Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Latexové rukavice

Newsletter

BUTTR latexové rukavice pre fisting

Latexové rukavice BUTTR nie sú obyčajné latexové rukavice - boli špeciálne vyvinuté tak, aby spĺňali požiadavky fisting vyvinuté. Latexové rukavice BUTTR pre fisting ponúkajú dokonalú kombináciu flexibility a robustnosti, vďaka čomu máte plnú kontrolu nad každým pohybom ruky a prstov.

Viac informácií

10028/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    BUTTR latexové rukavice na fisting fisting - Perfektný začiatok vášho fistingového dobrodružstva

    Latexové rukavice BUTTR nie sú obyčajné latexové rukavice - boli špeciálne vyvinuté pre potreby fistingu fisting vyvinuté. Latexové rukavice BUTTR pre fisting ponúkajú dokonalú kombináciu pružnosti a pevnosti, vďaka ktorej máte plnú kontrolu nad každým pohybom ruky a prstov. Či už ide o jemné hry alebo intenzívne fistings rukavicami BUTTR fisting Môžete ovládať fisting podľa svojich predstáv a optimálne nastaviť stimuláciu. Hladký povrch latexu zaisťuje príjemné kĺzanie v análnom otvore alebo vagíne, najmä v kombinácii s vysokokvalitným fistingovým lubrikantom od MEO. Výsledok? Intenzívny a zároveň príjemný fistingový zážitok, ktorý zaručuje maximálne potešenie.

    Extra silný latex - latexové rukavice BUTTR sú robustné a odolné proti roztrhnutiu pre absolútnu bezpečnosť počas fistingu fisting.

    Latexové rukavice BUTTR pre fisting sú vyrobené z extra silného latexu, ktorý bol špeciálne vyvinutý na intenzívne fistingové sedenia. Tento vysokokvalitný materiál je mimoriadne odolný proti roztrhnutiu a trvácny, takže sa môžete plne sústrediť na svoj zážitok bez toho, aby ste sa museli obávať o trvanlivosť rukavíc fisting Odolnosť rukavíc. Pevnosť latexu zaisťuje absolútnu bezpečnosť počas celého fistingu, zatiaľ čo pružnosť materiálu neobmedzuje pohyblivosť ruky.

    Jedna veľkosť pre všetkých - fistingové rukavice BUTTR majú elastický strih pre každú veľkosť ruky.

    Latexové rukavice BUTTR sa vďaka svojej extrémnej pružnosti prispôsobia každému tvaru a veľkosti ruky. Či už máte malé, stredné alebo veľké ruky, latexové rukavice pre fisting pohodlne padnú a stále poskytujú potrebnú priľnavosť a voľnosť pohybu potrebnú na kontrolovaný prienik päste do fisting sú potrebné. Dokonalé prispôsobenie zabraňuje skĺznutiu alebo pokrčeniu latexových rukavíc počas fistingu, čo zaručuje bezproblémový a pohodlný zážitok. Latexové rukavice jednej veľkosti sú ideálne pre mužov a ženy všetkých úrovní skúseností a zaručujú bezpečné nosenie počas každého fistingu.

    Hygiena a bezpečnosť - čisté a chránené pri každom použití

    Hygiena zohráva hlavnú úlohu pri fisting hrá pri fistingu ústrednú úlohu a latexové rukavice BUTTR na fisting vám ponúkajú bezpečnosť, ktorú potrebujete na čistý a hygienický zážitok. Latex je ľahko čistiteľný materiál a je mimoriadne hygienický, pretože zabraňuje prenikaniu baktérií alebo tekutín. Rukavice na fisting od spoločnosti BUTTR vám preto ponúkajú ochranu pred možnou kontamináciou a uľahčujú čistenie rukavíc po použití fisting. S fistingovými rukavicami od spoločnosti BUTTR sa môžete spoľahnúť na bezpečné a čisté používanie - ideálne na intenzívne, ale hygienické potešenie z fistingu.

    Čierna a štýlová - sofistikovaný vzhľad pre dokonalý vzhľad

    Okrem svojej funkčnosti sú latexové rukavice BUTTR pre fisting zaujmú aj svojím elegantným, čiernym vzhľadom. Čierna znamená eleganciu a dominanciu a presne takýto pocit vyvolávajú fistingové rukavice pri každom použití. Či už ide o súkromné sedenia, alebo o profesionálny kontext, elegantné sfarbenie dodáva rukaviciam sebavedomý a štýlový vzhľad. Latexové rukavice BUTTR sú nielen funkčným doplnkom, ale aj vizuálnym vyjadrením, ktoré prispieva k všestranne úspešnému zážitku.

    Ďalšie podrobnosti:

    • Latexové rukavice BUTTR pre fisting
    • Perfektné pre fisting
    • Extra silný latex
    • Jedna veľkosť pre všetkých
    • Perfektne sedia
    • Čisté a bezpečné
    • Farba: čierna
    • Latexové rukavice pre fisting v jednej veľkosti.
    • Obzvlášť odolné proti roztrhnutiu a pre väčšiu hygienu pri fisting.
    • Súčasťou dodávky sú dve rukavice.
    • Keďže fistingové rukavice BUTTR sú vyrobené z latexu, používatelia s alergiou na latex by mali byť opatrní. Ak ste citliví na latex, odporúčame používať alternatívy bez latexu, aby ste sa vyhli možným alergickým reakciám. Keďže bezpečnosť a pohoda sú prvoradé, pred použitím výrobkov z latexu by ste si mali overiť, či nemáte alergiu.

    .

    Starostlivosť a čistenie - Aby ste zabezpečili, že vaše latexové rukavice BUTTR vydržia fisting zostali dlhodobo odolné

    Tu je niekoľko jednoduchých krokov na čistenie latexových rukavíc:


    Čomu by ste sa mali vyhnúť - materiálom, ktoré môžu poškodiť latex:

    Latex je citlivý materiál, ktorý by nemal prísť do kontaktu s určitými látkami. Ak chcete zabezpečiť dlhú životnosť latexových rukavíc BUTTR, mali by ste sa vyhnúť kontaktu s nasledujúcimi látkami:


    Pri správnej starostlivosti a vyhýbaní sa škodlivým látkam sa môžete z latexových rukavíc BUTTR tešiť dlho.




    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Ajuste perfecto y tacto espectacular

    No ha tardado tanto en llegar y la prueba ha sido muy positiva. Para el fin que se describe van perfectos. No tienen ondulaciones en el tacto que puedan dar partes internas. Látex de calidad y resistente si se cuida en condiciones.

      Hodnotenie 

      Essential kit

      These are everything. Do not hesitate to purchase. Buy them now. Love them!

        Napíšte vlastnú recenziu

        BUTTR latexové rukavice pre fisting

        BUTTR latexové rukavice pre fisting

        Latexové rukavice BUTTR nie sú obyčajné latexové rukavice - boli špeciálne vyvinuté tak, aby spĺňali požiadavky fisting vyvinuté. Latexové rukavice BUTTR pre fisting ponúkajú dokonalú kombináciu flexibility a robustnosti, vďaka čomu máte plnú kontrolu nad každým pohybom ruky a prstov.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        4 ostatné položky v rovnakej kategórii: