuky je nielen mimoriadne účinný, ale ponúka aj veľmi pohodlný spôsob dávenia. Kombinácia vysokokvalitnej kože a dômyselného dizajnu zaručuje pevné uchytenie a maximálny účinok.

    Vďaka rôznym veľkostiam je tento guľový roubík vhodný pre všetky úrovne skúseností, čo z neho robí nevyhnutný doplnok každej dobre zásobenej zbierky BDSM.Ďalšie podrobnosti:

    • BDSM guľôčkový roubík
    • Materiál: koža (maska na ústa), silikón (guľový roubík)
    • Guľôčkové roubíky v obchode BDSM od MEO: MEO, jeden z popredných nemeckých výrobcov vysokokvalitných BDSM doplnkov, ponúka pôsobivý výber roubíkov pre každý vkus a úroveň skúseností. Sortiment výrobkov siaha od klasických guľôčkových roubíkov až po inovatívne dizajny, ako sú pavúčie roubíky, a špeciálne modely, ako napr Piss Gag a masky na ústa s integrovanými guľôčkovými roubíkmi. Každý výrobok je vyrobený s najvyššou precíznosťou a z najlepších materiálov, aby sa zabezpečilo pohodlie a bezpečnosť. Gagy MEO sú známe svojou dlhotrvajúcou kvalitou, ergonomickým strihom a schopnosťou zintenzívniť zážitok BDSM. Spojením tradičného remeselného spracovania a moderného dizajnu spoločnosť MEO stanovuje nové štandardy na scéne BDSM. Zákazníci na celom svete oceňujú prepracovaný dizajn, širokú škálu použitia a vysoké bezpečnostné štandardy, ktoré každý výrobok ponúka. MEO prikladá veľký význam spokojnosti svojich zákazníkov a ponúka komplexné poradenstvo, aby si každý mohol nájsť dokonalý výrobok pre svoje potreby. Či už ide o začiatočníkov, ktorí robia svoje prvé kroky do sveta BDSM, alebo o pokročilých používateľov, ktorí chcú rozšíriť svoju zbierku, v obchode MEO si každý nájde to správne príslušenstvo.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Well made and beautiful

    Awesome, awesome, awesome!! Well made and beautiful!

      Hodnotenie 

      ist der hammer !

      Habe diese Mundmaske mit Balllknebll gekauft und ist der Hammer,Verabeitung ist sehr sehr gut mehr muss man nicht sagen,, Mein Empfehlung,Ein guter Kauf.

        Hodnotenie 

        Sehr geiler Knebel

        Ist dank der Mundmaske angenehm zu tragen. Kein Einschneiden in den Mundwinkeln. Könnte gerne noch etwas tiefer im Mund sein :D Sonst aber alles perfekt.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Maska na ústa s červeným guľôčkovým roubíkom

          Maska na ústa s červeným guľôčkovým roubíkom

          Červený guľôčkový roubík, ktorý je dômyselne ukrytý za maskou na ústa vyrobenou z vysokokvalitnej kože, je dokonalým riešením pre každého, kto sa chce pri bondáži úplne a ticho podriadiť. S týmto doplnkom nemá otrok inú možnosť, ako si užívať tesné putá v absolútnom tichu.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          13 ostatné položky v rovnakej kategórii: